• DETTOL SPRAY SURFACE CLEAN 500ml  - 1
  • DETTOL SPRAY SURFACE CLEAN 500ml  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDettol

Dettol απολυμαντικό επιφανειών surface cleanser 500ml

Το DETTOL SPRAY SURFACE CLEAN 500ml είναι το ιδανικό προϊόν για τον καθαρισμό των επιφανειών σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, απομακρύνει τα μικρόβια και τα βακτήρια, προσφέροντας σας έναν καθαρό και υγιεινό χώρο. Μην αφήνετε τη βρωμιά να επικρατήσει, αγοράστε το DETTOL SPRAY SURFACE CLEAN 500ml τώρα και διατηρήστε το σπίτι σας καθαρό και ασφαλές.

40065
5011417561928
2,27 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Casablanca υγρό βερνίκι υποδημάτων μαύρο 75ml

CASABLANCA ΥΓΡΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΜΑΥΡΟ 75ML είναι το απόλυτο αξεσουάρ για τα αγαπημένα σας παπούτσια. Με μια μόνο κίνηση, μπορείτε να ανανεώσετε την εμφάνισή τους και να τα κάνετε να λάμπουν σαν καινούργια. Η μαύρη απόχρωση προσθέτει έναν διακριτικό και κομψό χαρακτήρα, κάνοντας τα υποδήματά σας να ξεχωρίζουν από το πλήθος. Αποκτήστε το CASABLANCA ΥΓΡΟ ΒΕΡΝΙΚΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΜΑΥΡΟ 75ML τώρα και αναβαθμίστε το στυλ σας με ένα απλό βήμα.
Τιμή 1,76 €

Pronto καθαριστικό ξύλινων επιφανειών 750ml

Το Pronto καθαριστικό καθαριστικό ξύλινων επιφανειών 750ml είναι η ιδανική λύση για να διατηρήσετε τα ξύλινα έπιπλα και επιφάνειες σας πάντα λαμπερά και προστατευμένα. Με την εξαιρετική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα δίνει ένα φρέσκο, αρωματικό άρωμα σε κάθε χώρο. Αποκτήστε το Pronto καθαριστικό καθαριστικό ξύλινων επιφανειών 750ml τώρα και αφήστε τα προϊόντα σας να λάμψουν!
Τιμή 4,13 €

Camel πάστα υποδημάτων καφέ 40ml

Το Camel, εδώ και 80 χρόνια αποτελεί συνώνυμο της περιποίησης των υποδημάτων. Σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών, διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για την περιποίηση και φροντίδα όλων των υποδημάτων.Η αυτογυάλιστη πάστα Camel, βάφει, προστατεύει, τρέφει και γυαλίζει φυσικά το δέρμα. Χρώμα Καφέ.

Τιμή 3,35 €

Κορυφαία προϊόντα

Garnier ultra suave σαμπουάν με έλαια καρύδας 400ml

Το Garnier ultra suave σαμπουάν με έλαια καρύδας 400ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική φόρμουλα του συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαίου καρύδας με την ποιότητα της Garnier. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά, ενυδατωμένα και αναζωογονημένα, ενώ το άρωμά του θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων. Αποκτήστε το Garnier ultra suave σαμπουάν τώρα και απογειώστε την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς!
Τιμή 3,54 €
Libresse σερβιέτες ultra night wings large 8τεμ Libresse - 1 Libresse σερβιέτες ultra night wings large 8τεμ Libresse - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Libresse σερβιέτες ultra night wings large 8τεμ

Σερβιέτες Libresse Ultra Goodnight Extra για έναν ξέγνοιαστο ύπνο. Παρέχει προστασία έως και 10 ώρες, ακόμη και αν στριφογυρνάτε στον ύπνο σας. Διαθέτει ευρύτερο μπρος και πίσω μέρος, υπερ απορροφητικό πυρήνα και φτερά.

Κανονική τιμή 1,21 € Τιμή 1,16 €
  • -0,05 €
  • -0,05 €

Giovanni σακούλες τροφίμων με zipper 18x22cm 1,5lt 20τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Giovanni με zipper 18x22cm 1,5lt θα κάνουν την αποθήκευση και την διατήρηση των τροφίμων σας πιο εύκολη από ποτέ. Με την αξιοπιστία της εταιρίας Giovanni, αυτές οι σακούλες θα σας παρέχουν την απόλυτη προστασία και φρεσκάδα για τα τρόφιμά σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που σας προσφέρουν.
Τιμή 0,79 €

Svim μαντολίνο πλαστικό

Το Svim μαντολίνο πλαστικό της εταιρίας Svim είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη της μουσικής! Με το μοναδικό σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το μαντολίνο αυτό θα σας ενθουσιάσει με τον ήχο του και την άνεση που προσφέρει κατά την παιξίματος. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη μουσική εμπειρία σας!
Τιμή 4,35 €