• Pantene αφρός μαλλιών για τέλειες μπούκλες 200ml Pantene - 1
  • Pantene αφρός μαλλιών για τέλειες μπούκλες 200ml Pantene - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPantene

Pantene αφρός μαλλιών για τέλειες μπούκλες 200ml

Ανακαλύψτε τη μαγεία των τέλειων μπούκλων με το Pantene αφρό μαλλιών 200ml. Αποκτήστε λαμπερά και υγιή μαλλιά που ξεχωρίζουν σε κάθε περίσταση. Αφήστε το Pantene να φροντίσει τα μαλλιά σας και να δημιουργήσει τις τέλειες μπούκλες που πάντα ονειρευόσασταν. Απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας και της φρεσκάδας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Pantene αφρό μαλλιών.
36397
8001841236827
3,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Syoss styling gel max hold 250ml

Το Syoss Max Hold Gel για υπέροχα κομψό, λαμπερό styling, παρέχει έως και 48 ώρες διάρκεια. Η φόρμουλα Syoss Max Hold Gel είναι μη κολλώδης και δεν αφήνει υπολείμματα.

Τιμή 4,05 €

Byphasse hair serum θρέψης μαλλιών για ξηρά μαλλιά 50ml

Το Byphasse hair serum θρέψης μαλλιών για ξηρά μαλλιά 50ml είναι η ιδανική λύση για τη φροντίδα των μαλλιών σας. Η μοναδική σύνθεσή του ενυδατώνει βαθιά τα μαλλιά σας, χαρίζοντάς τους λάμψη και απαλότητα. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά και ευκολοχτένιστα, ενώ παράλληλα προστατεύει από τη θερμότητα των styling εργαλείων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε υγιή και λαμπερά μαλλιά κάθε μέρα!
Τιμή 9,25 €

Syoss hair spray max hold No5 75ml

H επαγγελματικής ποιότητας σειρά styling προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ απαλότητας και κρατήματος μεγάλης διάρκειας.

Προσφέρει mega δυνατό κράτημα έως 48 ώρες. Δεν κολλάει, δεν αφήνει υπολείμματα, φεύγει εύκολα με το βούρτσισμα. Δε βαραίνει τα μαλλιά

Βοηθά στην προστασία των μαλλιών από τις ακτίνες UV και την υγρασία.

Τιμή 1,64 €

Syoss πυλός μαλλιών matt fiber 100ml

Το Syoss πυλός μαλλιών matt fiber 100ml της εταιρίας Syoss είναι ένα προϊόν που δίνει στα μαλλιά σας το τέλειο mat αποτέλεσμα που διαρκεί. Με την ειδική του φόρμουλα, το προϊόν αυτό προσφέρει ένα απαλό και φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί όλη μέρα. Αναδεικνύει την υφή των μαλλιών σας και προσθέτει όγκο και λάμψη, ενώ παράλληλα προσφέρει δυνατό κράτημα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Αποκτήστε το Syoss πυλός μαλλιών matt fiber τώρα και απογειώστε το look σας!
Τιμή 3,95 €

Wellaflex hair spray No4 extra volume stark 250ml

Το Wellaflex hair spray No4 extra volume stark 250ml της Wella είναι το ιδανικό προϊόν για εκείνους που αναζητούν ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό spray μαλλιών. Με τη δύναμη να προσθέτει έντονο όγκο και να διατηρεί το styling σας αναλλοίωτο για ώρες, αυτό το προϊόν είναι απαραίτητο στην καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το κομψό στυλ σας με το Wellaflex hair spray No4 extra volume stark 250ml της Wella!
Τιμή 3,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food ηλιέλαιο 5lt

Αυτό το προϊόν είναι ένα ηλιέλαιο υψηλής ποιότητας που παράγεται από την Arion Food. Έρχεται σε δοχείο 5 λίτρων και είναι ιδανικό για μαγείρεμα, ψήσιμο και τηγάνισμα. Απολαύστε την πλούσια γεύση και τα οφέλη για την υγεία αυτού του αγνού ηλιελαίου στα αγαπημένα σας πιάτα.

Τιμή 10,36 €

Τζούλια γεωργιάδη λευκός ημίγλυκος οίνος 500ml

Ο λευκός ημίγλυκος οίνος Τζούλια Γεωργιάδη αποτελεί την τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα δροσιστικό και γευστικό κρασί. Με την απαλή του γεύση και το φρουτώδες άρωμά του, σίγουρα θα σας καταπλήξει. Απολαύστε τον σε κάθε ευκαιρία και αναδείξτε τις στιγμές σας με μια νότα πολυτέλειας και απόλαυσης. Αποκτήστε τον τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη μοναδική εμπειρία της γεύσης.
Τιμή 2,64 €
Roshen yogurtini mix καραμέλες 1kg Roshen - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Roshen yogurtini mix καραμέλες 1kg

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του Roshen yogurtini mix καραμέλες 1kg. Ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα το Roshen yogurtini mix καραμέλες 1kg και ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Κανονική τιμή 5,95 € Τιμή 3,80 €
  • -2,15 €
  • -2,15 €

Nektar αναψυκτικό βυσσινάδα 6x280ml

Το Nektar αναψυκτικό βυσσινάδα σε συσκευασία 6x280ml είναι μια δροσιστική και αρωματική επιλογή για όσους αναζητούν μια μοναδική γεύση από βύσσινα. Η βυσσινάδα είναι γνωστή για τη γλυκιά και φρουτώδη γεύση της, που μπορεί να προσφέρει ευχάριστη ανακούφιση.

Τιμή 2,40 €