• WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 EXTRA STARK 250ml  - 1
  • WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 EXTRA STARK 250ml  - 1

WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 EXTRA STARK 250ml

Η WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 EXTRA STARK 250ml είναι η ιδανική επιλογή για να διαμορφώσετε τα μαλλιά σας με διάρκεια και αξιοπιστία. Η εξαιρετική δύναμή της σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το επιθυμητό στυλ και να το διατηρήσετε όλη μέρα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την αντοχή του. Αποκτήστε τώρα το WELLAFLEX ΛΑΚ n.4 EXTRA STARK 250ml και αναδείξτε το στυλ σας με αυτό το εξαιρετικό προϊόν ηλεκτρονικού εμπορίου!
36605
4064666045061
3,47 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Wellaflex λακ μαλλιών No5 glanz & halt 250ml

Η λακ μαλλιών Wellaflex No5 glanz & halt 250ml προσφέρει λάμψη και σταθερότητα στα μαλλιά σας. Με την εξαιρετική της φόρμουλα, τα μαλλιά σας θα δείχνουν πάντα φρέσκα και λαμπερά. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε το κομψό στυλ σας με το Wellaflex!
Τιμή 3,47 €

Taft styling gel μαλλιών absolut 300ml

Gel μαλλιών της εταιρίας Schwarzkopf για να δώσετε μορφή και να δημιουργήσετε το χτένισμα που επιθυμείτε.

Χαρακτηριστικά:

• Με μεσαίο κράτημα κατάλληλο για συχνές αλλαγές χτενίσματος

• Εξασφαλίζει την επιθυμητή φόρμα και λάμψη στο μαλλί για μοντέρνα και ασυνήθιστα χτενίσματα

• Ποσότητα: 300ml

Τιμή 4,91 €

Taft τζελ μαλλιών electro force No15 150ml

Το Taft styling gel electro force No15 150ml της Schwarzkopf professional είναι το ιδανικό προϊόν για να δημιουργήσετε το τέλειο χτένισμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Η δυνατή κράτηση και η μακρά διάρκεια του gel θα σας ενθουσιάσει, ενώ η φόρμουλα χωρίς κατάλοιπα θα διατηρήσει τα μαλλιά σας υγιή και λαμπερά. Αποκτήστε το Taft styling gel electro force No15 τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με έναν μοναδικό τρόπο.
Τιμή 3,55 €

Wellaflex hair spray No5 power halt 250ml

Το Wellaflex hair spray No5 power halt 250ml της Wella είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσει στα μαλλιά σας ακαταμάχητο κράτημα και λάμψη. Με τη δύναμη του Νο5, αυτό το hairspray θα σας εντυπωσιάσει με την απόλυτη αντοχή του και τη διάρκειά του. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε το styling σας με ένα μόνο πάτημα!
Τιμή 3,51 €

Κορυφαία προϊόντα

Bonora γκοφρέτα με κρέμα λεμονιού 180gr

Η Bonora γκοφρέτα με κρέμα λεμονιού 180gr είναι το τέλειο γλυκό για να απολαύσετε σε κάθε σας διάθεση. Η λεμονάδα ξυπνά τις αισθήσεις σας και σας ταξιδεύει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε την Bonora γκοφρέτα με κρέμα λεμονιού 180gr και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την μοναδική γεύση της!
Τιμή 1,19 €

Flexies bio paper χάρτινα καλαμάκια σπαστά 22cm 25τεμ

Χάρτινα καλαμάκια με μήκος 22 εκατοστά, σε συσκευασία 25 τεμαχίων. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον σε αντίθεση με τα πλαστικά που χρειάζονται πάνω από εκατό χρόνια για την διάσπασή τους.

Κανονική τιμή 0,47 € Τιμή 0,31 €
  • -0,16 €
  • -0,16 €

Omay μωρομάντηλα gerbera daisy με καπάκι 120τεμ

Υγρά μωρομάντηλα με άρωμα Gerbera που καθαρίζουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα του μωρού σας. Δεν περιέχουν οινόπνευμα και parabens.

Τιμή 1,19 €

Kess! ζωμός βοδινού για 6 λίτρα νερού 12τεμ

Ο ζωμός Kess! βοδινού για 6 λίτρα νερού 12τεμ αναφέρεται σε ένα προϊόν που σας επιτρέπει να παρασκευάσετε ζωμό βοδινού με βάση το περιεχόμενο της συσκευασίας.

Τιμή 0,96 €

Trident mini white δυόσμος 100τεμ

Αποκτήστε το αναζωογονητικό δυόσμο των Trident mini white σε πακέτο 100 τεμαχίων και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Ανακαλύψτε τη φρεσκάδα που προσφέρει ο δυόσμος και απογειώστε την αναπνοή σας με κάθε μασώμενο πλεονέκτημα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το Trident mini white και να αναβαθμίσετε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 6,24 €