• Air wick αποσμητικό χώρου pure med sun 250ml Air Wick - 1
  • Air wick αποσμητικό χώρου pure med sun 250ml Air Wick - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAir Wick

Air Wick αποσμητικό χώρου pure med sun 250ml

Το Air Wick αποσμητικό χώρου Pure Med Sun 250ml θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και ευεξία. Αφήστε το άρωμά του να γεμίσει τον χώρο σας και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης και ευεξίας. Απολαύστε την αίσθηση ενός καθαρού και φρέσκου περιβάλλοντος με το Air Wick Pure Med Sun 250ml.

35964
5900627069549
3,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bref μπλοκ WC power active nature pine 2x51ml

Η Bref power active pine 2x51ml είναι το απόλυτο απορρυπαντικό για την τουαλέτα σας. Με μια μοναδική φόρμουλα που εξουδετερώνει άμεσα τις δυσάρεστες μυρωδιές και αφήνει ένα αναζωογονητικό άρωμα πεύκου, η τουαλέτα σας θα είναι πάντα φρέσκια και καθαρή. Αποκτήστε το Bref power active pine 2x51ml τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία καθαριότητας!
Τιμή 2,27 €

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου ζωτικότητα 500ml

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες.

Δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες).

Με μυκητιοκτόνο δράση.

Για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό.

Χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τιμή 8,83 €

Air Wick pure αποσμητικό χώρου spring 250ml

Με το Air Wick Pure αποσμητικό χώρου Spring 250ml, θα νιώσετε τη φρεσκάδα της άνοιξης στον χώρο σας. Αφήστε το άρωμα του να σας αναζωογονήσει και να δημιουργήσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Με την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Air Wick, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει να το επιλέξετε ξανά και ξανά. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία της άνοιξης με το Air Wick Pure!

Τιμή 2,98 €

Flamingo συλλέκτης υγρασίας ντουλάπας 250gr

Συλλέκτης υγρασίας ιδανικός για ντουλάπες και κλειστούς χώρους με άρωμα λεβάντας, ο οποίος συγκρατεί 500ml υγρασίας. Αποτρέπει τη μούχλα και τους λεκέδες, εξαλείφει τις οσμές προστατεύοντας παράλληλα από την υγρασία. 

Προσφέρει ένα υγιεινό περιβάλλον με εύκολο και γρήγορο τρόπο για να απομακρύνετε την υγρασία και να αρωματίσετε τον αέρα στο χώρο σας. Διαρκεί μέχρι 60 ημέρες ανάλογα το ποσοστό υγρασίας στον χώρο.

Τιμή 2,40 €

Klinex μπλοκ αρωματικό τουαλέτας πράσινο λεμόνι 2x55gr

Τα KLINEX WC Block Power 5 συνδυάζουν 5 δράσεις σε 1 χρήση. Έτσι, κάθε φορά που τραβάτε το καζανάκι, απελευθερώνεται η ειδική σύνθεσή τους, που αποτρέπει τη συσσώρευση αλάτων και διατηρεί την τουαλέτα σας υγιεινά καθαρή. Επιπλέον δημιουργούν πλούσιο αφρό και διατηρούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τη λεκάνη της τουαλέτας σας λαμπερή και καθαρή.

Χαρίζουν υγιεινή καθαριότητα, άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί, αποτρέπουν τη συσσώρευση των αλάτων και δημιουργούν πλούσιο αφρό. Δίνουν λάμψη στις επιφάνειες και διατηρούν τη λεκάνη της τουαλέτας καθαρή.

Διαρκούν έως και 300 χρήσεις.

Τιμή 2,08 €

Κορυφαία προϊόντα

Μανταλάκια πλαστικά μεγάλα 24τεμ

Τα μανταλάκια πλαστικά μεγάλα 24τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην καθημερινότητά σας. Με ανθεκτική κατασκευή και μοντέρνο design, αποτελούν την ιδανική λύση για κάθε χρήση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο που οργανώνετε τον χώρο σας!
Τιμή 0,72 €

Milka μπισκότα choco grain 126gr

Τα Milka μπισκότα choco grain 126gr της εταιρίας Milka είναι η τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν τη γεύση του σοκολάτας και των δημητριακών. Με την απίστευτα νόστιμη γεύση τους και την τραγανή υφή τους, αυτά τα μπισκότα θα σας κάνουν να τα λατρέψετε αμέσως. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με τους φίλους και την οικογένεια σας. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 1,41 €

Ace gentile υγρό πλυντηρίου ρούχων muschio bianco & λεβάντα 2,3lt

Η Ace gentile υγρό πλυντηρίου ρούχων muschio bianco & λεβάντα 2,3lt είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων σας. Η μοναδική σύνθεσή του με muschio bianco & λεβάντα χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί. Με την Ace gentile, τα ρούχα σας θα παραμείνουν καθαρά, φρέσκα και απαλά, ενώ η επαγγελματική του σύνθεση εξασφαλίζει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Ανακαλύψτε τη δύναμη της Ace gentile και απογειώστε την εμπειρία πλυσίματος σας!
Τιμή 4,50 €

Knorr σάλτσα έτοιμη καρμπονάρα 88gr

Οι Knorr αφυδατωμένες σάλτσες αποτελούν την ιδανική βάση για τη δημιουργία εύκολων και νόστιμων σαλτσών που συνοδεύουν τέλεια τα ζυμαρικά της αρεσκείας σας. Με πολύ λίγα υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας, έχετε έτοιμη μια δεμένη σάλτσα για τα μακαρόνια σας

Τιμή 3,90 €

Gelee καραμέλες ζελέ φρούτα 400gr

Οι Gelee καραμέλες ζελέ φρούτα 400gr αναφέρονται σε καραμέλες ζελέ φρούτων με καθαρό βάρος 400 γραμμάρια. Οι καραμέλες ζελέ είναι γλυκές λιχουδιές που περιέχουν γεύση φρούτων και συνήθως έχουν την υφή του ζελέ. Είναι πολύ δημοφιλείς ως γλυκά σνακ ή γαρνιτούρα σε διάφορες γαστρονομικές εφαρμογές.

Τιμή 2,06 €