• Wellaflex λακ μαλλιών No5 flexible ultra strong hold 400ml Wellaflex - 1
  • Wellaflex λακ μαλλιών No5 flexible ultra strong hold 400ml Wellaflex - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςWellaflex

Wellaflex λακ μαλλιών No5 flexible ultra strong hold 400ml

Η λακ μαλλιών Wellaflex No5 flexible ultra strong hold 400ml προσφέρει εξαιρετική ευελιξία και δυνατό κράτημα για όλους τους τύπους μαλλιών. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία της Wellaflex, τα μαλλιά σας θα παραμείνουν σταθερά στη θέση τους όλη μέρα, χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα μόνο πέντε ευρώ.
36609
4056800706198
5,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Syoss hair spray max hold No5 75ml

H επαγγελματικής ποιότητας σειρά styling προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ απαλότητας και κρατήματος μεγάλης διάρκειας.

Προσφέρει mega δυνατό κράτημα έως 48 ώρες. Δεν κολλάει, δεν αφήνει υπολείμματα, φεύγει εύκολα με το βούρτσισμα. Δε βαραίνει τα μαλλιά

Βοηθά στην προστασία των μαλλιών από τις ακτίνες UV και την υγρασία.

Τιμή 1,64 €
Syoss hair spray keratin χρυσό No4 400ml Syoss - 1 Syoss hair spray keratin χρυσό No4 400ml Syoss - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Syoss hair spray keratin χρυσό No4 400ml

Το Syoss Keratin Hairspray παρέχει μέχρι και 48 ώρες πολύ ισχυρό κράτημα για απόλυτο έλεγχο του styling σας. Δυναμώνει τα μαλλιά, παρέχει τέλεια απαλότητα και ενισχύει τη λάμψη των μαλλιών. Η σύνθεση του είναι μη κολλώδης, αφαιρείται εύκολα με το βούρτισμα, δεν αφήνει υπολείμματα και βοηθά στην προστασία των μαλλιών από την υγρασία και την υπεριώδη ακτινοβολία.

Κανονική τιμή 4,87 € Τιμή 4,18 €
  • -0,69 €
  • -0,69 €

Farcom spray 888 πολύ δυνατό κράτημα 100ml

Το Farcom spray 888 είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που ψάχνετε για ένα προϊόν με πολύ δυνατό κράτημα. Με μια μοναδική φόρμουλα που σας εξασφαλίζει το τέλειο styling για ώρες, το Farcom spray 888 θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα μόνο πάτημα!
Τιμή 1,99 €

Got2b πάστα beach matt 100ml

Got2b είναι η πιο hot παστα για τα μαλλιά σας! Με την απίστευτη ποιότητα της beach matt formula, τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν το τέλειο beachy look που ονειρεύεστε. Αφήστε τα μαλλιά σας να αισθανθούν ελαφριά και αέρινα, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν το styling σας αναλλοίωτο για ώρες. Αποκτήστε την Got2b παστα 100ml beach matt τώρα και κλέψτε τις εντυπώσεις σε κάθε εμφάνισή σας!
Τιμή 3,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Macao μαχλέπι 10gr

Μαχλέπι σε σκόνη, της εταιρίας Macao, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση και άρωμα σε κάθε συνταγή. Με 1-2 πρέζες μαχλέπι θα προσθέσετε μια επιπλέον λεπτή αρωματική νότα σε μια κρέμα, σε ένα ρυζόγαλο, σε ένα flan με φρέσκα φρούτα, κυρίως με κόκκινα φρούτα του δάσους ή με μάνγκο, φρέσκα βερίκοκα και ροδάκινα.

Τιμή 0,75 €

Cisne πανί μικροϊνών για τζάμια κρύσταλλα 38x40cm

Οικολογικό πανί πολλών χρήσεων που εφαρμόζεται νωπό για καθάρισμα και ξεσκόνισμα επιφανειών (έπιπλα, τζάμια, κρύσταλλα κτλ.) και δεν χρειάζεται η χρήση χημικών. Με σύνθεση 80% πολυεστέρας και 20% πολυαμίδη

Τιμή 1,85 €

Hellmann's ketchup squeezy 840gr

H κέτσαπ Hellmann's φτιάχνεται από ώριμες τομάτες που καλλιεργούνται στην ύπαιθρο κάτω από τον ήλιο. 169gr πραγματικής ντομάτας επιλέγονται για την παραγωγή 100gr κέτσαπ, εξασφαλίζοντας φυσικά την υπέροχη γεύση.

Δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές ουσίες ή συντηρητικά.

Τιμή 3,96 €

Μπαρμπα Γιάννης καυτερές πιπεριές 320gr

Πιπεριές της εταιρίας Μπάρμπα Γιάννη, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο, το τσίπουρο ή την μπύρα.

Τιμή 2,56 €

Nava misty πώμα ροής πλαστικό 9cm

Η Nava misty πώμα ροής πλαστικό 9cm είναι το ιδανικό αξεσουάρ για την καθημερινή σας ζωή. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο σχεδιασμό του, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα ροή των υγρών σας όπου και αν βρίσκεστε. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας με το Nava misty πώμα ροής πλαστικό 9cm!
Τιμή 3,38 €