• CHUPA CHUPS ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 300ml - (ΚΕΡΑΣΙ)
  • CHUPA CHUPS ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 300ml - (ΚΕΡΑΣΙ)

CHUPA CHUPS ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 300ml - (ΚΕΡΑΣΙ)

50001
5013692273091
1,55 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ευρηκα sensitive υγρο απορρυπαντικο 1,5lt 54μεζ, -4,00€

Το Ευρηκα sensitive υγρό απορρυπαντικό 1,5lt 54μεζ είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό των ρούχων σας. Με την ισχυρή του φόρμουλα, απομακρύνει αποτελεσματικά και εύκολα κάθε λεκέ, αφήνοντας τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το Ευρηκα sensitive υγρό απορρυπαντικό και να ανανεώσετε την εμφάνιση των ρούχων σας!
Τιμή 10,47 €

Ταψι πιτσας βαθυ αντικολλητικο φ36cm 07-531

Το ταψί πίτσας βαθύ αντικολλητικό διαμέτρου 36 εκατοστών είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις της πίτσας! Με την αντικολλητική επίστρωση, μπορείτε να ψήσετε την πίτσα σας χωρίς να κολλήσει, ενώ ο βαθύς σχεδιασμός του επιτρέπει να δημιουργήσετε την τέλεια λαχταριστή βάση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τις πιο νόστιμες πίτσες στο σπίτι σας!
Τιμή 17,89 €

Κορυφαία προϊόντα

Συμεωνίδης καρυδόψιχα 150gr

Τα καρυδόψιχα της εταιρείας Συμεωνίδης σε συσκευασία 150γρ προσφέρουν μια νόστιμη και τραγανή γευστική εμπειρία. Τα καρυδόψιχα αποτελούν μια δημοφιλή επιλογή σνακ, καθώς συνδυάζουν τη γεύση των καρυδιών με τη χαρακτηριστική υφή των ψιχάκων.

Τιμή 2,61 €

Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων λίλιουμ & φρούτα του δάσους 45μεζ 2,93kg

Το απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη της Skip με άρωμα Cajoline Λίλιουμ & Φρούτα του Δάσους, διαλύεται σε ζεστό νερό και χρησιμοποιείται για λεκέδες, όπως βρωμιά, λάσπη ή γρασίδι. Η εφαρμογή του απευθείας πάνω στους λεκέδες πριν από την πλύση δεν συνιστάται.

Τιμή 10,24 €

Tsakmaki σπίρτα ασφαλείας 1τεμ

Τα "σπίρτα ασφαλείας" είναι μια ειδική μορφή σπιρτόκουτου που χρησιμοποιείται για ανάφλεξη με ασφάλεια. Αυτά τα σπιρτόκουτα προορίζονται κυρίως για εφαρμογές που απαιτούν αυξημένη ασφάλεια και προστασία από την ανάφλεξη του φωτιάς.

Τιμή 0,05 €

Tesori κρεμώδες αφρόλουτρο aegyptus 250ml

Κρεμώδες αφρόλουτρο, εμπλουτισμένο με εκχύλισμα πάπυρου, που καταπραΰνει το δέρμα και το αφήνει απαλό και βελούδινο. Χωρίς parabens.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αφήνει απαλό το δέρμα σου και έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 2,27 €

Soft lavatrice υγρό απορρυπαντικό ρούχων muschio bianco 32μεζ 2,25lt

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Soft με άρωμα Muschio Bianco, μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση. Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στο λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Τοποθετείστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας. Διαρκεί για 32 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 3,47 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού