• Herbal essences conditioner argan oil 180ml Herbal essences - 1
  • Herbal essences conditioner argan oil 180ml Herbal essences - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHerbal essences

Herbal essences conditioner αργανέλαιο 180ml

Ανανεωτικός ορός μαλλιών Herbal Essences με έλαιο αργκάν 180ml - Αποκτήστε λαμπερά και μεταξένια μαλλιά με τον εξαιρετικό ορό μαλλιών Herbal Essences με έλαιο αργκάν. Η μοναδική φόρμουλα του προϊόντος θα θρέψει και θα ενυδατώσει τα μαλλιά σας, χαρίζοντάς τους υγιή όψη και αίσθηση. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά των μαλλιών σας!
24398
8006540360552
2,64 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Aqua, Stearyl Alcohol, Behentrimonium Methosulfate, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Cetyl Alcohol, Parfum, Benzyl Alcohol, Dicetyldimonium Chloride, Isopropyl Alcohol, Propylene Glycol, Disodium EDTA, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Citric Acid, Histidine, Limonene, Butylene Glycol, Magnesium Nitrate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Ecklonia Radiata Extract, Argania Spinosa Kernel Oil, Alcohol Denatured, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone
Συνθήκες Διατήρησης
Περίοδος μετά το άνοιγμα του περιέκτη (PAO): 12μήνες.
Οδηγίες Χρήσης
Απλώστε μια γενναιόδωρη ποσότητα conditioner σε βρεγμένα μαλλιά, από τη ρίζα έως τις άκρες, απολαύστε το άρωμα και ξεπλύνετε.
Οδηγίες Προφύλαξης
Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Αν έρθει σε επαφή με τα μάτια, ξεβγάλτε καλά με νερό.
Στοιχεία Προμηθευτή
ΠΡΟΚΤΕΡ & ΓΚΑΜΠΛ ΕΛΛΑΣ Μ.Ε.Π.Ε., Αγίου Κωνσταντίνου 49, 151 24 Μαρούσι, Αθήνα, Τηλ. καταναλωτών: 800 11 23000

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Gliss conditioner spray colour perfection 200ml

Το GLISS SPRAY CONDITIONER 200ml - (COLOR PERFECTION) είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που θα ανανεώσει και θα δώσει λάμψη στα μαλλιά σας. Η μοναδική του σύνθεση βοηθά στη διατήρηση και ενίσχυση του χρώματος των μαλλιών σας, προσφέροντας ζωντάνια και λάμψη που διαρκεί. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά, ενυδατωμένα και εύκολα στο χειρισμό. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν!
Τιμή 4,62 €

Elvive conditioner color 300ml

Το ELVIVE CONDITIONER 300ML COLOR είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε λάμψη και προστασία στα βαμμένα μαλλιά σας. Η μοναδική του φόρμουλα ενισχύει το χρώμα και προστατεύει την τρίχα από τη φθορά του χρόνου. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά, λεία και με ακτινοβολία. Αποκτήστε το ELVIVE CONDITIONER 300ML COLOR τώρα και αναδείξτε την ομορφιά των μαλλιών σας!
Τιμή 4,83 €

Miss Sandy γαλάκτωμα μαλλιών με argan oil 500ml

Conditioner για αναδόμηση της Miss Sandy, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, σε μορφή κρέμας. Βοηθάει στην επανόρθωση των μαλλιών χωρίς να τα βαραίνει και μεταμορφώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σε πιο υγιή, πιο λαμπερά και πιο δυνατά.

Τιμή 1,70 €

Pantene conditioner color protect 250ml

Το Pantene conditioner color protect 250ml προστατεύει το χρώμα των μαλλιών σας και τα κάνει λαμπερά και απαλά. Αποκτήστε τώρα τα πιο λαμπερά και προστατευμένα μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν!
Τιμή 2,72 €

Κορυφαία προϊόντα

Μινέρβα ελαιόλαδο κλασικό 1lt

Το πρώτο τυποποιημένο ελαιόλαδο στην Ελλάδα, με διακριτική ντελικάτη γεύση, φίνο άρωμα και λαμπερό, καθαρό χρώμα. Είναι η αυθεντική γεύση που από γενιά σε γενιά έχει ταυτιστεί με την απόλαυση του οικογενειακού φαγητού.

Τιμή 14,44 €

Tramontina μαχαίρι πριονωτό plenus 11cm

Το μαχαίρι πριονωτό Tramontina Plenus 11cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την αξιοπιστία και ποιότητα της εταιρίας Κύκλωψ, αυτό το μαχαίρι θα σας βοηθήσει να κόψετε και να συντρίψετε με άνεση κάθε είδους τροφή. Με την εργονομική λαβή του και την αιχμηρή λεπίδα του, το μαχαίρι αυτό θα γίνει ο αγαπημένος σας σύμμαχος στην κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 1,15 €

Κύκλωψ σκούπα πολυτελείας με λάστιχο Νo112

Η Κύκλωψ σκούπα πολυτελείας με λάστιχο Νο112 είναι η απόλυτη λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την εξαιρετική απόδοση καθαρισμού, η σκούπα Κύκλωψ θα σας εντυπωσιάσει με τα αποτελέσματά της. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την άνεση και την ευκολία που προσφέρει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 2,84 €

Septona βαμβάκι 150gr

Το ανώτερης ποιότητας βαμβάκι SEPTONA προσφέρει φυσική φροντίδα σε όλη την οικογένεια. Εξαιρετικά απορροφητικό, κατάλληλο για τον απαλό καθαρισμό της επιδερμίδας και την περιποίηση τραυμάτων.

Τιμή 1,78 €