0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Schwarzkopf Gliss

Διαθεσιμότητα: 373 Σε απόθεμα

Για πολύ ταλαιπωρημένα, ξηρά μαλλιά, χρησιμοποιήστε το Conditioner Ενδυνάμωσης Gliss Ultimate Repair με ΥΓΡΗ ΚΕΡΑΤΙΝΗ + PEARL SERUM καλύπτει στοχευμένα τις ανάγκες των πολύ ταλαιπωρημένων, ξηρών μαλλιών, επαναφέρει τη χαμένη κερατίνη και επανορθώνει εντατικά τη δομή της τρίχας.

95% Συστατικά φυσικής προέλευσης. Κορμός μπουκαλιού από 30% ανακυκλωμένο PE.

Διαθεσιμότητα: 75 Σε απόθεμα

Για μαλλιά ταλαιπωρημένα χρησιμοποιήστε το Conditioner προστασίας Gliss Supreme Length, με ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΒΙΟΤΙΝΗΣ + ΠΑΙΩΝΙΑ. Επανορθώνει τις φθορές των ταλαιπωρημένων μακριών μαλλιών. Άμεση απαλότητα από τις ρίζες έως τις άκρες.

95% Συστατικά φυσικής προέλευσης.

Διαθεσιμότητα: 32 Σε απόθεμα

Τα μαλλιά ταλαιπωρούνται καθημερινά, με αποτέλεσμα να προκαλείται ξηρότητα και σπάσιμο της τρίχας. Είναι απαραίτητη η επανόρθωση σε βάθος και η αναδόμηση της εξωτερικής επιφάνειας της τρίχας.

Διαθεσιμότητα: 136 Σε απόθεμα

Σαμπουάν Επανόρθωσης και Προστασίας Gliss Colour Perfector για ορατή επανόρθωση και εντυπωσιακή λάμψη που διαρκεί. Προστατεύει το χρώμα για έως 40 λουσίματα.

90% Συστατικά φυσικής προέλευσης.

Κορμός μπουκαλιού από 30% ανακυκλωμένο PE

Διαθεσιμότητα: 530 Σε απόθεμα

Για πολύ ταλαιπωρημένα, ξηρά μαλλιά με ΥΓΡΗ ΚΕΡΑΤΙΝΗ + PEARL SERUM επαναφέρει τη χαμένη κερατίνη και επανορθώνει εντατικά τη δομή της τρίχας.

89% Συστατικά φυσικής προέλευσης.

Κορμός μπουκαλιού από 30% ανακυκλωμένο PE

Διαθεσιμότητα: 179 Σε απόθεμα

Αναγκάζεστε να κόβετε τα μαλλιά σας κάθε μήνα γιατί είναι ταλαιπωρημένα; Υποφέρετε από λιπαρές ρίζες; Για τη βελτίωση και τη διατήρηση της ποιότητας των μακριών μαλλιών σας, χρειάζεται ένα ειδικό σύστημα περιπόίησης.Η σειρά GLISS SUPREME LENGTH προσφέρει: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΘΟΡΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ ΑΠΌ ΤΗ ΡΙΖΑ ΕΩΣ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ KERATIN SERUM + MICROREPAIR- LIPIDS Η σύνθεσή του με MICROREPAIR- LIPIDS και PEONY ESSENSE αφαιρεί τα υπολείματα λιπαρότητας από τη ρίζα και επανορθώνει τις κατεστραμένες άκρες.

Διαθεσιμότητα: 19 Σε απόθεμα

Μάσκα μαλλιών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με 4 διαφορετικούς τρόπους. Ως θεραπεία μαλλιών πριν το λούσιμο, ως conditioner, ως μάσκα μετά το λούσιμο ή ως μάσκα χωρίς ξέβγαλμα. Διεισδύει στην τρίχα επανορθώνοντάς τη σε βάθος και προσφέρει θρέψη και περιποίηση. Βελτιώνει τη ζωντάνια του χρώματος.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι εύκολη η εφαρμογή της και έχει ωραίο άρωμα.

Διαθεσιμότητα: 72 Σε απόθεμα

Για πολύ ταλαιπωρημένα, ξηρά μαλλιά, χρησιμοποιήστε τη μάσκα επανόρθωσης Gliss Ultimate Repair με ΥΓΡΗ ΚΕΡΑΤΙΝΗ + PEARL SERUM. Επαναφέρει τη χαμένη κερατίνη και επανορθώνει εντατικά τη δομή της τρίχας για έως 95% περισσότερη ανθεκτικότητα και λάμψη στα μαλλιά.

2σε1: Πριν ή μετά το λούσιμο για ελαφρύ ή πιο εντατικό αποτέλεσμα.

96% Συστατικά φυσικής προέλευσης.

Διαθεσιμότητα: 40 Σε απόθεμα

Μάσκα για επανόρθωση της Schwarzkopf, κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών. Αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντας έντονη θρέψη χωρίς να τα επιβαρύνει περισσότερο.

Διαθεσιμότητα: 80 Σε απόθεμα

Μάσκα για επανόρθωση της Schwarzkopf, κατάλληλη για ξηρά μαλλιά. Αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντας έντονη θρέψη χωρίς να τα επιβαρύνει περισσότερο.

Διαθεσιμότητα: 6 Σε απόθεμα

Μάσκα για επανόρθωση της Schwarzkopf, κατάλληλη για λεπτά μαλλιά. Αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντας έντονη θρέψη χωρίς να τα επιβαρύνει περισσότερο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας