• Χαρτ/λες βεζεταλ καρω 12x28cm 10kg  - 1
  • Χαρτ/λες βεζεταλ καρω 12x28cm 10kg  - 1

Χαρτ/λες βεζεταλ καρω 12x28cm 10kg

Αυτή η χαρτολέβητα βεζετάλ θα σας βοηθήσει να οργανώσετε το χώρο σας με έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο. Με διαστάσεις 12x28cm και βάρος 10kg, είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των αντικειμένων σας με ασφάλεια και τάξη. Αποκτήστε τώρα τη χαρτολέβητα βεζετάλ και απολαύστε μια οργανωμένη και λειτουργική καθημερινότητα!
23362
2336223362
40,88 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΜΠΩΛ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ 2,5lit - (113135)

Το TNS ΜΠΩΛ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ 2,5lit - (113135) είναι η ιδανική επιλογή για τις καθημερινές σας ανάγκες στην κουζίνα! Με μεγάλη χωρητικότητα 2,5 λίτρων και καπάκι για να διατηρείτε τα τρόφιμα φρέσκα για περισσότερο χρόνο, αυτό το πλαστικό μπωλ θα σας βοηθήσει στην οργάνωση της κουζίνας σας και στη διατήρηση της τροφής σας όπως ποτέ πριν. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που σας προσφέρει!
Τιμή 0,95 €

Κουβας ιταλιας 14lt με μυτη

Το Κουβάς Ιταλίας 14lt με μυτη της εταιρίας είναι η ιδανική επιλογή για το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design του, θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή. Ανθεκτικός, λειτουργικός και ευέλικτος, ο Κουβάς Ιταλίας 14lt θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο χρήσιμο προϊόν που θα σας διευκολύνει σε κάθε σας βήμα.
Τιμή 2,43 €

Χαρτ/λες βεζεταλ ατυπωτη καφε 12x31cm 10kg

Η ατυπωτη καφε χαρτ/λες βεζεταλ δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα ζεστασιάς και φινέτσας στον χώρο σας. Με διαστάσεις 12x31cm και βάρος 10kg, αυτό το προϊόν ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ιδανικό για κάθε σας ανάγκη. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με στυλ και ποιότητα!
Τιμή 40,99 €

Κορυφαία προϊόντα

Brava hot chili sauce 490gr

Η Brava hot chili sauce 490gr είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την εκρηκτική της γεύση, θα δώσει μια ξεχωριστή νότα πικάντικου στις γεύσεις σας. Απολαύστε την με φαγητά όπως τα τάκος, οι πίτες ή ακόμα και σε σαλάτες για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε την σήμερα και ανακαλύψτε τον κόσμο των γεύσεων με την Brava hot chili sauce 490gr!
Τιμή 3,55 €

Μπαρμπα γιάννης αγγουράκια άνθος βάζο 105gr

Το Μπαρμπα Γιάννης αγγουράκια άνθος σε βάζο 105gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ντολάπι. Με τη φρεσκάδα και τη γεύση του, θα σας ταξιδέψει στην Μεσογειακή κουζίνα με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σε σαλάτες, σάντουιτς ή ακόμα και μόνα τους ως ένα υγιεινό και γευστικό σνακ. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!

Τιμή 1,33 €

Roshen sweet drop καραμέλες με γέμιση κρέμα γάλακτος 150gr

Οι Roshen Sweet Drop καραμέλες με γέμιση κρέμα γάλακτος είναι γλυκές καραμέλες με μαλακή γεύση γάλακτος που περιέχουν κρέμα γάλακτος στο κέντρο τους. Παράγονται από την εταιρεία Roshen, μια διεθνή εταιρεία που εξειδικεύεται στην παραγωγή γλυκισμάτων και σοκολάτας.

Τιμή 1,38 €

Συμεωνίδης πίνατς φυστίκια 200gr

Οι Συμεωνίδης πίνατς φυστίκια 200gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γευστικότητα και ποιότητα. Με τον πλούσιο και αρωματικό τους γευστικό χαρακτήρα, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα φυστίκια Συμεωνίδης σε κάθε σας στιγμή και ανακαλύψτε την απόλαυση της ποιότητας σε κάθε δοση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,18 €