• HEAD&SHOULDERS SHAMPOO 360ML MENTHOL + OLD SPICE SHOWER GEL AMNLY SCENT  - 1
  • HEAD&SHOULDERS SHAMPOO 360ML MENTHOL + OLD SPICE SHOWER GEL AMNLY SCENT  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHead & Shoulders

Head & shoulders σαμπουάν μενθόλη 360ml & Old spice αφρόλουτρο 250ml

Το Head & Shoulders Σαμπουάν 360ml Μένθα και το Old Spice Shower Gel άνδρικο άρωμα θα σας κάνουν να νιώσετε ανανεωμένοι και ευωδιαστοι κάθε μέρα. Αποκτήστε αυτά τα προϊόντα τώρα και αναδείξτε την ανδρική σας προσωπικότητα με ένα μοναδικό τρόπο.
36218
8001841103839
4,34 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Farcom mea natura σαμπουάν με ρόδι για αναδόμηση 300ml

Το Farcom mea natura σαμπουάν με ρόδι για αναδόμηση 300ml είναι το ιδανικό προϊόν για να αναζωογονήσετε τα μαλλιά σας. Η μοναδική του φόρμουλα με ρόδι προσφέρει εντατική αναδόμηση και ενυδάτωση, αφήνοντας τα μαλλιά σας απαλά και λαμπερά. Αποκτήστε το Farcom mea natura σαμπουάν σήμερα και αφήστε τα μαλλιά σας να λάμψουν!
Τιμή 3,08 €

Head & shoulders σαμπουάν κλασικό 300ml

Head & Shoulders σαμπουάν 300ml Classic Clean είναι ένα προϊόν που δίνει λάμψη και φρεσκάδα στα μαλλιά σας. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αφαιρεί τα υπολείμματα και τον προστατεύει από την πρόκληση της πιτυρίδας. Απολαύστε το αίσθημα ενός καθαρού και υγιούς τριχώματος με το Head & Shoulders σαμπουάν Classic Clean.
Τιμή 3,53 €

Elvive σαμπούαν hydra hyaluronic 400ml

Το ELVIVE ΣΑΜΠΟΥΑΝ 400ML ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ HYDRA είναι ένα απαραίτητο προϊόν για την καθημερινή φροντίδα των μαλλιών σας. Με την ειδική του φόρμουλα, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στα μαλλιά, κάνοντάς τα μαλακά και λαμπερά. Αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε το ELVIVE ΣΑΜΠΟΥΑΝ 400ML ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ HYDRA σήμερα και απολαύστε όμορφα και υγιή μαλλιά κάθε μέρα!
Τιμή 3,97 €

Head & shoulders σαμπουάν men κατά της τριχόπτωσης 360ml

Το αντιπιτυριδικό σαμπουάν Head & Shoulders Men Ultra Total Care για άνδρες περιέχει ενισχυτικά υψηλής απόδοσης που ικανοποιούν τις ανάγκες των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής των εξαιρετικά απαιτητικών ανδρών.

Τιμή 3,53 €

Elvive σαμπούαν full resist 700ml

Το Elvive σαμπουάν full resist 700ml της εταιρίας Elvive Loreal είναι η τέλεια λύση για τα αδύναμα μαλλιά που χρειάζονται ενίσχυση και προστασία. Με τη μοναδική του σύνθεση, αυτό το σαμπουάν ενισχύει την τρίχα από τη ρίζα έως τις άκρες, χαρίζοντας σας υγιή, δυνατά μαλλιά που αισθάνονται πιο ανθεκτικά στην καθημερινή φθορά. Αποκτήστε το Elvive σαμπουάν full resist 700ml τώρα και απολαύστε την εμπειρία ενός δυνατού και υγιούς κεφαλιού μαλλιών!
Τιμή 5,36 €

Κορυφαία προϊόντα

Flamingo πετσέτα κουζίνας 100% βαμβάκι 70x140cm

Πετσέτα σώματος της εταιρείας Kipper, η οποία αποτελεί το πιο βασικό είδος πετσέτας για χρήση μετά το ντουζ ή το μπάνιο σας. Η πετσέτα σώματος θα πρέπει να αλλάζει και να πλένεται 1 με 2 φορές την εβδομάδα, καθώς μετά από κάθε μπάνιο γεμίζει με βακτήρια. Επίσης μετά από κάθε χρήση η πετσέτα θα πρέπει να στεγνώνει εντελώς και γρήγορα, καθώς όσο περισσότερο μένει υγρή, τόσο περισσότερο πολλαπλασιάζονται τα βακτήρια.

Το βάρος είναι 480 γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο, που σημαίνει ότι είναι αρκετά ελαφριά ενώ παράλληλα στεγνώνει γρήγορα. Είναι ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση, καθώς είναι εξαιρετικά απορροφητική.

• Σύνθεση: 100% Βαμβάκι

Χαρακτηριστικά:

Πλάτος: 70cm

Μήκος: 140cm

Τιμή 6,69 €

Finish καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων λεμόνι 250ml

Το Καθαριστικό Πλυντηρίου Πιάτων Finish για Βαθύ Καθαρισμό, χάρη στη διφασική του σύνθεση, απομακρύνει κρυμμένη βρομιά και άλατα, αφήνοντας το πλυντήριό σας πεντακάθαρο και με φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 2,56 €
Maxi χαρτομάντηλα αυτοκινήτου 150τεμ Maxi - 1 Maxi χαρτομάντηλα αυτοκινήτου 150τεμ Maxi - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Maxi χαρτομάντηλα αυτοκινήτου 150τεμ

Απαλά δίφυλλα χαρτομάντιλα FACIAL της εταιρείας Maxi σε κουτί των 150 τεμαχιων, σε διάσταση 20.8x21cm, καθαρό βάρος ανά κουτάκι 197γρ.

Κανονική τιμή 1,02 € Τιμή 0,92 €
  • -0,10 €
  • -0,10 €

Κύκνος τοματοπολτός 28-30% 200gr

Παραδοσιακός πελτές με πλούσια γεύση τομάτας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις συνταγές και με μια μόνο κουταλιά να δώσει εξαιρετική γεύση σε σάλτσες, σούπες, λαδερά και κοκκινιστά.

Τιμή 1,12 €