• Πιατελα οβαλ inox 50cm  - 1
  • Πιατελα οβαλ inox 50cm  - 1

Πιατελα οβαλ inox 50cm

Η πινελιά που λείπει από την κουζίνα σας! Η πιατέλα οβάλ inox 50cm θα δώσει λάμψη και στυλ στο τραπέζι σας. Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ανθεκτική και εύκολη στη φροντίδα. Με τις γραμμές της να ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αυτή η πιατέλα θα κλέψει την παράσταση κάθε φορά που θα τη χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
21214
8904002730328
9,45 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Wash & go shampoo 360ml classic 1+1 δωpo

Το Wash & go σαμπουάν 360ml classic 1+1 δώρο είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα καθαρίζει βαθιά τα μαλλιά σας, ενώ παράλληλα τα περιποιείται και τα προστατεύει. Αποκτήστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της απαλότητας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Wash & go σαμπουάν. Αφήστε τα μαλλιά σας να λάμψουν με το Wash & go!
Τιμή 4,75 €

Ηλιος τσαι βουνου 30gr, φακελοσ

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του Ήλιου τσαγιού βουνού 30gr, φακελλάκια που σας ταξιδεύουν σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και γεύσεις. Απολαύστε το απογειώνοντας την αισθητική σας και αφήστε το να σας συνοδεύει σε κάθε σας στιγμή. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη μαγεία του ήλιου και του βουνού στο φλιτζάνι σας.
Τιμή 1,30 €

ΕΥΡΗΚΑ ΥΓΡΟ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ 1,68 lit - (42μεζ.)

Η ΕΥΡΗΚΑ ΥΓΡΟ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ 1,68 lit - (42μεζ.) είναι ένα προϊόν που θα σας μεταφέρει αμέσως στους ήλιους της Μεσογείου. Η φρεσκάδα της μασσαλιάς σε συνδυασμό με την πλούσια γεύση της θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε ένα γραφικό ελληνικό χωριό. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με τους φίλους σας σε μια καλοκαιρινή συγκέντρωση. Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε τη γεύση της Μεσογείου με την ΕΥΡΗΚΑ ΥΓΡΟ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ!
Τιμή 8,04 €

Κορυφαία προϊόντα

Agnella οδοντόβουρτσα medium e919

Η οδοντόβουρτσα Agnella medium e919 είναι μια μεσαίας σκληρότητας οδοντόβουρτσα που προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών και των ούλων. Έχει σχεδιασμό που επιτρέπει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις περιοχές της στόματος και διευκολύνει το βούρτσισμα. Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά και προσφέρει μακροχρόνια αντοχή. Η Agnella medium e919 είναι ιδανική για καθημερινή χρήση και διατίθεται σε διάφορα χρώματα.
Τιμή 0,40 €

Delux αλκοολούχος λοσιόν 95o 330ml

Η λοσιόν οινοπνεύματος περιέχει αιθυλική αλκοόλη σε μεγάλο ποσοστό, νερό και κάποιες άλλες επιπλέον ουσίες κατάλληλες για το δέρμα ώστε να χρησιμοποιηθεί ως αντισηπτικό και να καθαρίσει την πληγή και το τραύμα.

Τιμή 1,50 €

Jumbo crunchy chips με ρίγανη χωρίς γλουτένη 90gr

Οι Jumbo crunchy chips με ρίγανη χωρίς γλουτένη 90gr από την εταιρία Ohonos snacks είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ. Η πλούσια γεύση της ρίγανης συνδυάζεται με την τραγανή υφή των chips, κάνοντας κάθε δαγκωνιά μια απόλαυση. Απολαύστε τα χωρίς ενοχές, αφού δεν περιέχουν γλουτένη, ενώ η μικρή συσκευασία των 90gr τα καθιστά ιδανικά για να τα έχετε πάντα μαζί σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα γευστικό σνακ που δεν θα μπορέσετε να αντ
Τιμή 1,12 €

Arion food καλαμπόκι ωμό ποπ κορν 250gr

Απολαύστε τη νοστιμιά και τη νιφάδα του Arion food καλαμπόκι ωμό ποπ κορν 250gr. Μια απολαυστική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη γεύση του!
Τιμή 0,98 €