• AROXOL ENTOMOKTONO 300ml - (PURE & STRONG)
  • AROXOL ENTOMOKTONO 300ml - (PURE & STRONG)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAroxol

Aroxol pure & strong εντομοκτόνο 300ml

49016
5201137061802
4,17 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Blata εντομοκτόνο σε σκόνη για κατσαρίδες μυρμήγκια ψύλλους 200gr

Το Blata εντομοκτόνο σε σκόνη είναι η ιδανική λύση για την εξάλειψη κατσαρίδων, μυρμηγκιών και ψύλλων από τον χώρο σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, το Blata εξαλείφει άμεσα τα ενοχλητικά έντομα, προσφέροντας σας έναν καθαρό και υγιεινό χώρο διαβίωσης. Αποκτήστε το Blata εντομοκτόνο σε σκόνη τώρα και αποχαιρετήστε τις ενοχλητικές παρουσίες στο σπίτι σας!

Τιμή 3,38 €

Mr fist εντομοκτόνο spray για μύγες & κουνούπια 300ml

Το Mr Fist Spray είναι ένα εντομοκτόνο σπρέι που έχει σχεδιαστεί για να εξουδετερώνει ενοχλητικά έντομα στο σπίτι ή στον κήπο σας. Έχει υψηλή αποτελεσματικότητα και δρά γρήγορα ενάντια σε κουνούπια, μυγες, ακάρεα και άλλα ενοχλητικά έντομα. Η συσκευασία του είναι 300ml και είναι εύκολο στη χρήση. Να εφαρμόζετε με προσοχή και να ακολουθείτε τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.

Τιμή 1,64 €

Aroxol season σκοροκτόνο gel 12τεμ

Το Aroxol Full Season Gel, προστατεύει για 6 μήνες αποτελεσματικά από το σκόρο ενώ παράλληλα αρωματίζει διακριτικά το χώρο χάρη στο άρωμα λεβάντας που περιέχει. Είναι μορφής παχύρρευστου υγρού (gel) σε πλακέτες και το δραστικό συστατικό διαχέεται σταδιακά στο χώρο που θέλουμε να προφυλάξουμε, μέσω ειδικής διαπερατής μεμβράνης. Έτσι εξασφαλίζει συνεχή και αποτελεσματική καταπολέμηση του σκόρου και προστατεύει μάλλινα (πλεκτά, χαλιά, κοστούμια), γούνες και δερμάτινα που διατηρούνται σε κλειστούς χώρους.

Τιμή 8,60 €

Mr Fist mat ταμπλέτες για έντομα 30τεμ

Τα εντομοαπωθητικά πλακίδια Mr.Fist Mat απομακρύνουν άμεσα κουνούπια και σκνίπες από εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Κάθε ένα πλακίδιο τοποθετείται σε ειδική ηλεκτρική συσκευή. Εκεί θερμαίνεται και απελευθερώνει στο χώρο συστατικά που απωθούν και ναρκώνουν τα έντομα (ώστε να μην τσιμπούν).

Η δράση κάθε πλακιδίου διαρκεί όλη τη νύχτα (περίπου 8 ώρες).

Τιμή 1,66 €

Baygon κατσαριδοκτόνο 400ml

Το Baygon® εξοντώνει κατσαρίδες και αυγά, μυρμήγκια, αράχνες, σκνίπες, σφήκες. Είναι ένα προϊόν που αναπτύχθηκε ειδικά για έρποντα έντομα. Έχει μια ανανεωμένη φόρμουλα που υποστηρίζεται από χρόνια έρευνας και ανάπτυξης.

Τιμή 4,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Tesori αφρόλουτρο persian dream 500ml

Αφρόλουτρο εμπλουτισμένο με συστατικά που αναζωογονούν, φρεσκάρουν και τονώνουν ολόκληρο το σώμα, προσδίδοντας μια αίσθηση ευεξίας.

Τιμή 3,75 €

Ζαναέ μουσακάς 280gr

Η Ζαναέ μουσακάς 280gr της εταιρίας Ζαναέ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Με φρέσκα υλικά και μοναδική γεύση, ο μουσακάς αυτός θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις της Ελλάδας. Απολαύστε τον σε κάθε γεύμα και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 4,10 €

Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 500ml

Το Farcom activel plus gel καθαρισμού χεριών 500ml είναι η ιδανική επιλογή για την προστασία και τον καθαρισμό των χεριών σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τα βακτήρια και τους ιούς, προσφέροντας σας μια αίσθηση φρεσκάδας και υγιεινότητας. Αποκτήστε το τώρα και δώστε προτεραιότητα στην υγιεινή σας!
Τιμή 2,85 €

Uniglass econ βάζο γυάλινο με καπάκι 1000ml

Το Uniglass econ βάζο γυάλινο με καπάκι 1000ml της εταιρίας Uniglass είναι ιδανικό για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και στυλ. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί, το βάζο αυτό είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Με το καπάκι του, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την κουζίνα σας με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 3,12 €

Sea wave πιατάκι τσαγιού SW01CT00

Το Sea wave πιατάκι τσαγιού SW01CT00 είναι ο τέλειος σύντροφος για την απόλαυση του αγαπημένου σας τσαγιού. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα προσθέσει μια πινελιά πολυτέλειας στην καθημερινή σας ρουτίνα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο ποτήρι τσαγιού!

Τιμή 0,57 €