• SKIP ΥΓΡΟ  28μεζ. (1,40 lit) - (BLACK VELVET)  - 1
  • SKIP ΥΓΡΟ  28μεζ. (1,40 lit) - (BLACK VELVET)  - 1

SKIP ΥΓΡΟ 28μεζ. (1,40 lit) - (BLACK VELVET)

Το SKIP ΥΓΡΟ 28μεζ. (1,40 lit) - (BLACK VELVET) είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που αναζητά την τέλεια φροντίδα των ρούχων της. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αφήνει τα ρούχα σας απαλά και φρέσκα, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά και την φθορά. Αποκτήστε το SKIP ΥΓΡΟ 28μεζ. (1,40 lit) - (BLACK VELVET) τώρα και απολαύστε την άριστη ποιότητα που προσφέρει!
41129
8720181426230
5,28 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΟΔΟΜΑΚΤΡΟ - (45x70cm) (ΦΕΛΟΣ)

Το ΠΟΔΟΜΑΚΤΡΟ - (45x70cm) (ΦΕΛΟΣ) είναι ένα προϊόν που θα ανανεώσει τον χώρο σας με το μοντέρνο και στυλάτο σχεδιασμό του. Με την υψηλή ποιότητα υφάσματος και την άνετη αίσθηση που προσφέρει, το ΠΟΔΟΜΑΚΤΡΟ θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή για χαλάρωση και ξεκούραση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία ανανέωσης και άνεσης στον χώρο σας!
Τιμή 2,90 €

ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΑΝΕΛΑ 13G

Η ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΑΝΕΛΑ 13G είναι ένα προϊόν που συνδυάζει τη φρεσκάδα της μαστίχας με τη ζεστασιά της κανέλας. Με μια μόνο γεύση, μπορείτε να ταξιδέψετε στους αρωματικούς δρόμους της Μεσογείου. Απολαύστε την σε κάθε στιγμή της ημέρας για ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι.

Τιμή 0,81 €

Zero καραμελες 32gr,x12τεμ ευκαλυπτος μαστιχα

Η Zero καραμέλες 32gr, x12 τεμ ευκαλύπτου μαστίχας είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την απίστευτη γεύση του. Απολαύστε την φρεσκάδα του ευκαλύπτου και τη γλυκιά γεύση της μαστίχας σε κάθε δαγκωνιά. Αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώσετε αναζωογονημένοι και θα σας κερδίσει με την ποιότητά του. Μην χάσετε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε!
Τιμή 12,10 €

Κορυφαία προϊόντα

Viakal καθαριστικό μπάνιου ξύδι 500ml

Καθαριστικό υγρό της εταιρείας Viakal, που αφαιρεί άλατα, υπολείμματα σαπουνιού και στίγματα νερού από τις επιφάνειες του μπάνιου και ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα. Η συχνή χρήση του, συμβάλλει στην πρόληψη επανεμφάνισης των αλάτων.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 3,30 €

Αρετή μπύρα lager 3,5% 500ml

Η Αρετή μπύρα lager 3,5% 500ml είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια δροσιστική απόλαυση με ελαφριά πικράδα και φρουτώδη αρώματα. Με την υψηλή ποιότητα και την απαλή επίγευση που διακρίνει την μπύρα Αρετή, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα απολαύσετε κάθε γουλιά. Αποκτήστε την Αρετή μπύρα lager τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 1,03 €

Canderel γλυκαντικό σε ταμπλέτες 360τεμ

Απολαύστε το αγαπημένο σας Canderel τώρα με ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ που επιτρέπει το ψήσιμο και δίνει στα παρασκευάσματά σας υπέροχη, γλυκιά γεύση και λιγότερες θερμίδες από τη ζάχαρη. Το Canderel είναι ιδανικό γλυκαντικό για όσους θέλουν να περιορίσουν τη ζάχαρη χωρίς όμως να στερηθούν τη γλυκιά γεύση. Χρησιμοποιείστε το Canderel και στη ζαχαροπλαστική.

Τιμή 9,18 €

Sdoukos fruit for snack χουρμάδες επανυδατωμένοι απύρηνοι 200gr

Οι χουρμάδες είναι καλή πηγή σιδήρου, καλίου και ασβεστίου και βέβαια φυτικών ινών, με αποτέλεσμα να βοηθούν σημαντικά όσους αντιμετωπίζουν γαστρεντερικά προβλήματα.

Τιμή 2,45 €