• VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ STRAWBERRY BANANA 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine  - 1
  • VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ STRAWBERRY BANANA 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine  - 1

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ STRAWBERRY BANANA 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine

Ανανεωτική γεύση φράουλας και μπανάνας σε ένα φρουτώδες ηλεκτρονικό τσιγάρο VAK! Απολαύστε 600 τζούρες γεμάτες γεύση και απόλαυση, με 20mg νικοτίνη για έντονη ικανοποίηση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την ατμιστική εμπειρία σας!
41009
5214002495602
6,75 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΦΟΡΜΑ ΚΕΙΚ (26x6,8cm) - (03-950-3841)

Η TNS ΦΟΡΜΑ ΚΕΙΚ (26x6,8cm) - (03-950-3841) είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα και τέλεια σχήματα κέικ. Με τις ακριβείς διαστάσεις της και την ανθεκτική κατασκευή της, θα μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα λαχταριστά κέικ που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε τώρα την TNS ΦΟΡΜΑ ΚΕΙΚ και αναβαθμίστε τις γαστρονομικές σας δεξιότητες!
Τιμή 7,37 €

Sanitas σφουγγαρακι κουζινας 2+1δωρο

Το Sanitas σφουγγαράκι κουζίνας 2 σε 1 είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητά του, θα κάνει τον καθαρισμό της κουζίνας σας πιο εύκολο και γρήγορο. Μην αφήνετε τις λεκέδες να σας ενοχλούν, αποκτήστε το Sanitas σφουγγαράκι κουζίνας 2 σε 1 τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο μαγειρέματος!
Τιμή 1,77 €

ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 350gr. - (ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ)

Ζουμερή ντομάτα, εκλεπτυσμένες ελιές καλαμών και μια εκρηκτική γεύση που θα σας ταξιδέψει αμέσως στην Μεσογειακή κουζίνα. Απολαύστε τον ΚΥΚΝΟ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 350gr. από την εταιρία ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία. Αγοράστε το τώρα και δώστε στα φαγητά σας μια μοναδική νότα πλούσιας γεύσης και ποιότητας.
Τιμή 2,86 €

Κορυφαία προϊόντα

Proson υποσέντονα ακράτειας 60x90cm 15τεμ

Το Proson υποσέντονα ακράτειας 60x90cm 15τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην καθημερινή σας ζωή. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την απόλυτη απορροφητικότητα, θα σας προσφέρει την άνεση που χρειάζεστε σε κάθε σας δραστηριότητα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επιλέξτε Proson και απολαύστε την πραγματική ποιότητα!
Τιμή 3,53 €

Μιτσικέλι φυσικό μεταλλικό νερό 24x0,5lt

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΜΙΤΣΙΚΕΛΙ» εμφιαλώνεται στην πηγή «ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ». Το νερό χωρίς να υποστεί καμία επεξεργασία οδηγείται από το σημείο της υδροληψίας σε υπερσύγχρονα μηχανήματα εμφιάλωσης, μέσω ενός δικτύου ανοξείδωτων σωληνώσεων.

Τιμή 2,78 €

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου μανόλια 500ml

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες, δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες), με μυκητιοκτόνο δράση για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τιμή 8,83 €

Hellmann's μαγιονέζα top down 430ml

H μαγιονέζα Hellmann's real αποτελεί βασική γεύση σε πιάτα όπως σαλάτες από φρέσκα λαχανικά ή μαγειρεμένα, τοστ, σάντουιτς, ψάρια, θαλασσινά και κρέας.

Σε πρωτοποριακό μπουκάλι όπου κάθε σταγόνα μαγιονέζας παραμένει υπέροχη όπως και η πρώτη. Με μοναδικό καθαρό καπάκι που έχει σχεδιαστεί, ώστε να διατηρεί την πλούσια γεύση της αναλλοίωτη.

Τιμή 4,00 €

Barilla σάλτσα ζυμαρικών pesto basilico genovese 190gr

BARILLA. Η σάλτσα Pesto Basilico Genovese χωρίς σκόρδο της Barilla θα σας ταξιδέψει στην γεύση της Ιταλίας με τον αυθεντικό της χαρακτήρα. Με φρέσκα φύλλα βασιλικού, παρθένο ελαιόλαδο και αρωματικά μπαχαρικά, αυτή η σάλτσα συνοδεύει ιδανικά τα ζυμαρικά σας και χαρίζει μια απολαυστική γεύση σε κάθε μπουκιά. Απολαύστε την μοναδική γεύση της σάλτσας Pesto Basilico Genovese της Barilla και ανακαλύψτε τη μαγεία των ιταλικών γεύσεων στο πιάτο σας.
Τιμή 2,98 €