• Pantene αφρός μαλλιών για τέλειες μπούκλες 200ml Pantene - 1
  • Pantene αφρός μαλλιών για τέλειες μπούκλες 200ml Pantene - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPantene

Pantene αφρός μαλλιών για τέλειες μπούκλες 200ml

Ανακαλύψτε τη μαγεία των τέλειων μπούκλων με το Pantene αφρό μαλλιών 200ml. Αποκτήστε λαμπερά και υγιή μαλλιά που ξεχωρίζουν σε κάθε περίσταση. Αφήστε το Pantene να φροντίσει τα μαλλιά σας και να δημιουργήσει τις τέλειες μπούκλες που πάντα ονειρευόσασταν. Απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας και της φρεσκάδας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Pantene αφρό μαλλιών.
36397
8001841236827
4,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Garnier fructis αφρός για ελαστικές μπούκλες 200ml

Δώστε στις μπούκλες σας την ελαστικότητα που χρειάζονται με το Garnier Fructis αφρό 200ml. Αναδείξτε τη φυσική ομορφιά των μαλλιών σας και δημιουργήστε μοναδικά και λαμπερά χτενίσματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε το look σας!
Τιμή 7,04 €

Syoss πυλός μαλλιών invisible paste natural finish 100ml

Το Syoss πυλός μαλλιών invisible paste natural finish 100ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε ένα φυσικό φινίρισμα στα μαλλιά σας. Με την εξαιρετική ποιότητα της εταιρίας Syoss, αυτό το προϊόν θα σας χαρίσει το επιθυμητό look που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 4,50 €

Wellaflex hair spray No4 extra volume stark 250ml

Το Wellaflex hair spray No4 extra volume stark 250ml της Wella είναι το ιδανικό προϊόν για εκείνους που αναζητούν ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό spray μαλλιών. Με τη δύναμη να προσθέτει έντονο όγκο και να διατηρεί το styling σας αναλλοίωτο για ώρες, αυτό το προϊόν είναι απαραίτητο στην καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το κομψό στυλ σας με το Wellaflex hair spray No4 extra volume stark 250ml της Wella!
Τιμή 3,47 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless παχύρρευστο χλωροκαθαριστικό πράσινο 1250ml

Καθαριστικό παχύρρευστο υγρό χλωρίου της εταιρείας Endless, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Τιμή 1,29 €

Bolsom λιποκαθαριστικό spray 500ml

Πληροφορίες για τον προϊόν μπορείτε να βρείτε από την παρασκευάστρια εταιρίας Holchem chemicals στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2394071169

Στοιχεία Προμηθευτή

Holchem chemicals Λητή Θεσσαλονίκης 572 00, 23940 71169, sales@holchem.eu, www.holchem.gr

Τιμή 2,40 €

HF αρωματικό κερί σανταλόξυλο 140gr

Το αρωματικό κερί σε βάζο της εταιρείας HF περιέχει αιθέρια έλαια και το άρωμά του σας προσφέρει ένα αίσθημα χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι αρκετά ασφαλές, αφού δεν στάζει ούτε χύνεται, και όταν το κερί τελειώσει μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το βάζο.

Τιμή 2,18 €