• ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ (2τεμ.) - (SPIDERMAN)  - 1
  • ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ (2τεμ.) - (SPIDERMAN)  - 1

ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ (2τεμ.) - (SPIDERMAN)

Η πιο cool οδοντόβουρτσα για τα μικρά σας super heroes! Με το αγαπημένο τους Spiderman σχέδιο, αυτή η παιδική οδοντόβουρτσα θα κάνει το βουρτσισμα των δοντιών μια απόλαυση. Το καπάκι της θα τους βοηθήσει να διατηρήσουν την οδοντική τους υγεία, ενώ οι μικροί σας ήρωες θα ενθουσιαστούν με το design της. Αποκτήστε τώρα την οδοντόβουρτσα Spiderman για να κάνετε το βουρτσισμα των δοντιών πιο διασκεδαστικό από ποτέ!
37251
5012616267154
1,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Wc net gel αποφρακτικο turbo 1 lt

Το Wc net gel αποφρακτικό Turbo 1 lt είναι το ιδανικό προϊόν για να λύσετε γρήγορα και αποτελεσματικά τα προβλήματα απόφραξης στην τουαλέτα σας. Με την ισχυρή του φόρμουλα, αυτό το προϊόν εξασφαλίζει άμεση απομάκρυνση των αποβλήτων και επαναφορά της κανάλιας λειτουργίας του WC σας. Αφήνει ένα δροσερό και αρωματικό άρωμα, δημιουργώντας ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον στο μπάνιο σας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα!
Τιμή 4,66 €

Papoutsanis natura κρεμ/νο αντ/κο 900ml gojiberry & σανδαλοξυλο

Η Papoutsanis natura κρέμα ντους αντιβακτηριακή 900ml με gojiberry & σανδαλόξυλο είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή σας περιποίηση. Η μοναδική φόρμουλα της σε συνδυασμό με τις απαλές αρωματικές νότες του gojiberry και του σανδαλόξυλου θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο αισθήσεων και ευεξίας. Αφήστε την επιδερμίδα σας απαλή, ενυδατωμένη και φρέσκια μετά από κάθε χρήση. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία στο μπάνιο σας.
Τιμή 2,19 €

Χαρτ/λες βεζεταλ καρω 10x35cm 10kg

Αγοράστε τώρα τις χαρτολεβεζέταλ καρώ 10x35cm 10kg και απολαύστε την υψηλή ποιότητα και αντοχή τους! Ιδανικές για κάθε χρήση, από τον επαγγελματία ως τον καταναλωτή. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία, αγοράστε τώρα!
Τιμή 40,81 €

TNS ΠΑΓΟΘΗΚΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ - (32-800-1877)

Η TNS παγοθήκη πλαστική με βάση σιλικόνης είναι η ιδανική λύση για τη διατήρηση του πάγου σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της TNS, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο πάγος σας θα παραμείνει κρύος για πολλές ώρες. Η πρακτική βάση σιλικόνης τηρεί τον πάγο στη θέση του, ενώ το μοντέρνο design της παγοθήκης θα δώσει στο ψυγείο σας μια αίσθηση πολυτέλειας. Αποκτήστε την TNS παγοθήκη τώρα και απολαύστε δροσερά ποτά όλο το καλοκαίρι!
Τιμή 1,11 €

Κορυφαία προϊόντα

Αβεζ κοφτά χονδρά 500gr

Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.

Τιμή 0,87 €

Roshen konafetto πουράκια με κρέμα φουντουκιού 140gr

Το Roshen Hazelnut Konafetto είναι μια απολαυστική απόλαυση που σίγουρα θα ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας για γλυκό με τον ακαταμάχητο συνδυασμό γεύσεων και υφών. Αυτό το απολαυστικό ζαχαροπλαστείο, που σας φέρνει το διάσημο ζαχαροπλαστείο Roshen, διαθέτει έναν αρμονικό συνδυασμό από φουντούκια, τραγανές γκοφρέτες και μια λαχταριστή γέμιση σοκολάτας.

Τιμή 1,38 €

Bravo ελληνικός καφές κλασικός 95gr

Ο Bravo Κλασικός φτιάχνεται από τις εκλεκτότερες ποικιλίες καφέ και καβουρδίζεται με μεράκι, αργά και σταθερά. Ένας αυθεντικός καφές με γεμάτη γεύση και πλούσιο άρωμα.

Τιμή 2,32 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι αλόη 72τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι αλόη 72τεμ είναι η τέλεια επιλογή για την προστασία και τη φροντίδα του μωρού σας. Με τη μοναδική σύνθεσή τους που περιέχει αλόη, προσφέρουν απαλότητα και ενυδάτωση στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Επιπλέον, η εξαιρετική ποιότητά τους εξασφαλίζει αποτελεσματική και ασφαλή χρήση. Αγοράστε τα τώρα και προσφέρετε στο μωρό σας την προστασία και τη φροντίδα που αξίζει.
Τιμή 0,60 €

Τριαντάφυλλος πτι φουρ σκαγιέτα 400gr

Το Τριαντάφυλλος πτι φουρ σκαγιέτα 400gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει με τη μοναδική του γεύση. Με την απίστευτη αίσθηση της σοκολάτας και των φουντουκιών, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ευχαρίστηση. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Τριαντάφυλλος πτι φουρ σκαγιέτα 400gr και να απολαύσετε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 3,70 €