• ΠΟΔΟΜΑΚΤΡΟ - (40x60cm) (GRAFFITI)  - 1
  • ΠΟΔΟΜΑΚΤΡΟ - (40x60cm) (GRAFFITI)  - 1

ΠΟΔΟΜΑΚΤΡΟ - (40x60cm) (GRAFFITI)

Το ΠΟΔΟΜΑΚΤΡΟ (40x60cm) (GRAFFITI) είναι η τέλεια προσθήκη στον χώρο σας! Με μοντέρνο σχεδιασμό και ζωηρά χρώματα, αυτό το προϊόν θα δώσει μια μοναδική νότα στη διακόσμησή σας. Αφήστε το GRAFFITI σχέδιο να σας εμπνεύσει και να δημιουργήσετε έναν χώρο γεμάτο στυλ και προσωπικότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό κομμάτι και να ξεχωρίσετε!
37257
5203642121538
4,84 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΥΚΛΩΨ SECRET ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (ΠΕΤΑΛ)-30lit (ΜΑΥΡΟ/ΑΝΘΡΑΚΙ)

Ο ΚΥΚΛΩΨ SECRET ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (ΠΕΤΑΛ)-30lit (ΜΑΥΡΟ/ΑΝΘΡΑΚΙ) είναι η ιδανική λύση για την τακτοποίηση του χώρου σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με μεγάλη χωρητικότητα 30 λίτρων, αυτός ο κάδος απορριμμάτων θα καλύψει τις ανάγκες σας με άνεση. Η μαύρη/ανθρακί απόχρωση του δίνει ένα μοντέρνο και κομψό στυλ που θα ταιριάξει σε κάθε χώρο. Μην αφήνετε τα απορρίμματα να χαλάσουν την αισθητική του χώρου σας, αποκτήστε τον ΚΥΚΛΩΨ SECRET ΚΑΔΟΣ ΑΠΟΡΡΙΜ
Τιμή 18,87 €

TNS ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΜΠΑΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ - (SPONGE50G-23)

Αγοράστε το TNS ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΜΠΑΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ - (SPONGE50G-23) και απολαύστε μια απολαυστική εμπειρία καθαρισμού και αναζωογόνησης στο μπάνιο σας. Η υψηλή ποιότητα και η απαλότητα του σφουγγαριού θα σας κάνουν να αισθανθείτε φρέσκοι και ανανεωμένοι μετά από κάθε χρήση. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 0,64 €

Tns σετ καρω 5 πετσετα κουζινας 2τεμ 40x60cm λευκο κοκκινο

Αποκτήστε τώρα το σετ καρό πετσέτες κουζίνας Tns, το ιδανικό αξεσουάρ για την κουζίνα σας! Με δύο λαμπερά κόκκινα και λευκά πετσετάκια 40x60cm, θα προσθέσετε στυλ και λειτουργικότητα σε κάθε μαγειρική σας περιπέτεια. Πρακτικές και ευρύχωρες, αυτές οι πετσέτες είναι απαραίτητες για κάθε νοικοκυριό!
Τιμή 2,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Σκεύος αλουμινίου νο128 100τεμ

Το σκεύος αλουμινίου νο128 100τεμ είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σας μαγειρική ανάγκη. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλουμίνιο, είναι σχεδιασμένο για να αντέχει στην καθημερινή χρήση και να σας παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας μας, αυτό το σκεύος θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε νόστιμα γεύματα με άνεση και αξιοπιστία. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 5,48 €

Santa Maria tortilla chips με τυρί 475gr

Οι Santa Maria tortilla chips με τυρί 475gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ! Με την απίστευτη γεύση του τυριού και την τραγανή υφή των τσιπς, θα σας κάνουν να ξεχάσετε όλα τα άλλα σνακ. Απολαύστε τις μόνες τους ή συνοδεύστε τις με salsa και guacamole για μια ακόμα πιο γευστική εμπειρία. Αγοράστε τώρα τις Santa Maria tortilla chips με τυρί 475gr και απολαύστε τη γεύση!
Τιμή 4,99 €

Omay αποσμητικό χώρου white flowers 260ml

Αποσμητικό σε μορφή spray το οποίο είναι κατάλληλο για να απομακρύνει τις οσμές και να χαρίσει μία πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Ο ψεκασμός θα πρέπει να γίνεται από κάποια απόσταση και να μην έρχεται το προϊόν σε επαφή με τα μάτια.

Τιμή 1,53 €

Παπουτσάνης natura κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό με βανίλια & καραμέλα 750ml

Το κρεμοσάπουνο Natura Vanilla Caramel με φυτικό εκχύλισμα καλέντουλας λειτουργεί σαν ένα φυσικό μαλακτικό για τα χέρια, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από ερεθισμούς. Με PH φιλικό προς την επιδερμίδα και σύνθεση εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε, εκχύλισμα καλέντουλας, πανθενόλη (προβιταμίνη Β5) και πλούσιο άρωμα βανίλιας και καραμέλας, φροντίζει τα χέρια, χαρίζοντας μια μοναδική αίσθηση ενυδάτωσης και καθαριότητας.

Κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Τιμή 1,71 €

Cover κόλλα στιγμής 2x3gr

Η Cover κόλλα στιγμής 2x3gr είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επισκευή και κατασκευή. Με την ασφάλεια και την αξιοπιστία που προσφέρει, δεν θα χρειαστείτε ποτέ ξανά άλλο κόλλα. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 2,17 €