• COCA COLA 330ml - (ΕΛΛΗΝΙΚΗ)
  • COCA COLA 330ml - (ΕΛΛΗΝΙΚΗ)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςCoca Cola

Coca cola αναψυκτικό 330ml

47585
5449000124911
0,86 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fanta αναψυκτικό πορτοκαλάδα 330ml

Αεριούχο αναψυκτικό με φυσικά αρώματα, 20% χυμό πορτοκαλιού από συμπυκνωμένο χυμό και αμέτρητες φυσαλίδες. Υπέροχη φρουτένια γεύση και 30% λιγότερη ζάχαρη. Χωρίς χρωστικές. Παρασκευάζεται στην Ελλάδα.

Τιμή 0,77 €

Fanta αναψυκτικό πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό 6x330ml

Η FANTA 330ml - (ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΜΠΛΕ) (6 PACK) είναι μια απολαυστική αναψυκτική που θα σας ταξιδέψει σε μια γεύση από φρέσκα πορτοκάλια. Με την εξαιρετική ποιότητα της εταιρίας μας, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει με την απαλή γεύση του και τη δροσερή αίσθηση που προσφέρει. Απολαύστε την FANTA σε συσκευασία 6 τεμαχίων και απογειώστε την απόλαυσή σας!
Τιμή 4,90 €

Φλώρινας πορτοκαλάδα 1,5lt

Η Φλώρινα πορτοκαλάδα 1,5lt είναι ένα απολαυστικό ρόφημα που σας ταξιδεύει με τη γεύση των φρεσκοστυμένων πορτοκαλιών από τη Φλώρινα. Απολαύστε τη δροσερή γεύση της πορτοκαλάδας μας και αναζωογονηθείτε με κάθε γουλιά. Αποκτήστε τη δική σας φιάλη 1,5lt και απολαύστε τη φυσική γεύση της Φλώρινας στο σπίτι σας!
Τιμή 0,94 €

Κορυφαία προϊόντα

Powerade ισοτονικό ποτό mountain blast 500ml

Το Powerade ισοτονικό ποτό mountain blast 500ml της εταιρίας Powerade είναι η ιδανική επιλογή για να αναζωογονηθείτε μετά από μια δύσκολη προπόνηση ή μια κουραστική μέρα. Με την αναζωογονητική γεύση του mountain blast και την ισορροπημένη σύνθεσή του, το Powerade σας προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της καθημερινότητας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία που θα σας κάνει να νιώθετε
Τιμή 1,16 €

Tesori άρωμα persian dream 100ml

Ανάμνηση που έρχεται από Περσικό κήπο. Το άρωμά του χαϊδεύει το δέρμα σας με ένα λουλουδάτο και κεχριμπαρένιο άγγιγμα ενώ αποπνέει ζεστασιά, λάμψη και ευεξία.

Οι αισθησιακές νότες από Γιασεμί και το γλυκό αρωματικό ρόδι αναμειγνύονται με το κόκκινο τσάι και τη ζεστασιά του κεχριμπαριού χαρίζοντας μια μαγευτική αίσθηση.

Τιμή 4,59 €

Vileda ultramax σύστημα καθαρισμού για ακρίβεια microfibre 2σε1

Το επίπεδο σύστημα καθαρισμού Vileda Ultramax είναι η τέλεια επιλογή αν αναζητάτε καθαριότητα με ακρίβεια! Το ανταλλακτικό πανί από μικροΐνες καθαρίζει εύκολα την δύσκολη βρωμιά & απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων & ιών μόνο με νερό* (έρευνα από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ινστιτούτο μικροβιολογίας και ανοσολογίας). *Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

Τιμή 20,27 €

Συμεωνίδης μιξ ξηρών καρπών 200gr

Οι μίξεις ξηρών καρπών είναι συνδυασμοί διάφορων ειδών ξηρών καρπών, όπως αμύγδαλα, φουντούκια, φιστίκια, καρύδια, καστανά και άλλα. Η αναφορά "Συμεωνίδης μιξ ξηρών καρπών 200gr" αναφέρεται σε μια συσκευασία μείγματος ξηρών καρπών βάρους 200 γραμμαρίων από την εταιρεία Συμεωνίδης.

Τιμή 1,35 €