• Ομοσπονδία ντολμαδάκια γιαλαντζί 2kg Ομοσπονδία - 1
  • Ομοσπονδία ντολμαδάκια γιαλαντζί 2kg Ομοσπονδία - 2
  • Ομοσπονδία ντολμαδάκια γιαλαντζί 2kg Ομοσπονδία - 3
  • Ομοσπονδία ντολμαδάκια γιαλαντζί 2kg Ομοσπονδία - 4
  • Ομοσπονδία ντολμαδάκια γιαλαντζί 2kg Ομοσπονδία - 5
  • Ομοσπονδία ντολμαδάκια γιαλαντζί 2kg Ομοσπονδία - 1
  • Ομοσπονδία ντολμαδάκια γιαλαντζί 2kg Ομοσπονδία - 2
  • Ομοσπονδία ντολμαδάκια γιαλαντζί 2kg Ομοσπονδία - 3
  • Ομοσπονδία ντολμαδάκια γιαλαντζί 2kg Ομοσπονδία - 4
  • Ομοσπονδία ντολμαδάκια γιαλαντζί 2kg Ομοσπονδία - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΟμοσπονδία

Ομοσπονδία ντολμαδάκια γιαλαντζί 2kg

Η Ομοσπονδία ντολμαδάκια γιαλαντζί 2kg είναι το τέλειο προϊόν για όσους αναζητούν μια νόστιμη και θρεπτική λύση στις καθημερινές τους ανάγκες. Με φρέσκα και ποιοτικά υλικά, αυτό το προϊόν θα σας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει αμέσως. Μην χάσετε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε και να απολαύσετε τη μαγεία που κρύβεται μέσα σε κάθε δόση.
12820
5200315743042
9,25 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συστατικά

Ρύζι μαγειρεμένο 65%, αμπελόφυλλα 15%, νερό, Σογιέλαιο 10%, κρεμμύδι, άνηθος, δυόσμος, αλάτι, μαύρο πιπέρι, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ.

Συνθήκες Διατήρησης

Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος.

Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο σε κλειστό μη μεταλλικό περιέκτη και καταναλώνεται εντός 3 ημερών.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ζαναέ σπιτική κοτόσουπα 200gr

Σούπα της εταιρίας Ζαναε, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Χορταστικό γεύμα για τους κρύους και μη μήνες του χρόνου.

Συσκευασία των 200γρ.

Τιμή 2,17 €

Ζαναέ κεφτεδάκια σε σάλτσα τομάτας 280gr

Τα Κεφτεδάκια σε σάλτσα τομάτας αποτελούν ένα θαυμάσιο γεύμα που θα ικανοποιήσει αυτούς που αγαπούν το κρέας και όχι μόνο! Παράγονται από προσεκτικά επιλεγμένο βοδινό κρέας, το οποίο περνά από αυστηρές διαδικασίες ελέγχου διεθνών προδιαγραφών, ζυμώνεται με όλα τα αρωματικά φυσικά συστατικά, μορφοποιείται και μαγειρεύεται σε μια εύγεστη σάλτσα τομάτας. Απολαύστε τα μόνα τους σαν κύριο πιάτο ή σαν ορεκτικό!

Τιμή 2,73 €

Natura μανιτάρια τεμαχισμένα 3kg

Μανιτάρια τεμαχισμένα που μπορούν να συνοδεύσουν κάθε πιάτο. Τα μανιτάρια έχουν υψηλή θρεπτική αξία. Είναι υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτείνη και χαμηλής περιεκτικότητας σε κορεσμένο λίπος και νάτριο. 

Τιμή 6,32 €

Κορυφαία προϊόντα

Agrifreda chocofreda πραλίνα φουντουκιού 1kg

Η Agrifreda προσφέρει την πραλίνα φουντουκιού Chocofreda σε συσκευασία 1kg. Η πραλίνα αυτή περιέχει νόστιμα κομματάκια φουντουκιού επικαλυμμένα με λαχταριστή σοκολάτα. Ιδανική για επιδόρπιο ή σνακ όλες τις ώρες της ημέρας. Απολαύστε την!

Τιμή 4,20 €

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods lenor color 40τεμ

Οι Ariel υγρές κάψουλες All in 1 Pods Lenor Color 40τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων σας. Με τη μοναδική τους σύνθεση, εξασφαλίζουν βαθιά καθαρισμένα και φρέσκα ρούχα, ενώ παράλληλα προστατεύουν τα χρώματα τους. Αφήνουν μια μοναδική μυρωδιά Lenor που διαρκεί για πολλές ημέρες. Αποκτήστε τις Ariel υγρές κάψουλες τώρα και απολαύστε αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας!
Τιμή 12,82 €

Beauty line κρέμα σώματος σοκολάτα 250ml

Κρέμα σώματος με ενισχυμένη φόρμουλα και άρωμα σοκολάτας, εμπλουτισμένη με κερί μέλισσας και εκχύλισμα αλόης. Ενυδατώνει και περιποιείται ακόμα και την πιο ξηρή επιδερμίδα, αφήνοντας την λεία και απαλή, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας. * Με 91% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Τιμή 2,76 €