• Χαρά υγρό απορρυπαντικό ρούχων 21μεζ 1,5lt Χαρά - 1
  • Χαρά υγρό απορρυπαντικό ρούχων 21μεζ 1,5lt Χαρά - 2
  • Χαρά υγρό απορρυπαντικό ρούχων 21μεζ 1,5lt Χαρά - 3
  • Χαρά υγρό απορρυπαντικό ρούχων 21μεζ 1,5lt Χαρά - 4
  • Χαρά υγρό απορρυπαντικό ρούχων 21μεζ 1,5lt Χαρά - 5
  • Χαρά υγρό απορρυπαντικό ρούχων 21μεζ 1,5lt Χαρά - 1
  • Χαρά υγρό απορρυπαντικό ρούχων 21μεζ 1,5lt Χαρά - 2
  • Χαρά υγρό απορρυπαντικό ρούχων 21μεζ 1,5lt Χαρά - 3
  • Χαρά υγρό απορρυπαντικό ρούχων 21μεζ 1,5lt Χαρά - 4
  • Χαρά υγρό απορρυπαντικό ρούχων 21μεζ 1,5lt Χαρά - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΧαρά

Χαρά υγρό απορρυπαντικό ρούχων 21μεζ 1,5lt

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων Χαρά έχει χωρητικότητα 1,5 λίτρα και έχει μέγεθος 21μεζ. Αναφέρεται ότι είναι κατάλληλο για τα ρούχα σας και προσφέρει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Επίσης, πιθανόν να περιέχει ειδικά συστατικά για την αποτελεσματική και απαλή πλύση των ρούχων σας.

12127
5200400300907
3,83 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες Χρήσης
Διατηρείται μόνο στην αρχική συσκευασία. Γεμίζουμε τον δοσομετρητή με τη συνιστώμενη ποσότητα, σύμφωνα με τον πίνακα δοσολογίας και τον τοποθετούμε πάνω στα ρούχα. Επιλέγουμε το κατάλληλο πρόγραμμα πλύσης, σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή του πλυντηρίου και τις οδηγίες πλύσης που αναγράφονται στις ετικέτες των ρούχων. Δεν απαιτείται πρόπλυση. Για επίμονους λεκέδες, βάζουμε απορρυπαντικό απευθείας πάνω στο λεκέ, τρίβουμε ελαφρά και στη συνέχεια, πλένουμε αμέσως. Δεν το χρησιμοποιούμε για μάλλινα και μεταξωτά.
Οδηγίες Προφύλαξης
Κίνδυνος! Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Μακριά από παιδιά. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Να αποφεύγεται η ελευθέρωση στο περιβάλλον. Να φοράτε προστατευτικά γάντια/μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια / το πρόσωπο. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς/ εθνικούς/διεθνείς κανονισμούς.
Φυλάσσεται σε δροσερό μέρος, μακριά από άμεσο ηλιακό φως και ακραίες θερμοκρασίες.

ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ / POISON CENTRE TEL.: GR 210-7793777 - CY 1401
Δερματικά εγκαυματα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dettol απολυμαντικό ρούχων λεβάντα 1,5lt

Απολυμαντικό για τα ρούχα, που εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων, τα απολυμαίνει και εξαφανίζει δυσάρεστες οσμές, ακόμα και σε σύντομες πλύσεις ή πλύσεις με κρύο νερό, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα καθαριότητας.

Είναι κατάλληλο για λευκά και χρωματιστά ρούχα καθώς δεν καταστρέφει τις ίνες τους.

Τιμή 5,48 €

Dixan υγρό απορρυπαντικό ρούχων φρεσκάδα άνοιξης 48μεζ 2,16lt

Το Dixan υγρό απορρυπαντικό ρούχων φρεσκάδας άνοιξης 48μεζ 2,16lt από την εταιρία Dixan θα σας χαρίσει την αίσθηση της φρεσκάδας και της καθαριότητας που χρειάζεστε για τα ρούχα σας. Αφήστε τα ρούχα σας να μυρίζουν όπως ποτέ πριν με το απορρυπαντικό Dixan, το απόλυτο μυστικό για άψογα καθαρά ρούχα.
Τιμή 8,52 €

Bolsom υγρό πλυντηρίου για μαύρα ρούχα 3lt

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Bolsom με άρωμα gold musk. μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση.

Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στον λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Τοποθετήστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας.

Διαρκεί για 65 πλύσεις με τη δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 5,75 €

Felce azzurra υγρό πλυντηρίου ρούχων color 1,6lt

Το υγρό πλυντηρίου ρούχων Felce Azzurra Color έχει χωρητικότητα 1,6 λίτρα και είναι σχεδιασμένο ειδικά για τον καθαρισμό και τη διατήρηση των χρωμάτων των ρούχων σας. Η απαλή του φόρμουλα προστατεύει τα υφάσματα και διατηρεί τα χρώματα φρέσκα και λαμπερά. Επιπλέον, το άρωμά του αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα στα ρούχα σας. Αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων σας.

Τιμή 5,67 €

Κορυφαία προϊόντα

Pellito φυστίκια ψημένα με αλάτι 50gr

Τα Pellito φυστίκια ψημένα με αλάτι 50gr αναφέρονται σε φυστίκια που έχουν ψηθεί και αλατιστεί για να προσφέρουν έναν νόστιμο και απολαυστικό σνακ. Το αλάτι προσθέτει μια αλμυρή γεύση στα φυστίκια, ταιριάζοντας άριστα με την κροκαντίλα και την φυσική γεύση τους.

Τιμή 0,41 €

Jacobs κάψουλες espresso No8 lungo & intenso 10τεμ

Κάψουλες αλουμινίου από τον JACOBS, για έντονο espresso με ακόμα πιο πλούσια και απαλή κρέμα.

Κάψουλες συμβατές με μηχανές Nespresso*.

*Εμπορικό σήμα ιδιοκτησίας τρίτου που δεν συνδέεται με τη JACOBS DOUWE EGBERTS.

Τιμή 4,14 €

RENKLY ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ 70τεμ. - (WITH LOTION) (0% ALCOHOL)

Τα Renkly μωρομάντηλα με λοσιόν και χωρίς αλκοόλ είναι η ιδανική επιλογή για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ειδική φόρμουλα τους, τα μωρομάντηλα Renkly προσφέρουν απαλό καθαρισμό και ενυδάτωση, ενώ παράλληλα προστατεύουν το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φροντίδας για το μωρό σας!
Τιμή 0,51 €

Pampers μωρομάντηλα fresh clean 4x52τεμ

Μαλακά και ανθεκτικά μωρομάντιλα για απαλό καθαρισμό με εξισορροπημένη υγρασία, που δίνει στο δερματάκι του μωρού την αίσθηση περισσότερης καθαριότητας και σύνθεση που βοηθά στη διατήρηση του φυσικού pH. Έχουν υπέροχο άρωμα φρεσκάδας και κάνουν την αλλαγή πάνας διασκέδαση.

Με σύστημα κλεισίματος που διατηρεί την υγρασία.

Δερματολογικά ελεγμένα και χωρίς οινόπνευμα.

Τιμή 4,12 €

Arion food ηλιόσπορος ωμός ψίχα 200gr

Ο ηλιόσπορος ωμός ψίχα 200gr της Arion food είναι η ιδανική επιλογή για την υγιεινή διατροφή σας. Με φρέσκο, ποιοτικό προϊόν που προέρχεται από τη φύση, θα αισθανθείτε τη φρεσκάδα και την ενέργεια που προσφέρει με κάθε δείγμα. Απολαύστε τον ηλιόσπορο ωμό ψίχα 200gr της Arion food και ανακαλύψτε την απόλαυση της υγιεινής διατροφής!
Τιμή 1,31 €