• ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΤΙ-ΜΠΕΡ 190gr.
  • ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΤΙ-ΜΠΕΡ 190gr.

ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΤΙ-ΜΠΕΡ 190gr.

47528
5200100948843
1,26 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PEDIGREE ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΚΟΝΣΕΡΒΑ 400gr. - (ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ & ΚΑΡΟΤΟ)

Η Pedigree σκυλοτροφή κονσέρβα 400gr με κοτόπουλο και καρότο είναι η τέλεια επιλογή για τον τετράποδο φίλο σας. Με φρέσκο κοτόπουλο και ζουμερά καρότα, αυτή η συνταγή θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό σκύλο. Προσφέρει ολοκληρωμένη διατροφή και γεύση που θα κερδίσει την καρδιά του σκύλου σας. Αγοράστε τώρα τη Pedigree σκυλοτροφή κονσέρβα και χαρίστε στον τετράποδο φίλο σας μια γευστική εμπειρία που θα του μείνει αξέχαστη.
Τιμή 2,30 €

WASH & GO SHAMPOO 360ml - (FORTYFING) (1+1 ΔΩPO)

Το WASH & GO SHAMPOO 360ml - (FORTYFING) (1+1 ΔΩΡΟ) είναι το ιδανικό προϊόν για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα ενισχύει την τρίχα από τη ρίζα έως τις άκρες, προσφέροντας απαλότητα και λάμψη. Ξεχάστε τα άλλα σαμπουάν και δοκιμάστε το WASH & GO για εντυπωσιακά αποτελέσματα με μόνο ένα πλύσιμο. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά των μαλλιών σας!
Τιμή 4,75 €

Κορυφαία προϊόντα

Galaxy ξύδι βαλσάμικο με μέλι 250ml

Βαλσάμικο ξίδι της εταιρείας Galaxy, το οποίο είναι ένα σκουρόχρωμο, συμπυκνωμένο και αρωματικό ξίδι και παρασκευάζεται από μούστο σταφυλιών. Διαθέτει έντονη οξύτητα και χρησιμοποιείται στο φαγητό και στις σαλάτες, προσδίδοντας τους μια ιδιαίτερη γεύση. Χάρη στην έντονη γεύση του, καθιστά συχνά περιττή τη χρήση ελαιόλαδου στις σαλάτες, μειώνοντας έτσι την πρόσληψη θερμίδων και είναι μια καλή λύση για άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, αφού λόγω αυτής της έντονης γεύσης του μπορεί να αντικαταστήσει το αλάτι. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,43 €

Lime σφουγγάρι κουζίνας αντιβακτηριδιακό 3τεμ

Το αντιβακτηριδιακό Lime σφουγγάρι κουζίνας 3τεμ της εταιρίας Lime είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της καθαρή και υγιή. Με εξαιρετική ποιότητα και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, αυτό το σφουγγάρι θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε τα βακτήρια και τις μικρόβια από την επιφάνεια των μαγειρικών σκευών και των επιφανειών της κουζίνας σας. Μην αφήνετε τους εχθρούς της υγιεινής να κυριαρχήσουν στον χώρο ?
Τιμή 0,68 €

Spark υγρό πιάτων με ξύδι 500ml

Υγρό πιάτων με γλυκερίνη για απαλά χέρια.

Συμπυκνωμένη σύνθεση που εξαφανίζει αποτελεσματικά λίπη.

Παράγει πλούσιο αφρό, ενώ το πλούσιο άρωμα ξύδι που περιέχει εξαφανίζει τις δυσάρεστες μυρωδιές από πιάτα και σκεύη.

Συσκευασία: 500ml

Τιμή 0,91 €