• Okay καλαθάκι πλαστικό γκρι 25x10x6cm Okay - 1
  • Okay καλαθάκι πλαστικό γκρι 25x10x6cm Okay - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςOkay

Okay καλαθάκι πλαστικό γκρι 25x10x6cm

Το πλαστικό γκρι καλαθάκι 25x10x6cm της εταιρίας Okay είναι ο τέλειος σύντροφος για την οργάνωση του χώρου σας. Με το στυλάτο και λειτουργικό σχεδιασμό του, θα δώσει μια μοντέρνα νότα σε κάθε δωμάτιο. Μην αφήνετε το χάος να επικρατεί, αγοράστε το τώρα και απολαύστε την τάξη και την ομορφιά που φέρνει στον χώρο σας!
17871
5202707013535
1,52 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sterk smart κάδος αιωρούμενος πλαστικός 45x28x20cm 14lt

Ο αιωρούμενος πλαστικός κάδος της εταιρίας Sterk είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση και την αποθήκευση των αντικειμένων σας. Με διαστάσεις 45x28x20cm και χωρητικότητα 14lt, αυτός ο κάδος προσφέρει μεγάλο χώρο αποθήκευσης ενώ παράλληλα εξοικονομεί χώρο στο χώρο σας. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design του κάνουν ιδανικό για κάθε χώρο, ενώ η εύκολη τοποθέτηση του ως αιωρούμενος τον κάνει ακόμα πιο πρακτικό. Αποκτήστε τον σήμερα κ?
Τιμή 4,96 €

Sterk casandra κάδος αιωρούμενος με πεντάλ πλαστικός σετ 3τεμ 6+13+28lt

Ο κάδος αιωρούμενος Sterk Casandra είναι η ιδανική λύση για την τακτοποίηση του χώρου σας. Με τον πεντάλ πλαστικό σχεδιασμό του και τη χωρητικότητά του 3τεμ 6 13 28lt, σας εξασφαλίζει την άνεση και την αισθητική που χρειάζεστε. Αποκτήστε το σήμερα και ανανεώστε τον χώρο σας με στιλ και λειτουργικότητα.
Τιμή 30,27 €

Sterk κάδος με πεντάλ πλαστικός 30x27x33cm 10lt

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων σας με τον ποιοτικό και λειτουργικό Sterk κάδο με πεντάλ πλαστικό 10lt. Με τις διαστάσεις 30x27x33cm, αυτός ο κάδος συνδυάζει την ανθεκτικότητα και την αισθητική σε ένα μοναδικό προϊόν που θα αναβαθμίσει τον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και λειτουργικότητα σε ένα μοναδικό πακέτο.
Τιμή 8,98 €

Asil κάδος αιωρούμενος πλαστικός Νο1 3,5lt

Ο Asil κάδος αιωρούμενος πλαστικός Νο1 3,5lt είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση και την τακτοποίηση του χώρου σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την ανθεκτικότητά του, ο Asil κάδος θα σας υπηρετήσει για πολλά χρόνια. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τον Asil κάδο αιωρούμενο πλαστικό Νο1 3,5lt τώρα!
Τιμή 2,03 €

Κύκλωψ πεντάλ κουζίνας πλαστικό στρόγγυλο 35lt

Ανακαλύψτε τον Κύκλωψ πεντάλ κουζίνας πλαστικό στρόγγυλο 35lt και απογειώστε την κουζίνα σας! Με τον μοναδικό του σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, ο Κύκλωψ θα σας ενθουσιάσει με την λειτουργικότητά του και την αντοχή του στον χρόνο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο πρακτικά και στυλάτα αξεσουάρ κουζίνας που κυκλοφορούν στην αγορά!
Τιμή 11,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Misko σπαγγέτι No5 τρυπητά 500gr

Τα Νο5 έχουν λίγο µικρότερη διάµετρο από τα Νo3 και ταιριάζουν καλύτερα σε πιάτα µε σάλτσες. Μακαρονόπιτες και σαλάτες δεν απαγορεύονται!

Τιμή 1,26 €

Ρέα χυμός μήλο, πορτοκάλι & βερίκοκο 250ml

Χυμός νέκταρ της εταιρείας Ρέα από πορτοκάλι / μήλο / βερίκοκο. Προέρχεται από την πολτοποίηση του φρούτου, ενώ στον πολτό προστίθενται και γλυκαντικές ουσίες. Μπορείτε να τον καταναλώσετε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας ώστε να προσλάβετε τις βιταμίνες του φρούτου, αλλά δεν ενδείκνυται η πρόσληψη μεγάλης ποσότητας καθώς πρόκειται για προϊόν με αρκετές θερμίδες σε σχέση με άλλα ροφήματα.

Τιμή 0,37 €

Coca cola αναψυκτικό zero χωρίς ζάχαρη 6x1.5lt

Ανθρακούχο αναψυκτικό με υπέροχη δροσιστική γεύση. Η Coca‑Cola Zero είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν την υπέροχη αυθεντική γεύση της Coca‑Cola, χωρίς ζάχαρη και θερμίδες.

Τιμή 12,94 €
  • Πακέτο

Svim σουρωτήρι τσαγιού πλαστικό με διάμετρο 7cm No640

Το Svim σουρωτήρι τσαγιού πλαστικό με διάμετρο 7cm No640 της εταιρίας Svim είναι ένα προϊόν που θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στο τσάι. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και την ανθεκτική του κατασκευή, αυτό το σουρωτήρι θα σας εξασφαλίσει την τέλεια και γευστική απόλαυση κάθε φορά που παρασκευάζετε το αγαπημένο σας τσάι. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να κάνετε το τσάι σας ακόμα πιο απολαυστικό!
Τιμή 1,53 €