• Dollina καλσόν lycra elegance 40den No4 γραφίτης Di Dollina - 1
  • Dollina καλσόν lycra elegance 40den No4 γραφίτης Di Dollina - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDi Dollina

Dollina καλσόν lycra elegance 40den No4 γραφίτης

Τα Dollina καλσόν lycra elegance 40den No4 σε γραφίτη χαρίζουν άνεση και κομψότητα σε κάθε γυναίκα. Απογειώστε το στυλ σας με αυτό το κομμάτι υψηλής ποιότητας από την Di Dollina. Αναδείξτε τη θηλυκότητά σας και αισθανθείτε εμπιστοσύνη σε κάθε σας βήμα. Αποκτήστε τα τώρα και ανανεώστε τη γκαρνταρόμπα σας με στυλ και κομψότητα.
33819
5201836204166
4,39 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bic καλσόν molas 20den medium μελί

Τα Bic καλσόν molas 20den medium μελι είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει άνετα και στυλάτα κάθε μέρα. Με τη μοναδική ποιότητα και την άνετη εφαρμογή τους, αυτά τα καλσόν θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε τα τώρα και ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας με στυλ και φινέτσα.
Τιμή 2,95 €

Dollina καλσόν lycra velato 20den No4 καραμέλ

Το Dollina καλσόν lycra velato 20den No4 καραμέλ της εταιρίας Di Dollina είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας κάνει να νιώσετε άνετα και στυλάτα κάθε φορά που το φοράτε. Η μοναδική σύνθεση του υφάσματος lycra velato προσφέρει ελαστικότητα και εφαρμογή, ενώ η απαλή υφή του θα αγγίξει το δέρμα σας με απαλότητα. Αποκτήστε τώρα το Dollina καλσόν και αναδείξτε το στυλ και την θηλυκότητά σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 2,62 €

Dollina καλσόν lycra velato 15den No2 μαυρο

Το Dollina καλσόν lycra velato 15den No2 σε μαύρο χρώμα από την εταιρία Di Dollina είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθανθεί άνετα και στυλάτα κάθε μέρα. Με την υψηλή ποιότητα των υλικών και την απαλή υφή του, αυτό το καλσόν θα αγκαλιάσει τα πόδια σας με άνεση και στυλ. Απογειώστε το ντύσιμό σας με αυτό το εκπληκτικό καλσόν και κλέψτε τις εντυπώσεις σε κάθε περίσταση.
Τιμή 2,62 €

Bic καλτσάκι socquette 15den one size μαύρο

Τα socquette 15den one size μαύρα Bic είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα που θέλει να ξεχωρίσει με στυλ και κομψότητα. Με την υψηλή ποιότητα και την άνετη εφαρμογή τους, αυτά τα καλτσάκια θα σας κάνουν να νιώθετε εμπιστοσύνη κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την γκαρνταρόμπα σας με ένα κομμάτι που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε!
Τιμή 2,66 €

Bic καλσόν collant 20den No1-2 καραμελέ

Τα Bic καλσόν collant 20den No1-2 καραμέλε είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει σέξι και εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Με τη μοναδική ποιότητα και στυλ της εταιρίας Bic, αυτά τα καλσόν θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε σε κάθε περίσταση. Αναδείξτε το σώμα σας με τον πιο εκλεπτυσμένο τρόπο και κλέψτε τις εντυπώσεις με το λαμπερό σας στυλ. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε τα Bic καλσόν collant 20den No1-2 καραμέλε τώρα κ
Τιμή 1,56 €

Κορυφαία προϊόντα

Soft care υποσέντονο 60x90cm 15τεμ

Απορροφητικά υποσέντονα ακράτειας μιας χρήσης της εταιρίας Bournas Medicals, τα οποία προστατεύουν απο την υγρασία και τις δυσάρεστες οσμές προσφέροντας άνεση και υγιεινή. Παρέχουν προστασία για κλινοσκεπάσματα, καναπέδες, καρέκλες και οποιαδήποτε επιφάνεια μπορεί να λερωθεί. Είναι ιδανικά για περιπτώσεις ακράτειας, μετεγχειρητικές περιόδους και καταστάσεις όπου απαιτείται προστασία από ανεπιθύμητες διαρροές.

Τιμή 3,47 €

VIAKAL ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ 2L CLASSICO

Ανανεώστε τον χώρο σας με το VIAKAL ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ 2L CLASSICO! Η επαγγελματική σύνθεσή του αφαιρεί αποτελεσματικά την αλάτιαση και τις νερολυμένες κηλίδες, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Με το VIAKAL, η καθαριότητα γίνεται εύκολη και γρήγορη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο στο σπίτι σας!

Τιμή 4,82 €

Glysolid κρέμα χεριών ενυδατική βαζάκι 100ml

Η Glysolid κρέμα χεριών είναι η ιδανική λύση για ξηρά και ταλαιπωρημένα χέρια. Με τη μοναδική της σύνθεση, προσφέρει άμεση ενυδάτωση και ανακούφιση, αφήνοντας τα χέρια σας απαλά και λεία. Αποκτήστε τη Glysolid κρέμα χεριών τώρα και απολαύστε τη μοναδική της δράση!
Τιμή 2,31 €

Bianchi coffee espresso black καφές σε κόκκους 1kg

Ο καφές Bianchi espresso black είναι ένας υψηλής ποιότητας καφές σε κόκκους, ιδανικός για την παρασκευή εσπρέσο. Έχει έντονο άρωμα και γεύση, με γλυκές νότες και απαλή επίγευση. Η συσκευασία του είναι 1kg και είναι κατάλληλος τόσο για επαγγελματική χρήση σε καφετέριες όσο και για οικιακή χρήση. Απολαύστε έναν νόστιμο εσπρέσο με τον καφέ Bianchi espresso black!
Τιμή 18,64 €

Λαμπογυαλί ανταλλακτικό για λάμπα παραφίνη

Ένα λαμπογυαλί ΟΕΜ ανταλλακτικό για λάμπα παραφίνη είναι ένα ανταλλακτικό που χρησιμοποιείται για την αντικατάσταση του γυαλιού που καλύπτει τη λάμπα παραφίνης. Το λαμπογυαλί προστατεύει τη φλόγα της λάμπας και βοηθά στην ομαλή διάχυση του φωτός.

Τιμή 0,83 €