• AIR WICK FRESH MATIC ΣΥΣΚΕΥΗ + ΑΝΤ/ΚΟ 250ml - (MAGNOLIA & CHERRY BLOSSOM)
  • AIR WICK FRESH MATIC ΣΥΣΚΕΥΗ + ΑΝΤ/ΚΟ 250ml - (MAGNOLIA & CHERRY BLOSSOM)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAir Wick

Air Wick αποσμητικό χώρου συσκευή & ανταλλακτικό μανώλια & κεράσι 250ml

49063
5949152111880
8,04 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bref μπλοκ WC power active ocean breeze 2x51ml

Tο Bref WC Escapes με 40% περισσότερο άρωμα και καθαριστική δράση αποτελεί την ιδανική επιλογή για την υγιεινή της τουαλέτας, προσφέρoντας περισσότερη φρεσκάδα.

Τιμή 2,50 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου turqoise oasis 19ml

Η ανταλλακτική μύτη AIR WICK 19ml σε απόχρωση Turquoise Oasis με Αιθέρια Έλαια θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και φρεσκάδας στον χώρο σας. Απολαύστε την ευχάριστη μυρωδιά των αιθέριων ελαίων που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο χαλάρωσης και ευεξίας. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα μόνο πάτημα!

Τιμή 3,00 €

Air Wick αποσμητικό χώρου pure med sun 250ml

Το Air Wick αποσμητικό χώρου Pure Med Sun 250ml θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και ευεξία. Αφήστε το άρωμά του να γεμίσει τον χώρο σας και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ευεξίας. Απολαύστε την αίσθηση ενός καθαρού και φρέσκου περιβάλλοντος με το Air Wick Pure Med Sun 250ml.

Τιμή 3,21 €

Air Wick pure αποσμητικό χώρου cotton 250ml

Το Air Wick Pure αποσμητικό χώρου cotton 250ml θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο από φρεσκάδα και ευωδιά. Αφήστε το άρωμα του να γεμίσει τον χώρο σας και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και ομορφιάς. Απολαύστε την αίσθηση ενός καθαρού και φρέσκου χώρου με το Air Wick Pure αποσμητικό χώρου cotton 250ml.

Τιμή 2,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Novel clarity κρεμοσάπουνο με αντλία ρόδι & μούρα 500ml

Το Clarity υγρό καθαρισμού χεριών προσφέρει καθαρισμό των χεριών σας και ευχάριστο, πλούσιο άρωμα. Ο συνδυασμός πλούσιου αφρού, και ενυδατικών συστατικών αποτελεί το Clever ιδανική λύση για τον καταναλωτή και επαγγελματία. Διατίθεται σε 3 χρώματα: Guava sensations,Sea Breeze, Acai Berry & Ρόδι.

Τιμή 1,50 €

Endless κρεμοσάπουνο αντλία γάλα & αμύγδαλο 300ml

Το Endless κρεμοσάπουνο αντλία γάλα & αμύγδαλο 300ml είναι το τέλειο προϊόν για εκείνους που αναζητούν την απόλυτη ενυδάτωση και απαλότητα. Η μοναδική σύνθεσή του με γάλα και αμύγδαλο αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ οι απαλές αρωματικές νότες θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο χαλάρωσης και ευεξίας. Αποκτήστε το Endless κρεμοσάπουνο σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φροντίδας και αναζωογόνησης!
Τιμή 1,04 €

Trident max splash φράουλα & λάιμ 6x50,6

Αναζωογονητική γεύση φράουλας και λάιμ σε κάθε δάγκωμα! Αποκτήστε το Trident max splash και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα γύρω σας. Μην αφήσετε να σας ξεφύγει αυτή η απίστευτη γεύση, αποκτήστε το Trident max splash τώρα!
Τιμή 10,65 €