• NIVEA ROLL-ON 50ML PROTECT & CARE
  • NIVEA ROLL-ON 50ML PROTECT & CARE
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNivea

NIVEA ROLL-ON 50ML PROTECT & CARE

48189
4005900408389
2,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Wella new wave gel 150ml no 5 ultra stong mess constructor

Το Wella new wave gel 150ml no 5 ultra strong mess constructor είναι το ιδανικό προϊόν για να δημιουργήσετε το τέλειο χτένισμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Με την άκρως δυνατή κράτηση και το μοναδικό του εφέ, αυτό το gel σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το ακαταμάχητο look που πάντα ονειρευόσασταν. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στιλ σας με ένα απλό πέτρινο!
Τιμή 3,03 €

Σκευος αλουμινιου νο 102 50τεμ-702l

Το Σκευος αλουμινιου νο 102 50τεμ-702l είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την ανθεκτική κατασκευή του από αλουμίνιο, σας εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση και απόλυτη απόδοση στο μαγείρεμα. Με τη μοναδική του σχεδίαση και την ευκολία στον καθαρισμό, θα σας κάνει να λατρέψετε το μαγείρεμα ακόμα περισσότερο. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 8,80 €

Tulip καραμελα crystal 1kg κανελα

Η κανέλα Crystal 1kg της εταιρίας Tulip είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα σας μαγέψει με την αρωματική του ευωδιά. Με την πρώτη γεύση, θα νιώσετε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ποιότητας που προσφέρει αυτή η καραμέλα. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με τους αγαπημένους σας σε μια ξεχωριστή στιγμή γεύσης και απόλαυσης. Αγοράστε τώρα την κανέλα Crystal 1kg της Tulip και ανακαλύψτε τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει!
Τιμή 5,86 €

Κορυφαία προϊόντα

Ομοσπονδία ρύζι μπονέτ 500gr

Το parboiled ρύζι της εταιρείας Ομοσπονδία είναι ρύζι που έχει βραστεί εν μέρει στο φλοιό. Τα τρία βασικά βήματα του parboiling είναι το μούλιασμα, ο ατμός και η ξήρανση. Αυτά τα βήματα διευκολύνουν την επεξεργασία του ρυζιού με το χέρι, ενισχύοντας ταυτόχρονα το θρεπτικό του προφίλ.

Τιμή 1,19 €

17 delicatessen μουστάρδα απαλή 4kg

Η ποικιλία γεύσεων και η εξαιρετική ποιότητα της Μουστάρδας 17 Delicatessen εξασφαλίζει μοναδική και πλούσια γεύση στα φαγητά που εσείς παρασκευάζετε. Μπορεί να συνοδεύσει το κρέας, το κοτόπουλο, τα μπιφτέκια, τα σάντουιτς, τις τηγανιτές και τις ψητές πατάτες, ικανοποιώντας κάθε γευστική προτίμηση.

Τιμή 5,10 €

Poco loco σάλτσα dip sour cream 300gr

Η Poco loco σάλτσα dip sour cream 300gr είναι η ιδανική επιλογή για να αναβαθμίσετε τα σνακ και τα φαγητά σας. Με την πλούσια γεύση της σάλτσας σε συνδυασμό με την κρεμώδη υφή της, θα σας καταπλήξει από την πρώτη δοκιμή. Απολαύστε την με τα nachos, τα τσιπς ή ακόμα και με λαχταριστά λαχανικά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την Poco loco σάλτσα dip sour cream 300gr και να ζήσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,95 €

Oriental express σως γλυκού τσίλι για ντίπινγκ 1lt

Ένα πλούσιο μείγμα από κόκκινο τσίλι και σκόρδο, φτιαγμένο με την αυθεντική ταϋλανδέζικη συνταγή. Τέλειο για ντίπινγκ και τη συνοδεία ψητών. Δοκιμάστε την στα ασιατικά φαγητά, σε ψητά, σε σάντουιτς, πάνω σε τηγανιτές πατάτες και όπου αλλού θέλετε! Μια υπέροχη γλυκόξινη σως για ντίπινγκ, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

Τιμή 5,75 €

Haribo roulette ρολάκια ζαχαρωτών 25gr

Λαχταριστά ζελεδάκια Haribo Roulette! Τι γεύση θα σου τύχει; Με τις πέντε, λαχταριστές γεύσεις του HARIBO Roulette ό,τι και να τύχεις θα είναι απόλαυση! Φρουτένια λιχουδιά με γεύση λεμονιού, πορτοκαλιού, ανανά, φραμπουάζ και φράουλας, με την έξυπνη συσκευασία για να παίζεις ρουλέτα και να το έχεις μαζί σου παντού!

Τιμή 0,31 €