• ΚΑΝΔΥΛΑΣ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΦΡΑΟΥΛΑ 380gr.
  • ΚΑΝΔΥΛΑΣ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΦΡΑΟΥΛΑ 380gr.

ΚΑΝΔΥΛΑΣ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΦΡΑΟΥΛΑ 380gr.

47541
5202451090431
2,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass 91502 ποτηρι γυαλινο νερου 27,5cl 6τεμ

Το ποτήρι γυαλίνο νερού Uniglass 91502, χωρητικότητας 27,5cl και σε συσκευασία 6 τεμαχίων, είναι ο απόλυτος σύμμαχος για κάθε σας στιγμή. Με το κομψό και λειτουργικό σχεδιασμό του, θα αναβαθμίσει τον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνετε το νερό σας και θα δώσει ένα αίσθημα πολυτέλειας και κομψότητας στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την εμπειρία σας με το Uniglass 91502!
Τιμή 6,51 €

Ζαχαρη λευκη μεριδα stick 1000τεμ x 4gr,

Η λευκή ζάχαρη stick 1000τεμ x 4gr είναι η τέλεια προσθήκη στον καφέ σας για να γλυκάνετε την ημέρα σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και γεύση της, θα απολαύσετε κάθε φλιτζάνι καφέ σας σαν ποτέ πριν. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε την απόλυτη γλυκύτητα σε κάθε γουλιά.
Τιμή 12,34 €

ΓΙΩΤΗΣ ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙΜΑΚΙ 508GR(+ΣΙΡΟΠΙ ΒΥΣΣΙΝΟ)

Ανακαλύψτε τη μαγεία της κρέμας και του καϊμάκι σε κάθε δοση του Γιώτη Μείγματος για Παγωτό με γεύση βύσσινο! Απολαύστε την απαλή γεύση του καϊμάκι και την εκλεπτυσμένη γεύση του βύσσινου σιροπιού σε κάθε κουταλιά. Με το Γιώτη Μείγμα για Παγωτό, κάθε γευστική εμπειρία γίνεται μοναδική. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 3,57 €

LILIA BLACK ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ ΑΝΤΛΙΑ 550ml - (ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΓΑΛΑ)

Η LILIA BLACK ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ ΑΝΤΛΙΑ 550ml με μέλι και γάλα είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα. Η πλούσια σύνθεσή του αφήνει το δέρμα σας απαλό και αρωματισμένο με ένα ευχάριστο άρωμα μελιού και γάλακτος. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να απολαύσει την πολυτέλεια αυτού του προϊόντος κάνοντας το δικό σας σήμερα!
Τιμή 1,47 €

Κορυφαία προϊόντα

Uniglass econ βάζο γυάλινο με καπάκι 1000ml

Το Uniglass econ βάζο γυάλινο με καπάκι 1000ml της εταιρίας Uniglass είναι ιδανικό για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και στυλ. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί, το βάζο αυτό είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Με το καπάκι του, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την κουζίνα σας με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 3,12 €

Ήλιος δυόσμος 30gr

Ο δυόσμος είναι ένα αρωματικό βότανο που χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική για να προσθέσει φρεσκάδα και αρώματα σε διάφορα πιάτα. Συνήθως χρησιμοποιείται σε στεγνή μορφή, είτε αποξηραμένος είτε σε φύλλα.

Τιμή 1,63 €

Sisinni πραλίνα κακάο με φουντούκι χωρίς γλουτένη 400gr

Πραλίνα με φουντούκι και κακάο με γεύση που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Ιδανική για άλειμμα στο ψωμί, σε κρέπες, κέικ ή σε μπισκότα, αλλά και για απόλαυση με μία κουταλιά. Χωρίς Γλουτένη

Τιμή 2,11 €

Best clean σφουγγαρίστρα πολύχρωμη 1τεμ

Η Best clean σφουγγαρίστρα χρωματιστή είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί το σπίτι της καθαρό και λαμπερό. Με τη μοναδική της σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, η σφουγγαρίστρα Best clean θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό με άνεση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε έναν καθαρό χώρο με ελάχιστη προσπάθεια!
Τιμή 0,90 €

AIM οδοντόβουρτσα classic fresh μέτρια

Οδοντόβουρτσα με στρογγυλεμένες ίνες, ανισοϋψές προφίλ για καλύτερο μεσοδόντιο καθαρισμό και εύχρηστη επιφάνεια καθαρισμού γλώσσας.

Είναι σχεδιασμένη να απομακρύνει από τη γλώσσα βακτήρια, που αποτελούν μια από τις βασικές αιτίες κακοσμίας του στόματος.

Τιμή 1,90 €