• Ζαχαρη λευκη μεριδα stick 1000τεμ x 4gr,  - 1
  • Ζαχαρη λευκη μεριδα stick 1000τεμ x 4gr,  - 1

Ζαχαρη λευκη μεριδα stick 1000τεμ x 4gr,

Η λευκή ζάχαρη stick 1000τεμ x 4gr είναι η τέλεια προσθήκη στον καφέ σας για να γλυκάνετε την ημέρα σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και γεύση της, θα απολαύσετε κάθε φλιτζάνι καφέ σας σαν ποτέ πριν. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε την απόλυτη γλυκύτητα σε κάθε γουλιά.
30460
3800500652047
12,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΟΤΗΡΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΔΙΑΦΑΝΟ 350ml - (GC-33)

Το απόλυτο ποτήρι μαργαρίτας που θα σας μαγέψει με τη διαφάνειά του! Με χωρητικότητα 350ml, απολαύστε το αγαπημένο σας ποτό με στυλ και κομψότητα. Αφήστε τον εαυτό σας να εκφραστεί μέσα από αυτό το υπέροχο ποτήρι και απολαύστε μοναδικές στιγμές με τους αγαπημένους σας. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στο σπίτι σας μια νέα διάσταση στον κόσμο της απόλαυσης!
Τιμή 3,78 €

ΛΗΤΗ ΚΑΡΙΟΚΑ

Η Λήτη Καριόκα είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το καλοκαίρι! Με το μοναδικό της design και την υψηλή ποιότητα υλικών, θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε παραλία. Αποκτήστε τη Λήτη Καριόκα τώρα και αναβαθμίστε το στυλ σας!
Τιμή 1,49 €

Κορυφαία προϊόντα

Agros χυμός ρόδι 1lt

Χυμός της εταιρείας Agros από ρόδι το οποίο περιέχει αντιοξειδωτικά και κυρίως πολυφαινόλες σε υψηλότερα επίπεδα από όλους τους άλλους χυμούς φρούτων. Τα αντιοξειδωτικά αυτά παρέχουν καρδιοπροστατευτικά οφέλη, όπως η μείωση της LDL χοληστερόλης. 

Τιμή 1,39 €

Bic αναπτήρας mega multi 1τεμ

Ο Bic αναπτήρας mega multi 1τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν έναν αξιόπιστο και ανθεκτικό αναπτήρα. Με την αξιοπιστία της εταιρίας Bic, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε πάντα ένα αναπτήρα που λειτουργεί άψογα σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε τον Bic αναπτήρα mega multi 1τεμ τώρα και δεν θα απογοητευτείτε!
Τιμή 4,06 €