• VIDAL ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 500ml BERRIES&MUSK (ΡΟΖ)  - 1
  • VIDAL ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 500ml BERRIES&MUSK (ΡΟΖ)  - 1

VIDAL ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 500ml BERRIES&MUSK (ΡΟΖ)

Ανακαλύψτε την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας με το VIDAL ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 500ml BERRIES&MUSK (ΡΟΖ). Η μοναδική σύνθεση αρωμάτων από φρούτα των δάσων και μόσχο θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο αισθήσεις. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να ανανεωθεί με αυτό το υπέροχο προϊόν περιποίησης. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουσίματος που θα σας συντροφεύει καθημερινά.
40287
8008970055398
1,74 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

The lttlies αυτοκολλητα καλυμματα βιβλιου διαφανη 10τεμ 50x36cm 646658

Τα αυτοκόλλητα καλύμματα βιβλίου The lttlies είναι η ιδανική επιλογή για να προστατέψετε τα αγαπημένα σας βιβλία. Με διαστάσεις 50x36cm και διαφανή υλικό, προσφέρουν πλήρη προστασία από γρατζουνιές, λεκέδες και φθορές. Εύκολα στη χρήση και με μεγάλη αντοχή, αυτά τα αυτοκόλλητα καλύμματα θα διατηρήσουν τα βιβλία σας σαν καινούργια για πολλά χρόνια. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε μια νέα αίσθηση φρεσκάδας στη συλλογή σας!
Τιμή 2,50 €

SANI PANTS ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ No 4 (12τεμ.) - (EXTRA LARGE) (PREMIUM)

Τα SANI PANTS ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ No 4 (12τεμ.) - (EXTRA LARGE) (PREMIUM) είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόλυτη προστασία. Με την απόλυτη απορροφητικότητα και την άνεση που προσφέρουν, τα SANI PANTS εξασφαλίζουν την αίσθηση ασφάλειας και άνεσης κάθε μέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει την καθημερινότητά σας ευκολότερη και πιο άνετη.
Τιμή 10,10 €

Κορυφαία προϊόντα

Mama Mia μέλι από άνθη & εσπεριδοειδή 900gr

Το μέλι ανθέων της εταιρείας MamaMia έχει ιδιαίτερα γλυκιά γεύση, μελένιο γήινο άρωμα και ανοιχτό κίτρινο χρώμα. Συνίσταται να καταναλώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς κρυσταλλώνει σε 1 με 2 μήνες. Έχει τονωτικές και ευεργετικές για τον οργανισμό ιδιότητες. Βοηθά στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, έχει αντισηπτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες, ενώ δίνει ενέργεια και αντοχή.

Τιμή 3,75 €

Brava barbeque sauce 4,5kg

Η Brava barbeque sauce 4,5kg είναι η τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν τις γεύσεις της μπάρμπεκιου στο φαγητό τους. Με τη μοναδική της συνταγή, προσφέρει έναν απίστευτα πλούσιο και γευστικό συνδυασμό γεύσεων που θα κάνει τα πιάτα σας ακόμη πιο νόστιμα και απολαυστικά. Αποκτήστε την Brava barbeque sauce 4,5kg τώρα και αναβαθμίστε τις γευστικές εμπειρίες σας!
Τιμή 13,44 €

Flash κορμός καθαρισμού εθάλης τζακιού 1,10kg

Flash κορμός καθαρισμού εθάλης τζακιού 1,10kg από την εταιρία Flash είναι η ιδανική λύση για να διατηρήσετε το τζάκι σας καθαρό και λειτουργικό. Με τη μοναδική του σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τις ακαθαρσίες και τα υπολείμματα, εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές και αποτελεσματικό καύσιμο. Αποκτήστε τον Flash κορμό καθαρισμού τζακιού τώρα και απολαύστε μια άνετη και ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.
Τιμή 6,21 €

Μάμος μπύρα 500ml

Μπίρα υψηλής ποιότητας, τύπου Pilsner, που παράγεται από εκλεκτές πρώτες ύλες με αναλλοίωτη την αυθεντική συνταγή του πρώτου Έλληνα διπλωματούχου ζυθοποιού, Πέτρου Μάμου.

Χαρακτηρίζεται από τη μεστή γεύση της, τον πλούσιο αφρό της καθώς και το ιδιαίτερο άρωμα λυκίσκου.

Τιμή 1,91 €

Τσάντα χαρτοπλάστ διαφανές 35cm 1kg

Πλαστικές σακούλες με 2 ενσωματωμένες λαβές στο άνω μέρος της σακούλας, κατάλληλες για χρήση σε καταστήματα λιανικής πώλησης, όπως σε super markets, mini markets, φαρμακεία, μανάβικα, κρεοπωλεία, αλλά και για υπηρεσίες take away και delivery.

• Ποσότητα: 1 Κιλό

Τιμή 2,85 €