• ORAL-B ΟΔΟΝΤΙΚΟ ΝΗΜΑ SATIN FLOSS 25m - (MINT)
  • ORAL-B ΟΔΟΝΤΙΚΟ ΝΗΜΑ SATIN FLOSS 25m - (MINT)

ORAL-B ΟΔΟΝΤΙΚΟ ΝΗΜΑ SATIN FLOSS 25m - (MINT)

42355
5010622017947
1,81 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

LOGO TAPE ΜΟΝΩΤΙΚΗ 19Χ20 ΜΠΛΕ

Η LOGO TAPE ΜΟΝΩΤΙΚΗ 19Χ20 ΜΠΛΕ είναι η ιδανική λύση για κάθε εργασία μονωτικής. Με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της, η LOGO TAPE θα σας εξασφαλίσει άριστα αποτελέσματα και ασφαλή εργασία. Μην αφήσετε τίποτα να σας εμποδίσει - επιλέξτε την LOGO TAPE για εξαιρετική απόδοση και αντοχή.
Τιμή 0,89 €

Uniglass 58126 μπωλ γυαλινο 140mm

Το Uniglass 58126 μπωλ γυαλίνο 140mm είναι το τέλειο αξεσουάρ για το σπίτι σας! Με το μοντέρνο και κομψό σχεδιασμό του, θα δώσει μια ξεχωριστή νότα στη διακόσμησή σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί, είναι ανθεκτικό και πρακτικό. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο υπέροχο προϊόν για τον εαυτό σας ή ως δώρο για αγαπημένα πρόσωπα!
Τιμή 1,51 €

Κορυφαία προϊόντα

Αξιός ρύζι καρολίνα 1kg

Ρύζι καρολίνα από την εταιρεία Αξιός, πλούσιο σε πρωτεΐνες και βιταμίνες για θρεπτικά και νόστιμα πιάτα. Ιδανικό για σπανακόρυζο και πιλάφι.

Τιμή 2,19 €

Farcom HD conditioner για βαμμένα μαλλιά 330ml

Conditioner για προστασία χρώματος της Farcom, κατάλληλο για βαμμένα μαλλιά, σε μορφή κρέμας. Διατηρεί και παρατείνει τη ζωντάνια του χρώματος στα μαλλιά, ενώ παράλληλα εμποδίζει το ξεθώριασμά τους.

Δράση : Προστασία Χρώματος

Τύπος Μαλλιών: Βαμμένα

Τιμή 2,46 €

Aroxol mat ταμπλέτες 60τεμ

Το AROXOL Mat, είναι απωθητικό κυρίως κουνουπιών (κοινών & Τίγρης) και φλεβοτόμων (σκνιπών), για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Οι ατμοί που εκλύονται κατά τη θέρμανση των πλακιδίων, απομακρύνουν τα έντομα και τα εμποδίζουν να ξαναμπούν στον χώρο, ενώ, εκείνα που τυχόν παραμένουν σε αυτό, ναρκώνονται και δεν τσιμπούν.

Ένα πλακίδιο είναι αρκετό για ένα δωμάτιο 40κ.μ. και η δράση του διαρκεί 8 ώρες περίπου (όλη τη νύχτα).

Τιμή 4,98 €

Farcom HD color set βαφή μαλλιών No9.1 60ml

Ζωηρό χρώμα και μεταξένια υφή για εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Η βαφή μαλλιών Farcom HD color set No9.1 θα σας χαρίσει το απόλυτο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Ανανεώστε το χρώμα σας με επαγγελματικό τρόπο και αποκτήστε λαμπερά μαλλιά που θα κλέψουν την προσοχή σε κάθε σας εμφάνιση. Αποκτήστε την Farcom HD color set τώρα και δείξτε την πραγματική σας ομορφιά!
Τιμή 2,56 €

Φάρμα σάλτσα λεμονιού 380ml

Χυμός λεμονιού που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Τον χυμό του λεμονιού τον χρησιμοποιούμε σε κρέατα, ψάρια, χόρτα, όσπρια, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, λικέρ και οπουδήποτε θέλουμε να ενισχύσουμε τη γεύση ή την αντισηψία.

Τιμή 0,30 €