• Dixan υγρο πλυντηριου gel 70μεζ, 3,315lt clean and hygiene  - 1
  • Dixan υγρο πλυντηριου gel 70μεζ, 3,315lt clean and hygiene  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDixan

Dixan υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων clean & hygiene 70μεζ 3,315lt

Το Dixan υγρό πλυντηρίου gel 70 μεζ, 3,315lt clean and hygiene είναι η ιδανική επιλογή για άψογα καθαρά και υγιή ρούχα. Με την προηγμένη του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, προσφέροντας βαθιά καθαρισμένα ρούχα που μυρίζουν φρεσκάδα. Αφήνει μια μακράς διάρκειας αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που διαρκεί μέχρι το επόμενο πλύσιμο. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τα ρούχα σας να λάμψουν!
35345
5201395160934
11,04 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Axion υγρό πλυντηρίου ρούχων με θαλάσσια αύρα 45μεζ 3lt

Καθαρίζει σε βάθος τα ρούχα, τις πετσέτες και τα υφάσματα και τα αρωματίζει υπέροχα.

Σέβεται τα χρώματα των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα ούτε πάνω στα υφάσματα, ούτε στις σωληνώσεις του πλυντηρίου.

Ιδανικό για πλύσιμο στο πλυντήριο και στο χέρι.

Τιμή 2,82 €

Felce azzurra υγρό πλυντηρίου ρούχων κλασικό 1,6lt

Το μαλακτικό FELCE AZZURA με την μακρά του Ιταλική παράδοση χαρίζει αξεπέραστο ιδιαίτερο άρωμα στα ρούχα σας με εσάνς πούδρας και μια αίσθηση απαλότητας που με το ενεργό οξυγόνο διατηρεί τα ρούχα μαλακά με ένα μόνο καπάκι.

Τα 130 χρόνια πορείας το κάνουν ένα μοναδικό προ'ι'όν με σφραγίδα Ιταλικής προέλευσης και παράλληλα μία οικονομική λύση που συμπληρώνει το πλύσιμο των ρούχων σας.Έντονα αρωματικά μαλακτικά στοιχεία για άψογο αποτέλεσμα με το χαρακτηριστικό άρωμα,αξίζει τη δοκιμή...

Πλήρως πιστοποιημένο κατά την παραγωγή στα καλύτερα εργοστάσια της Ιταλίας σύμφωνα με όλα τα πρότυπα ασφαλείας,κατάλληλο και για μάλλινα για να προσφέρει την ίδια φροντίδα όπως χρειάζεται και το δέρμα.

Τιμή 5,58 €

Ariel υγρό πλυντηρίου ρούχων colour 26μεζ 1,3lt 2τεμ

Το Ariel υγρό πλυντηρίου 26μεζ, 1,30lt color 1 1δώρο είναι το τέλειο προϊόν για να διατηρήσετε τα ρούχα σας καθαρά και λαμπερά. Με την ισχυρή του σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά λεκέδες και βρωμιές, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί. Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει, αποκτήστε το τώρα και απολαύστε καθαρά ρούχα κάθε μέρα!
Τιμή 13,29 €

Bolsom υγρό πλυντηρίου για χρωματιστά & μαύρα ρούχα 3lt

Πληροφορίες για τον προϊόν μπορείτε να βρείτε από την παρασκευάστρια εταιρίας Holchem chemicals στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2394071169

Στοιχεία Προμηθευτή

Holchem chemicals Λητή Θεσσαλονίκης 572 00, 23940 71169, sales@holchem.eu, www.holchem.gr

Τιμή 5,75 €

Κορυφαία προϊόντα

Petrorat μικρή παγίδα κόλλας για ποντίκια 2τεμ

Η παγίδα κόλλας αποτελεί επιφάνεια με κόλλα έτοιμη για χρήση, η οποία παγιδεύει και ακινητοποιεί τρωκτικά και έρποντα ζώα. Είναι άχρωμη, μη τοξική, δεν περιέχει δηλητήριο και διατηρεί την κολλητική της ιδιότητα για αρκετό διάστημα χωρίς να ξεραίνεται. Είναι μίας χρήσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε χώρους που δεν επιτρέπεται η χρήση φαρμάκων και είναι κατάλληλη για τοποθέτηση τόσο σε εσωτερικούς, όσο και εξωτερικούς χώρους.

Τιμή 1,69 €

Tramontina μαχαίρι πριονωτό plenus 11cm

Το μαχαίρι πριονωτό Tramontina Plenus 11cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την αξιοπιστία και ποιότητα της εταιρίας Κύκλωψ, αυτό το μαχαίρι θα σας βοηθήσει να κόψετε και να συντρίψετε με άνεση κάθε είδους τροφή. Με την εργονομική λαβή του και την αιχμηρή λεπίδα του, το μαχαίρι αυτό θα γίνει ο αγαπημένος σας σύμμαχος στην κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 1,15 €

Μπαρμπα Γιάννης πίκλες 680gr

Τουρσί της εταιρίας Μπάρμπα Γιάννη, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο ή το τσίπουρο ενώ είναι ιδανικό σε περιόδους νηστείας.

Τιμή 2,55 €

Tulip καραμέλες sen-sen 1kg

Οι καραμέλες Sen-Sen της Tulip είναι καραμέλες με γεύση μέντας που συχνά χρησιμοποιούνται για να αναζωογονήσουν την αναπνοή και να δώσουν φρεσκάδα στο στόμα. Έχουν έντονη γεύση μέντας και μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως αναπνευστικές καραμέλες μετά το φαγητό ή όποτε αισθάνεστε ότι χρειάζεστε φρεσκάδα στο στόμα.

Τιμή 5,86 €