• PANTENE CONDITIONER  DELUXE 160ml GREY AND GLOWING  - 1
  • PANTENE CONDITIONER  DELUXE 160ml GREY AND GLOWING  - 1

PANTENE CONDITIONER DELUXE 160ml GREY AND GLOWING

Conditioner για διατήρηση χρώματος της Pantene, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, σε μορφή κρέμας.

36383
8001841216690
2,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Conditioner για διατήρηση χρώματος της Pantene, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, σε μορφή κρέμας.

Δράση : Διατήρηση Χρώματος

Τύπος Μαλλιών: Όλοι οι τύποι

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Elvive conditioner full resist 500ml

Το Elvive conditioner full resist 500ml της εταιρίας Elvive Loreal είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε στα μαλλιά σας τη δύναμη και τη λάμψη που χρειάζονται. Η μοναδική του φόρμουλα ενισχύει την τρίχα από τη ρίζα έως τις άκρες, χαρίζοντας τους αντοχή και προστασία από την καταστροφική επίδραση του περιβάλλοντος. Με το Elvive conditioner full resist, τα μαλλιά σας θα αισθάνονται πιο δυνατά και υγιή από ποτέ. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα που θα σας εντυπω
Τιμή 5,79 €

Pantene conditioner smooth & sleek 200ml

Ανακαλύψτε τη δύναμη της αμπούλας με σύνθεση Pro-V ενσωματωμένη στο conditioner μαλλιών Pantene 3 Minute Miracle, η δύναμη μιας μάσκας μαλλιών σε ένα conditioner καθημερινής χρήσης.

Τιμή 6,00 €

Syoss conditioner color για βαμμένα μαλλιά 440ml

Conditioner για διατήρηση χρώματος της Syoss, κατάλληλο για βαμμένα μαλλιά, σε μορφή κρέμας.

Δράση : Διατήρηση Χρώματος

Τύπος Μαλλιών: Βαμμένα

Τιμή 3,61 €

Miss Sandy γαλάκτωμα μαλλιών με argan oil 500ml

Conditioner για αναδόμηση της Miss Sandy, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, σε μορφή κρέμας. Βοηθάει στην επανόρθωση των μαλλιών χωρίς να τα βαραίνει και μεταμορφώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σε πιο υγιή, πιο λαμπερά και πιο δυνατά.

Τιμή 1,70 €

Pantene conditioner classic care 220ml

Το Pantene conditioner classic care 220ml είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα ενυδατώνει τα μαλλιά σας βαθιά, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τις καθημερινές ζημιές. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά, λεία και εύκολα στο χειρισμό. Ανανεώστε την εμφάνισή σας με το Pantene conditioner classic care 220ml και απολαύστε υπέροχα μαλλιά κάθε μέρα.
Τιμή 3,14 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex hygiene καθαριστικό κουζίνας spray 750ml

Καθαριστικό κουζίνας 4σε1, χωρίς ενεργό χλώριο που συνδυάζει τη λιποκαθαριστική δράση με την απολύμανση.

Η μοναδική του σύνθεση, όχι μόνο διαλύει λίπη και αφαιρεί επίμονη βρωμιά, αλλά απολυμαίνει και τις επιφάνειες από βακτήρια με ένα μόνο πέρασμα, αφήνοντας την κουζίνα καθαρή.

Τιμή 2,79 €

Elephant mini πρέτσελς με μαύρο και λευκό σουσάμι 70gr

Τα πρέτζελ Elephant της εταιρείας Alka είναι ψημένα σε φούρνο, τραγανά και λεπτά με γεύση από άσπρο και μαύρο σουσάμι. Απολαύστε το σε συνδυασμό με τυρί κρέμα και φρέσκες ντομάτες, σαλάμι ή σκέτο ως απλό σνακ. Χωρίς προσθήκη συντηρητικών και χρωστικών, κατάλληλο για χορτοφάγους.

Τιμή 0,91 €

Septona calm n care μωρομάντηλα sensitive baby 3x60τεμ

Τα απαλά μωρομάντιλα SEPTONA calm n’ care Sensitive είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας του μωρού από την 1η μέρα. Η ιδιαίτερα ήπια σύνθεσή τους καθαρίζει απαλά το δερματάκι του μωρού σας. Επιπλέον τα συστατικά της προστατευτικής κρέμας συγκάματος SEPTONA, προσταυτεύουν ταυτόχρονα από ερεθισμούς κατά την αλλαγή της πάνας.

Τιμή 2,74 €

Βιοδιασπώμενα ξύλινα κουτάλια φαγητού 16cm 100τεμ

Τα βιοδιασπώμενα ξύλινα κουτάλια φαγητού 16cm 100τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε γεύμα! Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ξύλο, αυτά τα κουτάλια είναι όχι μόνο φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και πρακτικά και στιλάτα. Με το μήκος τους 16cm, είναι ιδανικά για κάθε τύπο φαγητού. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο τραπέζι!
Τιμή 2,08 €

Pez blister ανταλλακτικό fruit mix 100x8,5gr

Το Pez blister ανταλλακτικό fruit mix 100x8,5gr είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση των αγαπημένων σας φρούτων σε μια πρακτική συσκευασία. Με την ανανεωμένη συνταγή της Pez, αυτό το ανταλλακτικό θα σας κερδίσει με την εκλεπτυσμένη γεύση και την απαράμιλλη ποιότητά του. Απολαύστε το Pez blister ανταλλακτικό fruit mix 100x8,5gr και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης που προσφέρει στους λάτρεις των γλυκών!
Τιμή 13,06 €