• MOUFFLON ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ 30ΤΕΜ. 1+1 ΔΩΡΟ  - 1
  • MOUFFLON ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ 30ΤΕΜ. 1+1 ΔΩΡΟ  - 1

MOUFFLON ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ 30ΤΕΜ. 1+1 ΔΩΡΟ

Οι MOUFFLON ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ 30ΤΕΜ. 1 1 ΔΩΡΟ είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε την υγεία σας και τη φόρμα σας. Με μια μοναδική σύνθεση που προσφέρει ενέργεια και αντοχή, αυτά τα ταμπλέτες θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε καλύτερα από ποτέ. Αποκτήστε τώρα το δικό σας πακέτο και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνουν στη ζωή σας!
38121
5212031200433
2,89 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Aroxol εντομοκτόνο spray pure & strong 300ml

Το Aroxol entomoktono 300ml pure & strong είναι το απόλυτο αφεντικό των ενοχλητικών εντόμων. Με μόλις 0,50€ μπορείτε να αποχαιρετήσετε οριστικά τα ενοχλητικά έντομα από τον χώρο σας. Μην αφήνετε τίποτα να σας ενοχλεί, αποκτήστε το Aroxol entomoktono τώρα!
Τιμή 4,17 €

Teza spray 2σε1 universal για μύγες, κουνούπια, κατσαρίδες & μυρμήγκια 300ml

Το ΤΕΖΑ Universal σε σπρέι έχει διπλή δράση καθώς καταπολεμά ιπτάμενα και έρποντα έντομα. Εξουδετερώνει μύγες, κουνούπια, σκνίπες, κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριούς, τσιμπούρια, αράχνες, ψαράκια, ψύλλους και σκόρους.

Διαθέτει ειδική βαλβίδα που επιτρέπει να ψεκάζετε σε χαμηλά ή στενά και δύσκολα σημεία κρατώντας το δοχείο ανάποδα.

Τιμή 2,74 €

Aroxol κατσαριδοκτόνο spray pure & strong 300ml

Το AROXOL ΚΑΤΣΑΡIΔΟΚΤΟNO 300ml - (PURE & STRONG) είναι το ιδανικό προϊόν για να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. Η ισχυρή του σύνθεση διασφαλίζει την άμεση εξάλειψη των ενοχλητικών εντόμων, χωρίς να αφήνει κακοσμία ή υπολείμματα. Αποκτήστε το AROXOL ΚΑΤΣΑΡIΔΟΚΤΟNO τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και υγιή χώρο χωρίς κατσαρίδες.
Τιμή 4,59 €

Spira green οικολογικά φιδάκια 10τεμ

Σπείρες σιτρονέλλας για την απώθηση των ενοχλητικών εντόμων, όπως τα κουνούπια και οι σκνίπες, από τον χώρο σας. Τοποθετούνται σε εξωτερικούς χώρους όπως μπαλκόνια και κήποι.

Τιμή 1,88 €

Aroxol season σκοροκτόνο gel σε κρεμάστρα 6τεμ

Το Aroxol Full Season Gel, προστατεύει για 6 μήνες αποτελεσματικά από το σκόρο ενώ παράλληλα αρωματίζει διακριτικά το χώρο χάρη στο άρωμα λεβάντας που περιέχει. Είναι μορφής παχύρρευστου υγρού (gel) σε πλακέτες και το δραστικό συστατικό διαχέεται σταδιακά στο χώρο που θέλουμε να προφυλάξουμε, μέσω ειδικής διαπερατής μεμβράνης. Έτσι εξασφαλίζει συνεχή και αποτελεσματική καταπολέμηση του σκόρου και προστατεύει μάλλινα (πλεκτά, χαλιά, κοστούμια), γούνες και δερμάτινα που διατηρούνται σε κλειστούς χώρους.

Τιμή 5,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Uniglass econ βάζο γυάλινο με καπάκι 1000ml

Το Uniglass econ βάζο γυάλινο με καπάκι 1000ml της εταιρίας Uniglass είναι ιδανικό για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και στυλ. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί, το βάζο αυτό είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Με το καπάκι του, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την κουζίνα σας με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 3,12 €

Dr. beckmann διαβολάκος του λεκέ αίμα & πρωτεΐνες 50ml

Η νέα σύνθεση του Dr. Beckmann Διαβολάκου του Λεκέ Αίμα & Πρωτεΐνες 50ml είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην αφαίρεση των δύσκολων λεκέδων από αίμα και πρωτεΐνες. Με μια μόνο εφαρμογή, οι λεκέδες εξαφανίζονται αμέσως, αφήνοντας τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα. Αποκτήστε τον Διαβολάκο του Λεκέ Αίμα & Πρωτεΐνες 50ml της Dr. Beckmann και απολαύστε άμεσα αποτελέσματα!
Τιμή 3,12 €

Nestle μπάρες δημητριακών fitness με σοκολάτα και μπανάνα 6x23,5gr

Οι Nestle μπάρες δημητριακών fitness σοκολάτα και μπανάνα 6x23,5gr είναι η ιδανική λύση για ένα γρήγορο και υγιεινό σνακ! Η γλυκιά σοκολάτα συνδυάζεται με τη φρουτώδη γεύση της μπανάνας, προσφέροντας μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει. Απολαύστε τις Nestle μπάρες δημητριακών fitness σοκολάτα και μπανάνα οπουδήποτε και οποτεδήποτε, για ένα γευστικό σνακ γεμάτο ενέργεια!

Τιμή 2,67 €