• SVELTO 930ml ACETO ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
  • SVELTO 930ml ACETO ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

SVELTO 930ml ACETO ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

49467
8720181389511
2,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass 65210 καραφα olympus 1lt

Η Uniglass 65210 καραφα Olympus 1lt είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα δώσει μια άλλη νότα στην κουζίνα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διεγείρει τις αισθήσεις και θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία στο σπίτι σας!
Τιμή 2,78 €

ΜΠΑΛΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ 230mm - (BARBIE)

Η μπάλα πλαστική 230mm με θέμα την Barbie είναι το απόλυτο αξεσουάρ για την παιδική διασκέδαση! Με όμορφα χρώματα και λαμπερά σχέδια της αγαπημένης μας κούκλας, θα γεμίσει τις ώρες παιχνιδιού με χαμόγελα και χαρά. Αποκτήστε την τώρα και δώστε στο παιδί σας την ευκαιρία να ζήσει μοναδικές στιγμές παιχνιδιού και διασκέδασης με την αγαπημένη του Barbie!
Τιμή 2,46 €

NIVEA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 200ml ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ

Αφρός ξυρίσματος NIVEA 200ml για ευαίσθητο δέρμα. Η τέλεια λύση για ένα απαλό και αποτελεσματικό ξύρισμα. Αποκτήστε μια αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας κάθε φορά που ξυρίζεστε. Απολαύστε την ποιότητα και τη φροντίδα που προσφέρει η NIVEA για το δέρμα σας. Αγοράστε τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία ξυρίσματος.
Τιμή 3,14 €

Κορυφαία προϊόντα

Johnson's αφρόλουτρο γιαούρτι & μέλι 750ml

Το Johnson's αφρόλουτρο γιαούρτι & μέλι 750ml είναι η ιδανική επιλογή για μια απολαυστική εμπειρία λουσίματος. Η απαλή του σύνθεση με γιαούρτι και μέλι θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας χαλαρώσει και θα σας αναζωογονήσει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουσίματος που θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και ανανεωμένοι κάθε μέρα.
Τιμή 2,74 €

Παπαδοπούλου krispies με σουσάμι 200gr

Τα αφράτα, νόστιμα, τραγανά Krispies Παξιμάδια με Σουσάμι είναι η τέλεια λύση για κάθε ώρα της ημέρας. Αποτελούν γευστική πρόταση για κάθε στιγμή. Δοκιμάστε τα με γιαούρτι και μέλι, με τυριά της επιλογής σας, μαζί με τη σαλάτα σας στο σπίτι ή στο γραφείο.

Τιμή 1,74 €

Cover βιοδιασπώμενα καλαμάκια freddo 50τεμ

Τα βιοδιασπώμενα καλαμάκια freddo της Cover είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια πιο βιώσιμη και περιβαλλοντικά φιλική λύση. Με την υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα τους, αυτά τα καλαμάκια θα σας συνοδεύσουν σε κάθε δροσιστική σας απόλαυση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε το ποτό σας με στυλ και υπευθυνότητα!
Τιμή 1,16 €

Αλμωπία γεμιστές πιπεριές τουρσί από το χωριό 680gr

Οι γεμιστές πιπεριές τουρσί από την Αλμωπία είναι το τέλειο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Με τη φρεσκάδα και τη γεύση που προσφέρουν, δεν μπορείς παρά να τις λατρέψεις. Απολαυστικές, τραγανές και γεμάτες με νόστιμο γέμιση, αυτές οι πιπεριές τουρσί είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό ταξίδι. Απόκτησέ τες τώρα και απόλαυσε μοναδικές γευστικές εμπειρίες που θα σε κάνουν να τις λατρέψεις!
Τιμή 3,32 €

Dr. Beckmann υγρό καθαριστικό spray για τον φούρνο 375ml

Το Καθαριστικό Φούρνου Gel Dr.Beckmann απομακρύνει γρήγορα επίμονη βρωμιά και καμένα λάδια. Το μόνο σε μορφή gel, χωρίς προωθητικά αέρια .Κατάλληλο και για τηγάνια, γκριλ, μπάρμπεκιου, κατσαρόλες. Αποτελεσματικό σε κρύο και ζεστό φούρνο. Οδηγίες Χρήσης: Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Μη ψεκάζετε σε εξαερισμούς ή άλλες σχισμές. Μην το χρησιμοποιείτε σε βαμμένες επιφάνειες, πλαστικά ή επιφάνειες αλουμινίου. Ψεκάστε στην επιφάνεια του φούρνου και κλείστε την πόρτα.Αφήστε το δράσει για 30 λεπτά. Για επίμονες βρωμιές αφήστε το να δράσει περισσότερο. Καθαρίστε το φούρνο με σφουγγάρι και καθαρό νερό.

Τιμή 4,67 €