• Corola αραβοσιτέλαιο 5lt Corola - 1
  • Corola αραβοσιτέλαιο 5lt Corola - 2
  • Corola αραβοσιτέλαιο 5lt Corola - 1
  • Corola αραβοσιτέλαιο 5lt Corola - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCorola

Corola αραβοσιτέλαιο 5lt

Ιδανικό για τηγανητά, γλυκά, μαγιονέζες, σαλάτες

11170
5201330002152
14,95 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφική Δήλωση
Ανά 100g
Ενέργεια 3467kJ/828kcal
Λιπαρά 92g 
εκ των οποίων κορεσμένα 13g 
εκ των οποίων μονοακόρεστα 28g 
εκ των οποίων πολυακόρεστα 51g
Υδατάνθρακες 0g
εκ των οποίων σάκχαρα 0g
Εδώδιμες Ίνες 0g
Πρωτεΐνες 0g
Αλάτι 0g
Συστατικά
Αραβοσιτέλαιο
Στοιχεία Προμηθευτή
ΚΟΡΕ ΑΕ - ΑΙΓΕΑ 64 - ΚΟΡΩΠΙ 19400

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Arion food αραβοσιτέλαιο 10lt

Το Arion food αραβοσιτέλαιο 10lt είναι η ιδανική επιλογή για όλους όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με την απαλή του γεύση και την υγιεινή του σύνθεση, το Arion food αραβοσιτέλαιο θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την εμπειρία της μαγειρικής με το καλύτερο ελαιόλαδο στον κόσμο.
Τιμή 29,09 €

Nutria αραβοσιτέλαιο 1lt

Το Nutria αραβοσιτέλαιο 1lt της εταιρίας Nutria είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα φροντίσει την υγεία του δέρματός σας. Με εκλεκτή σύνθεση από φυσικά συστατικά, αυτό το αραβοσιτέλαιο θα σας προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη, αφήνοντας το δέρμα σας λαμπερό και απαλό. Αφήστε το Nutria αραβοσιτέλαιο 1lt να φροντίσει την επιδερμίδα σας και απολαύστε τα αποτελέσματα που θα σας εντυπωσιάσουν!
Τιμή 3,58 €

Arion food αραβοσιτέλαιο 5lt

Arion Food αραβοσιτέλαιο 5lt είναι ένα λάδι που παράγεται από αραβόσιτο, ένα είδος σίτου που καλλιεργείται κυρίως στη Μεσόγειο. Το αραβοσιτέλαιο έχει υψηλή θρεπτική αξία και περιέχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που είναι ευεργετικές για την υγεία. Χρησιμοποιείται συχνά στη μεσογειακή διατροφή για το μαγείρεμα, το τηγάνισμα και τη σαλάτα.

Τιμή 14,62 €

Corola αραβοσιτέλαιο 10lt

Το Corola αραβοσιτέλαιο 10lt είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα για τη μαγειρική τους. Με την απαλή του γεύση και την υγιεινή του σύνθεση, το Corola αραβοσιτέλαιο θα κάνει τα φαγητά σας ακόμη πιο νόστιμα και υγιεινά. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν στην κουζίνα σας!
Τιμή 37,94 €

Κορυφαία προϊόντα

Sanitas teflon protect σφουγγαράκι για αντικολλητικά σκεύη 1τεμ

Το Sanitas teflon protect σφουγγαράκι είναι το ιδανικό εργαλείο για τη φροντίδα των αντικολλητικών σκευών σας. Με την εξαιρετική του ποιότητα και απόδοση, θα κάνει το μαγείρεμα σας πιο εύκολο και γρήγορο. Μην αφήνετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα αυτού του εκπληκτικού προϊόντος!
Τιμή 1,37 €

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο με βάλσαμο & λεβάντα 500ml

Το απαλό σαμπουάν & αφρόλουτρο SEPTONA calm n’ care με βάλσαμο και λεβάντα, είναι ιδανικό για την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας, από την 1η μέρα. Η ήπια σύνθεσή του με φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες καθαρίζει απαλά, χωρίς να ξηραίνει τα μαλλιά και την επιδερμίδα του μωρού σας, αφήνοντας χαλαρωτικό άρωμα που το βοηθά να κοιμάται καλύτερα! Δεν προκαλεί δάκρυα. Φυσικό pH 5,5.

Τιμή 2,96 €

Ζάχαρη καστανή μερίδα σε stick 1000τεμ

Η ζάχαρη καστανή μερίδα σε stick 1000τεμ της εταιρίας είναι ο ιδανικός σύντροφος για τον καφέ σας κάθε πρωί. Με την πλούσια γεύση της και την εύκολη χρήση των stick, θα απολαμβάνετε κάθε γλυκιά στιγμή με τον αγαπημένο σας ρόφημα. Αφήστε τη ζάχαρη καστανή μερίδα να σας συνοδεύει σε κάθε γεύμα και να δώσει γεύση στη ζωή σας.
Τιμή 12,99 €

Klinex hygiene απολυμαντικό on the go spray 75ml

Το Klinex hygiene απολυμαντικό spray on the go 75ml είναι το απόλυτο απολυμαντικό προϊόν που χρειάζεσαι για να προστατεύσεις τον εαυτό σου και την οικογένειά σου από βακτήρια και ιούς. Με τον εύκολο ψεκασμό του, μπορείς να απολυμάνεις γρήγορα και αποτελεσματικά τις επιφάνειες και τα αντικείμενα που αγγίζεις καθημερινά. Μην το αφήνεις να σου ξεφύγει - αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ασφάλεια που σου προσφέρει!
Τιμή 1,09 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού