• Evergreen αλάτι μεσολογγίου ψιλό 500gr Evergreen - 1
  • Evergreen αλάτι μεσολογγίου ψιλό 500gr Evergreen - 2
  • Evergreen αλάτι μεσολογγίου ψιλό 500gr Evergreen - 3
  • Evergreen αλάτι μεσολογγίου ψιλό 500gr Evergreen - 4
  • Evergreen αλάτι μεσολογγίου ψιλό 500gr Evergreen - 5
  • Evergreen αλάτι μεσολογγίου ψιλό 500gr Evergreen - 1
  • Evergreen αλάτι μεσολογγίου ψιλό 500gr Evergreen - 2
  • Evergreen αλάτι μεσολογγίου ψιλό 500gr Evergreen - 3
  • Evergreen αλάτι μεσολογγίου ψιλό 500gr Evergreen - 4
  • Evergreen αλάτι μεσολογγίου ψιλό 500gr Evergreen - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEvergreen

Evergreen αλάτι μεσολογγίου ψιλό 500gr

Ελληνικό θαλασσινό αλάτι από τις αλυκές του Μεσολογγίου. Είναι το λιγότερο επεξεργασμένο φυσικό θαλασσινό αλάτι και είναι ιδανικό για το μαγείρεμα και για το πιάτο σας.

7244
5200300110422
0,99 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Mamma greca αλάτι μεσολογγίου με λεμόνι κουρκουμά σε σακούλα 200gr

Ανανεωτική γεύση από την Ελλάδα στο σπίτι σας! Το Mamma Greca αλάτι μεσολογγίου με λεμόνι και κουρκουμά σε σακούλα 200gr θα σας ταξιδέψει με τη μοναδική του γεύση. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα και αναβαθμίστε τις γεύσεις σας με το αυθεντικό ελληνικό προϊόν από την Mamma Greca.
Τιμή 1,34 €

Anatoli αλάτι ιμαλαϊων μύλος 90gr

Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση του Anatoli αλατιού Ιμαλαΐων με τον μύλο 90gr. Φρέσκο, πλούσιο σε μέταλλα και απαράμιλλης ποιότητας. Απογειώστε τις γεύσεις σας με το Anatoli αλάτι Ιμαλαΐων!
Τιμή 3,88 €

Mamma greca ποικιλία 4 πιπεριών σε σακούλα 90gr

Η μάρκα "Mamma Greca" προσφέρει μια ποικιλία 4 πιπεριών σε σακούλα βάρους 90 γραμμαρίων. Αυτή η συσκευασία περιλαμβάνει μια μίγμα πιπεριών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δώσει γεύση και αρωματικότητα σε διάφορα πιάτα. Οι πιπεριές αυτές μπορεί να χρησιμοποιηθούν φρέσκες ή σε μορφή σκόνης για να δώσουν ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα στις μαγειρικές δημιουργίες σας.
Τιμή 4,16 €

Γλάρος αλάτι ιμαλαϊων 400gr

Κρυσταλλικό αλάτι Ιμαλάιων που δημιουργήθηκε κατά την εξάτμιση του νερού των πρώτων ωκεανών, κρυσταλλοποίηθηκε μέσα στη γη και γι αυτό το λόγο είναι προστατευμένο από την περιβαλλοντική μόλυνση και πλήρως απαλλαγμένο από τοξίνες και ρύπους. Το αλάτι Ιμαλάιων εξορύσσεται και ξεπλένετε με τα χέρια, στεγνώνει φυσικά στον ήλιο και δεν περιέχει πρόσθετες ουσίες, όπως το ραφιναρισμένο αλάτι. Το ροζ Αλάτι Ιμαλαίων είναι πλούσιο σε θειάφι, που το καθιστά ιδανικό για την τριχόπτωση.

Τιμή 1,65 €

Νίκη αλάτι ημίχονδρο 1kg

Ημίχονδρο θαλασσινό αλάτι της εταιρείας Καλας Group σε συσκευασία 1000 γραμμαρίων. Η συγκομιδή του γίνεται από την εξάτμιση θαλασσινού νερού και είναι σχετικά πιο χοντρό από το επιτραπέζιο αλάτι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι περιέχει (ανάλογα με τη θάλασσα από την οποία προέρχεται) και διαφορετικά μέταλλα όπως ψευδάργυρο, σίδηρο κάλιο κ.λπ. Αυτή η περιεκτικότητα οδηγεί και στη διαφορετική και χαρακτηριστική γεύση που έχει το θαλασσινό αλάτι.

Τιμή 0,32 €

Κορυφαία προϊόντα

Fini ζελεδάκια sour tropical mix 90gr

Το FINI ΖΑΧΑΡΩΤΑ SOUR TROPICAL MIX 90GR ΕΛ είναι ένα απολαυστικό μείγμα εξωτικών γεύσεων που θα σας ταξιδέψει σε έναν τροπικό παράδεισο. Με την ξινή γεύση του και την μοναδική του υφή, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τις γεύσεις των τροπικών φρούτων σε κάθε δαγκωματιά και ανακαλύψτε έναν κόσμο γεμάτο χρώματα και γεύσεις. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τα FINI ΖΑΧΑΡΩΤΑ SOUR TROPICAL MIX 90GR ΕΛ τώρα και α
Τιμή 0,84 €

Όλυμπος χαλβάς με βανίλια 400gr

Ο χαλβάς “Όλυμπος” είναι ένα υπέροχο ελληνικό γλυκό που παράγεται από ταχίνι (αλεσμένο σουσάμι) και λευκή καραμέλα, συχνά και με προσθήκη ξηρών καρπών ή μελιού. Είναι ένα γλυκό με καθαρά φυτικά συστατικά και υψηλή θρεπτική αξία, ιδιαίτερα δημοφιλές στις παραδοσιακές νηστείες. Είναι όμως και το ιδανικό γλυκό μετά το γεύμα ή το δείπνο και με τον καφέ. Ο χαλβάς “Όλυμπος” είναι γευστικός, θρεπτικός, πλούσιος σε πρωτεΐνες και ασβέστιο που τον κάνουν άριστη, φυσική τροφή για όλους.

Τιμή 3,66 €

Viva χυμός star ροζ 250ml

Χυμός της εταιρείας Viva από μήλο / φράουλα / σταφύλι. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται. 

Τιμή 0,46 €

Garden violet χαρτοπετσετα 33x33cm 70 φύλλων

Η Garden violet χαρτοπετσέτα 33x33cm 70 φύλλων είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Με τη μοναδική της λεπτή υφή και την απαλή αίσθηση, θα σας χαρίσει μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης. Απορροφητική, ανθεκτική και με μοναδικό σχεδιασμό, η Garden violet χαρτοπετσέτα θα σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστοί κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την ποιότητα και την πρακτικότητά της σε κάθε σας χρήση.
Τιμή 0,62 €

Santa Maria tortilla chips με αλάτι 185gr

Οι Santa Maria tortilla chips με αλάτι 185gr είναι ο τέλειος συνδυασμός γεύσης και τραγανότητας. Απολαύστε τις μόνες τους ή συνοδεύστε τις με νόστιμες σάλτσες και dips. Με την πρώτη μπουκιά, θα νιώσετε την απόλαυση και την ποιότητα των προϊόντων Santa Maria. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους!
Τιμή 2,91 €