• Green λεμοναδα 4x330ml  - 1
  • Green λεμοναδα 4x330ml  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGreen cola

Green αναψυκτικό λεμονάδα χωρίς ζάχαρη με stevia 4x330ml

Αναζωογονητική λεμονάδα Green 4x330ml, το τέλειο αναψυκτικό για κάθε στιγμή της ημέρας. Με φρέσκο άρωμα λεμονιού και εκλεπτυσμένη γεύση, θα σας δροσίσει και θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε. Απολαύστε τη δροσιά και τη φρεσκάδα του Green 4x330ml και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με κάθε γουλιά. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία που σας προσφέρει!
35184
5206542006615
1,49 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

🍚Χωρίς ζάχαρη

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά
🍚Χωρίς ζάχαρη

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Mast αναψυκτικό με μαστίχα γυάλινο 250ml

Το Mast αναψυκτικό με μαστίχα γυάλινο 250ml είναι ένα απολαυστικό ποτό που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Με την μοναδική γεύση της μαστίχας, αυτό το αναψυκτικό θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Απολαύστε το Mast και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 0,93 €

Chupa chups αναψυκτικό κεράσι & τσιχλόφουσκα με ανθρακικό κουτί 345ml

Απολαύστε το αναζωογονητικό μείγμα από κεράσι και τσιχλόφουσκα σε ένα δροσιστικό Chupa Chups αναψυκτικό! Με το ανθρακικό του και το μοναδικό γεύσης, αυτό το αναψυκτικό θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αναζωογόνηση. Απολαύστε το κρύο ή σε θερμοκρασία δωματίου και αφήστε το να σας κατακτήσει με κάθε γουλιά!
Τιμή 1,04 €

Green αναψυκτικό πορτοκαλάδα χωρίς ζάχαρη με stevia 4x330ml

Η Green πορτοκαλάδα 4x330ml είναι μια αναζωογονητική αναψυκτική που θα σας δώσει τη φρεσκάδα που χρειάζεστε κάθε μέρα. Με την απολαυστική γεύση της φρέσκιας πορτοκάλι και την εκρηκτική ανθρακούχη της υφή, αυτή η πορτοκαλάδα θα σας κάνει να τη λατρέψετε από την πρώτη γουλιά. Απολαύστε την κρύα και αναζωογονηθείτε με κάθε της γουλιά.
Τιμή 1,49 €

Φλώρινας πορτοκαλάδα 1,5lt

Η Φλώρινα πορτοκαλάδα 1,5lt είναι ένα απολαυστικό ρόφημα που σας ταξιδεύει με τη γεύση των φρεσκοστυμένων πορτοκαλιών από τη Φλώρινα. Απολαύστε τη δροσερή γεύση της πορτοκαλάδας μας και αναζωογονηθείτε με κάθε γουλιά. Αποκτήστε τη δική σας φιάλη 1,5lt και απολαύστε τη φυσική γεύση της Φλώρινας στο σπίτι σας!
Τιμή 0,94 €

Κορυφαία προϊόντα

Gullon μπισκότα digestive 400gr

Τα Gullon μπισκότα digestive 400gr της εταιρίας Gullon είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ. Με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, αυτά τα μπισκότα θα ικανοποιήσουν τις γευστικές ανάγκες σας ενώ παράλληλα παρέχουν ένα υγιεινό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Απολαύστε τα μόνα τους ή συνοδεύστε τα με ένα φλιτζάνι καφέ για μια απολαυστική γευστική εμπειρία.
Τιμή 1,66 €

Giovanni ινδοκάρυδο ινδονησίας 150gr

Αποξηραμένη καρύδα της εταιρείας Giovanni Cova, η οποία έχει τραγανή υφή, χαρακτηριστική γεύση και πολλά θρεπτικά συστατικά. Θεωρείται ότι έχει αντιοξειδωτική δράση, περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, βοηθά τον οργανισμό να αποβάλλει τις τοξίνες, ενώ έχει αντιμικροβιακή και αντιβακτηριακή δράση. Χρησιμοποιείται σε πολλές συνταγές μαγειρικής, ειδικά σε κουζίνες εξωτικές, αλλά και στη ζαχαροπλαστική, σε γλυκά, κέικ, κρέμες, cupcakes και παγωτά.

Βάρος: 150gr

Τιμή 0,95 €

Extra σνακ αστεράκια πικάντικα με τυρί και ντομάτα 85gr

Τα Extra σνακ αστεράκια πικάντικα με τυρί και ντομάτα 85gr της εταιρίας Extra είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο σνακ. Με την πλούσια γεύση του τυριού και την ελαφρώς πικάντικη νότα, αυτά τα αστεράκια θα σας κερδίσουν με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σαν μεσημεριανό σνακ στο γραφείο ή σαν επιλογή για ένα γευστικό και ελαφρύ δείπνο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν!
Τιμή 1,04 €

Foli fix σακούλες τροφίμων 6lt 30x50cm 50τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Foli fix 6lt 30x50cm 50τεμ είναι η ιδανική λύση για τη φύλαξη των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, διατηρούν τη φρεσκάδα και τη γεύση των τροφίμων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με το μέγεθος 30x50cm και τη χωρητικότητα 6lt, προσφέρουν αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα σας με άνεση. Αποκτήστε τώρα τις σακούλες Foli fix και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα στην κα?
Τιμή 0,42 €