• ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ ΜΕ 2DΦΙΓΟΥΡΕΣ (4 σχέδια)  (40030)  - 1
  • ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ ΜΕ 2DΦΙΓΟΥΡΕΣ (4 σχέδια)  (40030)  - 1

ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ ΜΕ 2DΦΙΓΟΥΡΕΣ (4 σχέδια) (40030)

Ζωηρά χρώματα, υπέροχα σχέδια και ατελείωτο διασκεδαστικό παιχνίδι με το σαπούνι φουσκών με 2D φιγούρες! Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε μαγικές φιγούρες με αυτό το μοναδικό παιχνίδι. Κάντε το μπάνιο ακόμα πιο διασκεδαστικό και απολαύστε ατελείωτες ώρες παιχνιδιού με το σαπούνι φουσκών με 2D φιγούρες! Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την εμπειρία του μπάνιου σας!
41246
4006149400301
0,39 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΟΥΤΑΛΙ ΜΟΚΑΣ professional (17038)

Το ΚΟΥΤΑΛΙ ΜΟΚΑΣ professional (17038) είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη του καφέ. Με τον εργονομικό σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αποτελεί την ιδανική επιλογή για επαγγελματική χρήση. Αναδεικνύει τη γεύση και το άρωμα του καφέ σας, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας. Αποκτήστε το ΚΟΥΤΑΛΙ ΜΟΚΑΣ professional (17038) σήμερα και απολαύστε κάθε τάση του αγαπημένου σας ροφήματος με άνεση και στυλ.
Τιμή 0,66 €

Καντηλα για κερι 405β

Η καντήλα για κερί 405β της εταιρίας είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτή η καντήλα θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στη διακόσμηση του χώρου σας. Ανάψτε ένα κερί μέσα σε αυτήν την καντήλα και δημιουργήστε έναν χαλαρωτικό και ευχάριστο ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τη μαγεία του κεριού σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας!
Τιμή 2,51 €

Κορυφαία προϊόντα

Milka μπισκότα choco loop με σοκολάτα 132gr

Τα Milka μπισκότα choco loop είναι η τέλεια επιλογή για κάθε λάτρη της σοκολάτας. Με την απίστευτη γεύση της Milka σοκολάτας και την τραγανή υφή των μπισκότων choco loop, θα απολαύσετε κάθε δευτερόλεπτο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο γλυκό και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 2,00 €

Rio mare τόνος σε σάλτσα με φασόλια 2x160gr

Τόνος Rio Mare με επιλεγμένα λαχανικα σε συνδυασμό με μια εξαιρετική σάλτσα ντομάτας. Η γεμάτη γεύση των φασολιών ενισχύεται από τον συνδυασμό με τόνο για να σας προσφέρει ένα σκεύασμα πλούσιο σε γεύση.

Τιμή 5,44 €

Ματίνα κελυφωτό φυστίκι 180gr

Το "Ματίνα κελυφωτό 180gr" αναφέρεται σε μια συσκευασία κελυφωμένου ή αφαιρεμένου φρούτου βάρους 180 γραμμαρίων. Τα κελυφωμένα φρούτα είναι φρούτα που έχουν αφαιρεθεί το εξωτερικό τους φλοιού, ενώ διατηρούν το εσωτερικό τους κρέας. Αυτό μπορεί να γίνει για να δημιουργηθεί ένα πιο εύκολα καταναλώσιμο φρούτο.

Τιμή 5,82 €

ΟΕΜ κερί ρεσώ 8 ωρών 50τεμ

Ανανεωτικό κερί ρεσώ 8 ωρών για ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Απολαύστε το άρωμα του κεριού που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρεμένων στιγμών. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ 50 τεμαχίων και απολαύστε τη μαγεία του φωτός και της αρωματικής απόλαυσης.
Τιμή 4,50 €

Kraft μαγιονέζα 490ml

Η κλασική μαγιονέζα, για όλη την οικογένεια. Συνοδεύει ιδανικά το ψάρι ή τη σαλάτα του οικογενειακού τραπεζιού, ενώ προσθέτει υπέροχη γεύση σε sandwich, τηγατητές πατάτες και τοστ.

Συνοδεύει: σαλάτες, τοστ, ψάρι, κοτόπουλο.

Τιμή 3,80 €