• Farcom HD color set βαφή μαλλιών No10.79 60ml Farcom - 1
  • Farcom HD color set βαφή μαλλιών No10.79 60ml Farcom - 2
  • Farcom HD color set βαφή μαλλιών No10.79 60ml Farcom - 3
  • Farcom HD color set βαφή μαλλιών No10.79 60ml Farcom - 4
  • Farcom HD color set βαφή μαλλιών No10.79 60ml Farcom - 5
  • Farcom HD color set βαφή μαλλιών No10.79 60ml Farcom - 1
  • Farcom HD color set βαφή μαλλιών No10.79 60ml Farcom - 2
  • Farcom HD color set βαφή μαλλιών No10.79 60ml Farcom - 3
  • Farcom HD color set βαφή μαλλιών No10.79 60ml Farcom - 4
  • Farcom HD color set βαφή μαλλιών No10.79 60ml Farcom - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFarcom

Farcom HD color set βαφή μαλλιών No10.79 60ml

Σετ μόνιμης βαφής μαλλιών της Farcom σε ξανθή απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια.

10118
5202663171898
2,56 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σετ μόνιμης βαφής μαλλιών της Farcom σε ξανθή απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια.

Extra tips για την εφαρμογή της βαφής:

Tip 1: Εφάρμοσε τη βαφή σε μαλλιά άλουστα για τουλάχιστον 2 μέρες ώστε να αποφύγεις τυχόν κοκκινίλες και ευαισθησίες, καθώς τα έλαια του τριχωτού λειτουργούν προστατευτικά.

Tip 2: Ξεκίνα να βάψεις μια τούφα στο εσωτερικό και κάτω μέρος του κεφαλιού για να ελέγξεις αν υπάρχει κάποια τυχόν αλλεργική αντίδραση πριν από την εφαρμογή του προϊόντος.

Είδος: Μόνιμη Βαφή

Απόχρωση: Ξανθό

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί προσφέρει ικανοποιητική κάλυψη και έχει διάρκεια το αποτέλεσμα.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Farcom echo βαφή μαλλιών No7.9 60ml

Σετ μόνιμης φυτικής βαφής μαλλιών της Farcom σε ξανθή απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια. Περιέχει φυτικές χρωστικές ουσίες και ενεργά εκχυλίσματα βοτάνων και φυτών φιλικά προς τα μαλλιά, πετυχαίνοντας μόνιμο και σταθερό χρώμα βάφοντας εξωτερικά την τρίχα.

Τιμή 2,90 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 7,2 ξανθό φυμέ 50ml

Το Schwarzkopf palette intensive color creme 7,2 ξανθό φυμέ 50ml είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που επιθυμούν ένα λαμπερό και φυσικό χρώμα μαλλιών. Η ποιότητα και η αξιοπιστία της εταιρίας Palette εξασφαλίζουν ότι το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την εμφάνισή σας με ένα μόνο βήμα!
Τιμή 2,96 €

Syoss βαφή μαλλιών oleo intense σε χρώμα καστανό μαρόν 4-18

Η Syoss βαφή μαλλιών oleo intense σε χρώμα καστανό μαρόν 4-18 είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που επιθυμούν έντονο και λαμπερό χρώμα στα μαλλιά τους. Η μοναδική τεχνολογία oleo προσφέρει εντυπωσιακή λάμψη και απαλότητα, ενώ η ανθεκτική σύνθεσή της εξασφαλίζει μακράς διάρκειας αποτέλεσμα. Ανανεώστε την εμφάνισή σας με τη Syoss βαφή μαλλιών oleo intense και απολαύστε μοναδική εμπειρία ομορφιάς και περιποίησης.
Τιμή 4,30 €

Syoss βαφή μαλλιών σε χρώμα ξανθό σκούρο έντονο χρυσό 6-66

Η βαφή μαλλιών Syoss σε χρώμα ξανθό σκούρο έντονο χρυσό 6-66 είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε να ξεχωρίσετε με ένα λαμπερό και εκθαμβωτικό χρώμα. Η προηγμένη φόρμουλα της Syoss εξασφαλίζει μακράς διάρκειας αποτελέσματα, ενώ παράλληλα περιποιείται και προστατεύει την τρίχα σας. Αφήστε τα μαλλιά σας να λάμψουν με την μοναδική αυτή απόχρωση και αισθανθείτε την αυτοπεποίθηση να κατακτήσετε τον κόσμο!
Τιμή 3,97 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 9,40 ξανθό πολύ ανοιχτό έντονο μπεζ 50ml

Ζωηρό, λαμπερό και μοναδικό! Ανακαλύψτε το Schwarzkopf palette intensive color creme 9,40 ξανθό πολύ ανοιχτό έντονο μπεζ 50ml και ανανεώστε το χρώμα των μαλλιών σας με ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Η εξαιρετική του σύνθεση θα σας εντυπωσιάσει και θα σας χαρίσει την επιθυμητή απόχρωση που πάντα ονειρευόσασταν. Αφήστε τα μαλλιά σας να λάμψουν με το Schwarzkopf palette intensive color creme!
Τιμή 2,96 €

Κορυφαία προϊόντα

Wella new wave αφρος 200ml νο 3 curls & waves

Το Wella new wave αφρός 200ml νο 3 curls & waves είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε τα πιο ορισμένα και λαμπερά μπούκλες και κύματα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει μακράς διαρκείας κράτημα χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το φυσικό σας styling με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 3,30 €

Schwarzkopf palette intensive color creme 4.26 δαμασκηνί 50ml

Μόνιμη κρέμα βαφή με υγρή Κερατίνη για 50% ένταση μεγαλύτερης διάρκειας και λάμψη. Το κουτί περιέχει κρέμα βαφή 50ml, οξειδωτικό γαλάκτωμα 50ml (1:1), μάσκα περιποίησης 10ml και 1 ζευγάρι γάντια. 

Τιμή 2,96 €

Χωριό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1kg

Αυτό το αλεύρι για όλες τις χρήσεις εγγυάται σίγουρο αποτέλεσμα για αλμυρές και γλυκές δημιουργίες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων και συνταγών ζαχαροπλαστικής όπως ψωμί, πίτσα, κουλουράκια, κέικ, τάρτες και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.

Τιμή 0,74 €

Παπαδοπούλου κριτσίνια με χαρούπι & χαρουπόμελο vegan 180gr

Κριτσίνια από παραδοσιακή συνταγή με χαρούπι & χαρουπόμελο.

Συνοδεύουν γλυκές και αλμυρές γεύσεις αλλα τρώγονται και μόνα τους σαν σνακ, κάθε ώρα της ημέρας.

Τιμή 1,97 €

Κύκλωψ μπωλ στρόγγυλο πλαστικό 3lt

Το Κύκλωψ μπωλ στρόγγυλο πλαστικό 3lt είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με τη μοναδική του σχεδίαση και την ανθεκτική του κατασκευή, το μπωλ Κύκλωψ θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και πιο οργανωμένη. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά στην ποιότητα και την λειτουργικότητα που μπορεί να φέρει στον χώρο σας!
Τιμή 1,32 €