• Head & shoulders σαμπουαν 360ml classic clean | MrPanda.gr
  • Head & shoulders σαμπουαν 360ml classic clean | MrPanda.gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHead & Shoulders

Head & shoulders σαμπουάν κλασικό 360ml

Το Head & Shoulders σαμπουάν 360ml classic clean είναι η ιδανική επιλογή για κάθε τύπο μαλλιών. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά την πιτυρίδα και αφήνει τα μαλλιά σας απαλά και λαμπερά. Αποκτήστε τώρα το Head & Shoulders σαμπουάν για ένα καθαρό, υγιές και εντυπωσιακό αποτέλεσμα με κάθε πλύσιμο.
33611
8006540934722
3,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Garnier ultra suave σαμπουάν με έλαια καρύδας 400ml

Το Garnier ultra suave σαμπουάν με έλαια καρύδας 400ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική φόρμουλα του συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαίου καρύδας με την ποιότητα της Garnier. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά, ενυδατωμένα και αναζωογονημένα, ενώ το άρωμά του θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων. Αποκτήστε το Garnier ultra suave σαμπουάν τώρα και απογειώστε την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς!
Τιμή 3,54 €

Farcom HD σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml

Το Farcom HD σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml είναι η ιδανική λύση για να αναζωογονήσετε τα μαλλιά σας και να τους προσφέρετε τη φροντίδα που χρειάζονται. Η εξαιρετική σύνθεσή του προσφέρει ενυδάτωση, ενισχύει την τρίχα και δίνει λάμψη στα μαλλιά σας, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τη θραύση και το σπάσιμο. Αποκτήστε απαλά, λεία και υγιή μαλλιά με το Farcom HD σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα!
Τιμή 2,86 €

Head & shoulders σαμπουάν men άνθρακα 360ml

Το Head & Shoulders Men σαμπουάν Ultra με άνθρακα 360ml είναι η ιδανική επιλογή για τον σύγχρονο άνδρα που θέλει να φροντίζει τα μαλλιά του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η μοναδική φόρμουλα με άνθρακα απομακρύνει αποτελεσματικά τα υπολείμματα και το λίπος από το τριχωτό της κεφαλής, προσφέροντας αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Αφήνει τα μαλλιά δυνατά, λαμπερά και ενυδατωμένα, ενώ προστατεύει το τριχωτό από την πρόωρη φθορά. Αποκτήστε το τώρα κ?
Τιμή 3,79 €

Herbal essences σαμπουάν λευκό γκρέιπφρουτ 400ml

To Herbal Essences πιστεύει στην επίδραση της φύσης στην ομορφιά. Πλέον, σε συνεργασία τους Βασιλικούς Βοτανικούς Κήπους, KEW, μια παγκόσμια αρχή για τα φυτά, προωθούμε τη χρήση αληθινών βοτάνων.

Τιμή 3,47 €

Le petit marseillais σαμπουάν μέλι Προβηγκίας & καριτέ 300ml

Το σαμπουάν Le Petit Marseillais® ΘΡΕΨΗ μαλακώνει και αναδομεί ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Βιολογικό Μέλι Προβηγκίας: Εμβληματικό συστατικό που συλλέγεται στη νότια Γαλλία, γνωστό για τις θρεπτικές του ιδιότητες.

Βιολογικό καριτέ: Βούτυρο που προέρχεται από τους καρπούς του δέντρου καριτέ, αναγνωρισμένο για τις ενυδατικές του ιδιότητες.

96% συστατικά φυσικής προέλευσης.

92% βιοδιασπώμενα συστατικά.

Χωρίς Σιλικόνη.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Τιμή 2,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Vahine χρώματα ζαχαροπλαστικής 3x6ml

Ζωηρά και λαμπερά χρώματα ζαχαροπλαστικής που θα φέρουν τη φαντασία σας στη ζωή! Με τα Vahine χρώματα ζαχαροπλαστικής 3x6ml, μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικές γεύσεις και σχέδια που θα εντυπωσιάσουν. Ανακαλύψτε την ποικιλία των χρωμάτων και αφήστε τη φαντασία σας να οδηγήσει τη δημιουργικότητά σας!
Τιμή 3,33 €

Velto RTU εντομοκτόνο spray 400ml

Το Velto RTU εντομοκτόνο spray 400ml της εταιρίας Velto είναι η ιδανική λύση για την εξάλειψη ενοχλητικών εντόμων στον χώρο σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, αποτελεσματικά εξουδετερώνει τα ενοχλητικά έντομα και προσφέρει μακράς διαρκείας προστασία. Αποκτήστε το Velto RTU τώρα και δώστε τέλος στον εφιάλτη των εντόμων στο σπίτι σας!
Τιμή 5,11 €

Κτήμα Ζαχαριά μαλαγουζιά λευκός οίνος 750ml

Ο Κτήμα Ζαχαριά παρουσιάζει τον Μαλαγουζιά λευκό οίνο σε μια ποιοτική συσκευασία 750ml. Αυτός ο λευκός οίνος είναι φτιαγμένος από την ποικιλία Μαλαγουζιά, που είναι χαρακτηριστική για την εκλεκτή ποικιλία σταφυλιού.

Τιμή 7,32 €

Quaker νιφάδες βρώμης σε μεταλλικό κουτί 500gr

Αρχίστε τη μέρα σας με ένα μπολ Βρόμης. Ζεστό ή κρύο, προσθέστε φρέσκα φρούτα, τραγανούς ξηρούς καρπούς, μέλι ή και κομμάτια σοκολάτας και απολαύστε το! Μην ξεχνάτε ότι τα Quaker μπορούν να γίνουν ένα γευστικό και υγιεινό συστατικό αλμυρών ή γλυκών πιάτων.

Τιμή 2,19 €