• DR. BECKMANN ΔΙΑΒΟΛΑΚΟΣ ΤΟΥ ΛΕΚΕ 50ml - (ΦΡΟΥΤΑ & ΠΟΤΑ)
  • DR. BECKMANN ΔΙΑΒΟΛΑΚΟΣ ΤΟΥ ΛΕΚΕ 50ml - (ΦΡΟΥΤΑ & ΠΟΤΑ)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDr. Beckmann

Dr. beckmann διαβολάκος του λεκέ φρούτα & ποτά 50ml

42589
4008455445311
3,12 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lenor unstoppables ενισχυτικό άρωμα ρούχων spring 210gr

Το Lenor Unstoppables ενισχυτικό άρωμα ρούχων Spring 210gr θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν φρεσκάδα και ανανέωση για μήνες! Με τη μοναδική του τεχνολογία, το άρωμα διαρκεί για πολύ περισσότερο χρόνο σε σύγκριση με τα συμβατικά αρωματικά υγρά. Απλά προσθέστε μερικές σταγόνες στην πλύση και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί! Αγοράστε το Lenor Unstoppables τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία της πλύσης σας!
Τιμή 4,87 €

Dr. beckmann διαβολάκος του λεκέ λιπαντικά & έλαια 50ml

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Με Αντι-λιπαρή Σύνθεση
  • Φροντίζει τα Χρώματα & τα Υφάσματα

Καθαριστικό ρούχων το οποίο αφαιρεί δύσκολους λεκέδες όπως από λιπαντικά, πίσσα, λάδι μηχανής, γράσο και κάρβουνο.

Τιμή 3,12 €

Dr. beckmann διαβολάκος του λεκέ σκουριά & αποσμητικό 50ml

Η λύση για τους ανθρώπους που αναζητούν ένα αποτελεσματικό αποσμητικό και αφαιρετικό λεκέ σκουριάς σε ένα προϊόν! Αποκτήστε το Dr. Beckmann Διαβολάκος του Λεκέ Σκουριά & Αποσμητικό 50ml της Dr. Beckmann και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα. Μην αφήνετε τους λεκέδες να σας ενοχλούν πια, αποκτήστε το Dr. Beckmann τώρα!
Τιμή 3,12 €

Delux λευκαντικό ενισχυτικό πλυντηρίου ρούχων 300gr

Το λευκαντικό ρούχων της εταιρείας de Lux ενισχύει τη δράση του απορρυπαντικού καθώς εισχωρεί στις ίνες των ρούχων και εξασφανίζει τους λεκέδες που αντιστέκονται στο απορρυπαντικό. Χαρίζει λευκότητα και λάμψη στα ρούχα σας. Μην το ρίχνετε κατευθείαν πάνω στα υφάσματα. Δεν συνίσταται για μάλλινα και μεταξωτά.

Τιμή 0,99 €

Ρίβαχρωμ ξεβαφή ρούχων 1τεμ

Η Ρίβαχρωμ ξεβαφή ρούχων 1 τεμ από την εταιρία Ρίβαχρωμ είναι ο τέλειος τρόπος για να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας με ένα απλό βήμα. Με την εξαιρετική της φόρμουλα, η ξεβαφή ρούχων της Ρίβαχρωμ αφαιρεί αποτελεσματικά το χρώμα χωρίς να καταστρέφει το ύφασμα. Απλά εφαρμόστε το προϊόν στο επιθυμητό σημείο και δείτε το χρώμα να εξαφανίζεται μπροστά στα μάτια σας. Μη διστάσετε να αποκτήσετε την Ρίβαχρωμ ξεβαφή ρούχων 1 τεμ για άμεσα αποτε
Τιμή 1,05 €

Κορυφαία προϊόντα

Εύρηκα color block χρωμοπαγίδα & μαλακτικό 10τεμ

Τα φύλλα Εύρηκα χάρη στη μικροΰφανση και τα ειδικά συστατικά με τα οποία είναι εμποτισμένες οι ίνες τους, απορροφούν γρήγορα τα χρώματα και τα κατάλοιπα βρωμιάς που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια της πλύσης, πριν μεταφερθούν σε άλλα υφάσματα και τα καταστρέψουν. Με τα φύλλα Εύρηκα Color Block σε κάθε πλύση, τα χρωματιστά ρούχα παραμένουν σαν καινούργια με τα χρώματα έντονα και λαμπερά ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις. Επιπλέον, οι πλύσεις περιορίζονται, αφού δεν χρειάζεται να ξεχωρίζονται τα ρούχα.

Τιμή 1,95 €

Nektar αναψυκτικό σόδα 6x280ml

Το Nektar αναψυκτικό σόδα σε συσκευασία 6x280ml είναι μια δροσιστική και αφιλτράριστη επιλογή για όσους απολαμβάνουν τη γεύση της σόδας. Η σόδα είναι γνωστή για τη φρεσκάδα και το αφρώδες της χαρακτηριστικό, καθιστώντας την απόλαυση αυτού του αναψυκτικού μια διασκεδαστική εμπειρία.

Τιμή 2,03 €

LOL surprise! παιδικά αυτοκόλλητα επιθέματα 20τεμ

Φωτεινά, πολύχρωμα και γεμάτα με έκπληξη! Τα LOL surprise! παιδικά αυτοκόλλητα επιθέματα 20τεμ είναι η τέλεια προσθήκη στη συλλογή σας. Με μοναδικά σχέδια και λαμπερά χρώματα, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στη γοητεία τους. Αποκτήστε τα τώρα και δημιουργήστε μαγικές στιγμές με τα αγαπημένα σας LOL surprise! επιθέματα.
Τιμή 1,22 €

Every Day σερβιετάκια all cotton string 30τεμ

Σερβιετάκια ειδικά σχεδιασμένα για τέλεια εφαρμογή σε string εσώρουχα. Τα μόνα με 100% βαμβακερό κάλυμμα.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα συνιστά η Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος.

Τιμή 1,60 €