• Select τετραδιο σπιραλ 3 θεματων 17x25  - 1
  • Select τετραδιο σπιραλ 3 θεματων 17x25  - 1

Select τετραδιο σπιραλ 3 θεματων 17x25

Το τετράδιο σπιράλ 3 θεμάτων 17x25 της εταιρίας Select είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους μαθητές και φοιτητές που αναζητούν ένα πρακτικό και λειτουργικό τετράδιο για τις σημειώσεις τους. Με τις σταθερές σπιράλ και το μέγεθος 17x25, αυτό το τετράδιο προσφέρει άνεση και ευκολία στη χρήση του καθημερινά. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τετράδιο που θα σας συνοδεύει παντού και θα κάνει τις σημειώσεις σας πιο οργανωμένες και εύκολε?
30370
5202832025816
2,87 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Φαγητοδοχειο inox + καπακι φ18,5cm 203119

Το φαγητοδοχείο inox με καπάκι διαμέτρου 18,5cm της εταιρίας είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση και τη μεταφορά των τροφίμων σας. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ανθεκτικό, υγιεινό και εύκολο στη συντήρηση. Με τον πρακτικό σχεδιασμό του και το στιλάτο καπάκι του, θα διατηρήσει τα τρόφιμα σας φρέσκα και νόστιμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προσφέρει!
Τιμή 5,38 €

ΦΑΙΔΩΝ ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ 350gr. - (ΣΠΙΤΙΚΟ)

Το ΦΑΙΔΩΝ ΒΟΥΤΗΜΑΤΑ 350gr. - (ΣΠΙΤΙΚΟ) είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση στο σπίτι. Με φρέσκα υλικά και ποιότητα που ξεχωρίζει, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με την οικογένειά σας για μια απόλαυση που θα σας μείνει αξέχαστη.
Τιμή 2,99 €

Tns κοκκαλο παπουτσιων sd-686

Το Tns κοκκαλο παπουτσιων sd-686 είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα υπόλοιπα παπούτσια σας. Με το μοντέρνο design και την άνετη εφαρμογή, αυτό το παπούτσι είναι ιδανικό για κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και νιώστε την διαφορά!
Τιμή 1,18 €

Χωνια πλαστικα 4τεμ ct019423

Τα χωνιά πλαστικά 4 τεμάχια της εταιρίας είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τον κάθε σπιτικό μάγειρα. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και την λειτουργικότητά τους, τα χωνιά αυτά θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τον χώρο σας και να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα για περισσότερο χρόνο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το πρακτικό σετ χωνιών και να απολαύσετε μια πιο οργανωμένη και λειτουργική κουζίνα!
Τιμή 1,08 €

Κορυφαία προϊόντα

Lux-plast σωσάκι με καπάκι 80ml 100τεμ ft209-80

Το Lux-plast σωσάκι με καπάκι 80ml 100τεμ ft209-80 είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση και τη μεταφορά των προϊόντων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με χωρητικότητα 80ml και 100 τεμάχια ανά κιβώτιο, αυτό το σωσάκι είναι ο πιο αξιόπιστος σύμμαχος σας στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Αποκτήστε το τώρα και διασφαλίστε την ασφάλεια και την άνεση των προϊόντων σας! Lux-plast: η επιλογή των επαγγελματιών!
Τιμή 1,60 €

Haribo MAOAM ζαχαρωτά με γεύση raspberry 22gr

Τα MAOAM ζαχαρωτά με γεύση raspberry 22gr της εταιρίας Maoam είναι ο απόλυτος συνδυασμός γλυκού και φρουτώδους γεύσης που θα σας κάνει να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την απαλή γεύση της raspberry σε κάθε μπουκιά και αφήστε τον εαυτό σας να ξεφύγει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης που προσφέρουν τα MAOAM ζαχαρωτά!
Τιμή 0,18 €

Spark παχύρρευστη χλωρίνη πράσινη 1,25lt

Καθαριστικό παχύρρευστο υγρό χλωρίου της εταιρείας Spark, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,29 €

Haribo roulette ρολάκια ζαχαρωτών 25gr

Λαχταριστά ζελεδάκια Haribo Roulette! Τι γεύση θα σου τύχει; Με τις πέντε, λαχταριστές γεύσεις του HARIBO Roulette ό,τι και να τύχεις θα είναι απόλαυση! Φρουτένια λιχουδιά με γεύση λεμονιού, πορτοκαλιού, ανανά, φραμπουάζ και φράουλας, με την έξυπνη συσκευασία για να παίζεις ρουλέτα και να το έχεις μαζί σου παντού!

Τιμή 0,31 €