• VITAL ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 1LT MILK & HONEY
  • VITAL ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 1LT MILK & HONEY

VITAL ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 1LT MILK & HONEY

48092
5202663113058
2,33 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

LILIA BLACK ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 800ml - (ΓΑΡΔΕΝΙΑ)

Το LILIA BLACK ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 800ml - (ΓΑΡΔΕΝΙΑ) είναι το ιδανικό προϊόν για να απολαύσετε μια αίσθηση αναζωογόνησης και ανανέωσης κάθε φορά που ντουζάρετε. Η μοναδική φόρμουλα του δημιουργεί έναν αφρώδη και αρωματικό καθαρισμό που θα σας κάνει να νιώθετε αναζωογονημένοι και ενυδατωμένοι. Ανακαλύψτε την αίσθηση της πολυτέλειας και της φρεσκάδας με το LILIA BLACK ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 800ml - (ΓΑΡΔΕΝΙΑ) της εταιρίας Lilia Black.
Τιμή 1,93 €

MEDCARE ΥΠΟΣΕΝTΟΝΟ (60x90cm) - (30τεμ.)

Το MEDCARE ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΟ (60x90cm) - (30τεμ.) είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε το κρεβάτι σας καθαρό και φρέσκο. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα του, αυτό το υποσέντονο θα σας προσφέρει άνεση και προστασία κάθε νύχτα. Μην αφήνετε τον ύπνο σας να επηρεαστεί από τα υγρά ή τις κηλίδες - επιλέξτε το MEDCARE ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΟ για μια απροβλημάτιστη εμπειρία ύπνου.
Τιμή 4,88 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 18x80τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 18x80τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του μωρού σας. Με ειδική φόρμουλα χαμομηλιού, προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία, ενώ παράλληλα αφήνουν ένα ευχάριστο άρωμα. Απορροφούν γρήγορα τη βρωμιά και είναι εξαιρετικά απαλά για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Με τα Septona calm n care μωρομάντηλα, το μωρό σας θα είναι πάντα καθαρό και φρέσκο, έτοιμο να απολαύσει κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε ?
Τιμή 18,11 €
  • Πακέτο

Lacta κέικ brookie 132gr

Ανακαλύψτε την απόλαυση του Lacta κέικ brookie 132gr και αφεθείτε στην εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το λατρέψετε. Απολαύστε κάθε μπουκιά και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή.
Τιμή 2,73 €

Farcom vital σαμπουάν πικραμύγδαλο 500ml

Σαμπουάν πικραμύγδαλο με PH 5,5 για όλους τους τύπους. Είναι ιδανικό για την καθημερινή καθαριότητα και περιποίηση των μαλλιών. Περιέχει προβιταμίνη Β5 που εισχωρεί σε βάθος, συμβάλλοντας στην φυσική ισορροπία και λάμψη των μαλλιών.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 1,76 €