• SIMPLY ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟΥ 400ML FLORAL BOUQUET
  • SIMPLY ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟΥ 400ML FLORAL BOUQUET

SIMPLY ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟΥ 400ML FLORAL BOUQUET

48357
8699104130304
1,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κυκλωψ δισκος ζαχ/κης μαυροσ νo 550

Υπερ-ανθεκτικός δίσκος ζαχαροπλαστικής Κύκλωψ μαύρος νούμερο 550, ο οποίος σας εξασφαλίζει αξιόπιστη απόδοση και αντοχή σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε τον τώρα και απολαύστε την ευκολία και την ασφάλεια που σας προσφέρει ο Κύκλωψ!
Τιμή 1,78 €

Γιωτης caotonic 400gr, σακουλα

Η σακούλα Γιώτης Caotonic 400gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο και ενεργητικό γεύμα. Με υψηλή ποιότητα συστατικών και απίστευτη γεύση, αυτή η σακούλα θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε τώρα τη δική σας σακούλα Γιώτης Caotonic 400gr και απολαύστε τη μοναδική γεύση που σας προσφέρει!
Τιμή 3,51 €

Κορυφαία προϊόντα

Knorr ζωμός extra κότας 88gr

Ο ζωμός κότας σε κόκκους της Knorr είναι ένας τρόπος να προσθέσετε Extra γεύση στα φαγητά σας. Ταιριάζει σε όλα τα φαγητά φούρνου, κατσαρόλας, σχάρας ή για να φτιάξετε πλούσιο ζωμό στο λεπτό. Πασπαλίστε το φαγητό σε κάθε στιγμή του μαγειρέματος με όποιον τρόπο και αν μαγειρεύετε.

Τιμή 2,45 €

Mythos μπύρα φιάλη 500ml

Η σύγχρονη ελληνική μπίρα lager με πλούσιο αφρό, λαμπερό ξανθό χρώμα και ευχάριστη δροσιστική γεύση με νότες λυκίσκου που συνδυάζονται με μια ελαφρά γλυκύτητα και μια μακράς διάρκειας επίγευση.

Τιμή 1,77 €

Adoro γάλα ελαφρύ 1,5% 1lt

Είναι πλούσιο σε ασβέστιο, καταναλώνεται ζεστό ή κρύο, είναι ιδανικό για τον καφέ αλλά και για μαγειρική και ζαχαροπλαστική χρήση.

Τιμή 1,23 €