• Βουρτσα ονυχων ε-4093  - 1
  • Βουρτσα ονυχων ε-4093  - 1

Βουρτσα ονυχων ε-4093

Η βουρτσα ονυχων ε-4093 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την περιποίηση των νυχιών σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αντοχή της, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το τέλειο νυχικό σχέδιο με άνεση και ευκολία. Αποκτήστε τη δική σας βουρτσα ονυχων ε-4093 τώρα και αναδείξτε το στυλ και τη φροντίδα σας!
25013
5203642140935
0,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Καπακι πιπιλα 8-12oz 100τεμ λευκη american style

Η λευκή αμερικανικού στιλ καπάκι πιπίλα 8-12oz 100τεμ είναι η τέλεια επιλογή για κάθε λάτρη του καφέ. Με την απαλή του υφή και το απόλυτα λευκό χρώμα, δημιουργεί μια αίσθηση κομψότητας και ποιότητας. Είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε φλιτζάνι καφέ, προσφέροντας μια άνετη εμπειρία που θα σας κάνει να νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε ένα καφενείο στην Αμερική. Αποκτήστε τώρα το καπάκι πιπίλα American style και απολαύστε κάθε στιγμή του καφέ σας με στυ?
Τιμή 1,59 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπουτσάνης καραβάκι αφρόλουτρο δροσιά Αιγαίου με αντλία 750ml

Aφρόλουτρο που τονώνει και χαρίζει μια υπέροχη αίσθηση αναζωογόνησης και φρεσκάδας. Χάρη στην απαλή του σύνθεση, με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, βιταμίνη Ε και βιολογικό εκχύλισμα φυκιών, περιποιείται την επιδερμίδα, χωρίς να την ξηραίνει ή να την ερεθίζει.

Ιδανικό για όλη την οικογένεια.

Δερματολογικά ελεγμένο.

100% ανακυκλώσιμη συσκευασία. Πάνω από 90% βιοδιασπώμενα συστατικά.

Τιμή 2,48 €

Calgon αποσκληρυντικό πλυντηρίου ρούχων σε σκόνη 500gr

Χρησιμοποιήστε Calgon σε κάθε πλύση και σε κάθε θερμοκρασία. Με το Calgon μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ελάχιστη προτεινόμενη δόση απορρυπαντικού σε περιοχές με μαλακό νερό και να εξοικονομήσετε 25% λιγότερο απορρυπαντικό. Η μοναδική σύνθεση της σκόνης Calgon καταπολεμά τις ζημιές που προκαλεί το σκληρό νερό πριν καν ξεκινήσουν.

Τιμή 2,18 €

Συμεωνίδης φυστίκια Αιγίνης ψημένα 180gr

Φιστίκια κελυφωτά ψημένα της εταιρείας Συμεωνίδης, τα οποία είναι είδος ξηρού καρπού γνωστά για την πλούσια διατροφική τους αξία και τη νόστιμη τους γεύση. Ο ξηρός αυτός καρπός μπορεί να καταναλωθεί είτε ωμός ή μαγειρεμένος είτε μπορεί να εμπλουτίσει διατροφικά διάφορα πιάτα, αλμυρά ή γλυκά. Είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως φυτικές πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, καλά (ακόρεστα) λιπαρά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Ωστόσο, περιέχουν αρκετές θερμίδες οπότε η κατανάλωση τους χρειάζεται μέτρο και ισορροπία.

Βάρος: 180gr

Τιμή 3,94 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού