• DOROTHY MIL ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ 400ml - (ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ)  - 1
  • DOROTHY MIL ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ 400ml - (ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ)  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDorothy Mil

Dorothy mil μαλακτική κρέμα για αφυδατωμένα μαλλιά με αντλία 400ml

Η DOROTHY MIL ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ 400ml είναι η ιδανική λύση για τα αφυδατωμένα μαλλιά σας. Με τη μοναδική της σύνθεση, προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη, αφήνοντας τα μαλλιά σας μεταξένια, λαμπερά και ενυδατωμένα. Αφήστε τη DOROTHY MIL ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ να ανανεώσει την εμφάνιση των μαλλιών σας και να σας χαρίσει ένα λαμπερό και υγιές look που θα εντυπωσιάσει!
41270
5203306251205
3,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Pantene conditioner color protect 250ml

Το Pantene conditioner color protect 250ml προστατεύει το χρώμα των μαλλιών σας και τα κάνει λαμπερά και απαλά. Αποκτήστε τώρα τα πιο λαμπερά και προστατευμένα μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν!
Τιμή 2,72 €

PANTENE SHAMPOO + CONDITIONER REPAIR 300ml

Το σαμπουάν Pantene Pro-V Αναδόμηση & Προστασία καταπολεμά τα σημάδια φθοράς και περιποιείται τα ταλαιπωρημένα ή ξηρά μαλλιά, προσφέροντας απαλά μαλλιά που λάμπουν από υγεία. 

Τιμή 3,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Milka μπισκότα choco minis 150gr

Οι Milka μπισκότα choco minis 150gr είναι η τέλεια λύση για ένα γλυκό σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση της σοκολάτας Milka και την τραγανή υφή των μπισκότων, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό γλυκό. Αποκτήστε τώρα τα Milka μπισκότα choco minis 150gr και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους!
Τιμή 1,41 €

Tena lady σερβιέτες ακράτειας extra 20τεμ

Η σερβιέτα TENA Lady Super προσφέρει ασφαλή προστασία για μεσαία έως βαριά αδυναμία της ουροδόχου κύστης.

Ο πυρήνας Dry Fast Core εξασφαλίζει ότι απορροφούνται γρήγορα οι διαρροές, η οσμή και η υγρασία, ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι.

Τιμή 6,24 €

Συμεωνίδης νιφάδες βρώμης 500gr

Οι νιφάδες βρώμης είναι ένα δημοφιλές δημητριακό που παράγεται από την επεξεργασία της βρώμης. Η αναφορά "Συμεωνίδης νιφάδες βρώμης 500gr" αναφέρεται σε μια συσκευασία νιφάδων βρώμης βάρους 500 γραμμαρίων από την εταιρεία Συμεωνίδης.

Τιμή 1,20 €