• Bic καλσον collant 20den No3-4 πεπερ Bic - 1
  • Bic καλσον collant 20den No3-4 πεπερ Bic - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBic

Bic καλσόν collant 20den No3-4 πέπερ

Τα Bic καλσόν collant 20den No3-4 πεπερ είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει άνετα και στυλάτα κάθε μέρα. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητα των Bic καλσόν, θα νιώσετε σίγουρες όλη μέρα. Η μοναδική σχεδίαση πεπερ προσθέτει έναν διακριτικό αλλά εντυπωσιακό τόνο στο ντύσιμό σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό κομμάτι για την γκαρνταρόμπα σας!
32368
5201313011775
1,56 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bic καλσόν collant 20den No3-4 μαύρο

Τα Bic καλσόν collant 20den No3-4 σε μαύρο χρώμα από την εταιρία Bic είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει σέξι και σικ κάθε φορά που τα φοράει. Με την υψηλή ποιότητα και την άνετη εφαρμογή τους, αυτά τα καλσόν θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την γκαρνταρόμπα σας με ένα κομψό κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία συλλογή.
Τιμή 1,56 €

Dollina καλσόν lycra velato 20den No3 πεππερ

Το Dollina καλσόν lycra velato 20den No3 πεππερ της εταιρίας Di Dollina είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει άνετα και στυλάτα κάθε στιγμή της ημέρας. Με την υψηλή ποιότητα και την απαλή υφή του, το καλσόν αυτό θα αγκαλιάσει τα πόδια σας με άνεση και στυλ. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τη θηλυκότητά σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 2,62 €

Bic καλσόν silhouette 15den medium μαύρο

Τα Bic καλσόν silhouette 15den medium μαύρα είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει άνετα και σέξι. Με τη μοναδική τους εφαρμογή και την ανθεκτικότητά τους, αυτά τα καλσόν θα σας κάνουν να νιώσετε ακόμα πιο όμορφες και αυτοπεποιθητικές. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάρετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν που θα αναβαθμίσει την γκαρνταρόμπα σας!
Τιμή 4,98 €

Dollina καλσόν lycra velato 20den No2 πέππερ

Τα Dollina καλσόν lycra velato 20den No2 πέππερ της εταιρίας Di Dollina είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να αισθανθεί σέξι και εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Με τη μοναδική τους υφή και την άνετη εφαρμογή, αυτά τα καλσόν θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε σε κάθε περίσταση. Απογειώστε το ντύσιμό σας με ένα ζευγάρι Dollina καλσόν και νιώστε τη διαφορά!
Τιμή 2,62 €

Dollina καλσον lycra velato 15den No2 γραφιτησ

Το Dollina καλσόν lycra velato 15den No2 γραφίτης της εταιρίας Di Dollina είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει σέξι και κομψή κάθε στιγμή της ημέρας. Με τη μοναδική του υφή και την άνετη εφαρμογή του, θα νιώθετε ακόμα πιο εντυπωσιακή και αυτοπεποιθητική. Αποκτήστε το τώρα και ξεχωρίστε με στυλ!
Τιμή 2,62 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona ecolife ωτοκαθαριστές βιοδιασπώμενοι με 100% οργανικό βαμβάκι 100τεμ

Οι χάρτινες μπατονέτες Ecolife, χάρη στις άκρες τους από 100% οργανικό βαμβάκι, καθαρίζουν απαλά και προσφέρουν φυσική φροντίδα σε όλη την οικογένεια. Χρησιμοποιώντας τις μπατονέτες SEPTONA ecolife μειώνετε το προσωπικό σας περιβαλλοντικό αποτύπωμα καθώς οι μπατονέτες είναι βιοδιασπώμενες και η συσκευασία 100% ανακυκλώσιμη. Η απόρριψη να γίνεται πάντα στους ειδικούς κάδους ανακύλωσης.

Μικροβιολογικά ελεγμένο.

Τιμή 0,95 €

Sanitas σακούλες απορριμμάτων flex & strong 70x95cm 100lt 8τεμ

Οι Sanitas σακούλες απορριμμάτων flex & strong 70x95cm 100lt 8τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων σας. Με ανθεκτικότητα και ευελιξία, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το περιβάλλον σας καθαρό και τακτοποιημένο. Αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε την αίσθηση της τάξης και της οργάνωσης στον χώρο σας!
Τιμή 3,25 €

Παλίρροια ντολμαδάκια γιαλαντζί 280gr

Τα ντολμαδάκια γιαλαντζί της Παλίρροια, αποτελούνται από αμπελόφυλλα πρώιμης συγκομιδής, ρύζι, φρέσκα μυρωδικά και φρέσκο χυμό λεμονιού​.

Συστατικά

Ρύζι (μαγειρεμένο) 60%, νερό, αμπελόφυλλα 10%, σογιέλαιο, κρεμμύδια, χυμός από συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού, άνηθος 2,7%, δυόσμος 1,4%, αλάτι, μαύρο πιπέρι, μέσο οξίνισης: κιτρικό οξύ. Μπορεί να περιέχει ίχνη από θειώδη.

Διατροφική αξία ανά 100 gr

Ενέργεια: 589Kj/141Kcal

Λιπαρά: 6.8 g εκ των οποίων κορεσμένα: 1.6g

Υδατάνθρακες: 16,5g εκ των οποίων σάκχαρα: 1.5g

Πρωτεΐνες: 2.1g

Αλάτι: 1.21g

Τιμή 3,10 €

Dettol κεμοσάπουνο no-touch αυτόματη συσκευή με ανταλλακτικό aloe vera 250ml

Η Αυτόματη Συσκευή Αντιβακτηριδιακού Κρεμοσάπουνου Dettol, ανιχνεύει αυτόματα τα χέρια σας και απελευθερώνει ακριβώς τη σωστή ποσότητα κρεμοσάπουνου.Απαλό με τα χέρια σας αλλά σκληρό με τα βακτήρια , το Dettol αντιβακτηριδιακό κρεμοσάπουνο απομακρύνει τις ακαθαρσίες και προσφέρει υγειινά καθαρά χέρια. Ο αισθητήρας αυτόματα απελευθερώνει το αντιβακτηριδιακό, ενυδατικό υγρό αμέσως μετά την τοποθέτηση των χεριών σας κάτω απο το στόμιο της συσκευής κάτι που διασφαλίζει οτι τα βακτήρια δεν έρχονται ποτέ σε επαφή με την Dettol no touch αυτόματη συσκευή κρεμοσάπουνου κάνοντας το ιδανικό για την κουζίνα ή το μπάνιο και προσφέροντας έτσι υγειϊνή στην οικογένεια και στο σπίτι σας. Με άρωμα Aloe Vera.

Η συσκευασία περιέχει μια συσκευή, ένα ανταλλακτικό κρεμοσάπουνο, και δύο AA μπαταρίες.

•Αποτελεσματικός καθαρισμός των χεριών σας

•Αντιβακτηριδιακή φόρμουλα για υγιεινά καθαρά χέρια

Ιδανικό για τη κουζίνα και το μπάνιο

•Διατηρεί τα χέρια μαλακά και ενυδατωμένα

•Δερματολογικά ελεγμένο

•Ευχάριστο άρωμα Aloe Vera.

Τιμή 13,02 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού