• VANISH ΧΡΩΜΟΠΑΓΙΔΑ GOLD 32sc  - 1
  • VANISH ΧΡΩΜΟΠΑΓΙΔΑ GOLD 32sc  - 1

VANISH ΧΡΩΜΟΠΑΓΙΔΑ GOLD 32sc

Η χρωμοπαγίδα Vanish Gold 32sc είναι η τέλεια λύση για την αντιμετώπιση των ενοχλητικών εντόμων στο σπίτι σας. Με την προηγμένη τεχνολογία της Vanish, η χρωμοπαγίδα αυτή εξουδετερώνει άμεσα τα επικίνδυνα έντομα και προσφέρει μακροχρόνια προστασία. Αφήστε την Vanish Gold 32sc να κάνει τη δουλειά της και απολαύστε έναν χώρο χωρίς ενοχλητικά έντομα. Αγοράστε τώρα τη χρωμοπαγίδα Vanish Gold 32sc και αποκτήστε άμεσα αποτελέσματα!
36560
5900627073195
3,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

K2r colour catcher χρωμοπαγίδα 30τεμ

Η χρωμοπαγίδα Colour Catcher Max Protect διασφαλίζει την προστασία των ρούχων σας κατά το πλύσιμο. Πλέον είναι δυνατή η ανάμειξη όλων των χρωμάτων στην ίδια πλύση.

Προστατεύει την ζωντάνια των χρωμάτων, αποτρέπει το γάριασμα και παγιδεύει την βαφή και τα κατάλοιπα βρωμιάς.

Είναι αποτελεσματική σε όλες τις θερμοκρασίες, όλες τις στροφές λειτουργίας του πλυντηρίου και όλα τα υφάσματα.

Επιπλέον, είναι κατασκευασμένη από ίνες 100% φυτικής προέλευσης χωρίς μικροπλαστικά ενώ η συσκευασία τους είναι ανακυκλώσιμη και κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο χαρτί.

Τιμή 2,66 €

Εύρηκα color block χρωμοπαγίδα 20τεμ

Τα φύλλα ΕΥΡΗΚΑ Color Block, χάρη στη μικροΰφανση και τα ειδικά συστατικά με τα οποία είναι εμποτισμένες οι ίνες τους, απορροφούν γρήγορα τα χρώματα και τις βρωμιές, που διαχέονται κατά τη διάρκεια της πλύσης, πριν μεταφερθούν σε άλλα υφάσματα και τα καταστρέψουν. Με τα φύλλα ΕΥΡΗΚΑ Color Block, σε κάθε πλύση, τα χρωματιστά ρούχα παραμένουν καινούργια με χρώματα έντονα και λαμπερά, ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις! Επιπλέον, με το ΕΥΡΗΚΑ Color Block, οι πλύσεις γίνονται λιγότερες, αφού δεν χρειάζεται να ξεχωρίζονται τα ρούχα, κι έτσι επιτυγχάνεται εξοικονόμηση χρόνου, ενέργειας αλλά και οικονομία!

Τιμή 3,14 €

K2r colour catcher χρωμοπαγίδα 2σε1 5τεμ

Η Colour catcher χρωμοπαγίδα k2r 2 σε 1 5τεμ είναι το ιδανικό προϊόν για τη φροντίδα των ρούχων σας. Με την εξαιρετική του δράση, μπορείτε να πλένετε τα ρούχα σας με ασφάλεια και να αποφεύγετε τον κίνδυνο ανάμιξης των χρωμάτων. Αποκτήστε το Colour catcher της εταιρίας μας και απολαύστε πάντα φρέσκα και λαμπερά ρούχα!
Τιμή 1,72 €

Dr. beckmann χρωμοπαγίδα 20τεμ

Η χρωμοπαγίδα Dr. Beckmann είναι η ιδανική λύση για να απαλλαγείτε από τις ανεπιθύμητες χρωματικές παρακαταθήκες στα ρούχα σας. Με την εξαιρετική της δράση, τα ρούχα σας θα λάμψουν ξανά σαν καινούρια. Αποκτήστε τώρα τη χρωμοπαγίδα Dr. Beckmann και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα!
Τιμή 2,80 €

Sidirela χρωμοπροστασία με καθαριστικό λεκέδων 12φύλλα

Η Sidirela χρωμοπροστασία με καθαριστικό λεκέδων 12 φύλλα είναι το ιδανικό προϊόν για να προστατεύετε τα αγαπημένα σας ρούχα από λεκέδες και φθορές. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση της Sidirela, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα ρούχα σας θα παραμείνουν νέα και λαμπερά για πολύ καιρό. Αποκτήστε τώρα τη Sidirela χρωμοπροστασία και απολαύστε άνετα και απροβλημάτιστα κάθε στιγμή της ημέρας σας.
Τιμή 0,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona ωτοκαθαριστές βιοδιασπώμενοι 200τεμ

Ωτοκαθαριστές 100% βιοδιασπώμενοι.

Δερματολογικά και μικροβιολογικά ελεγμένες.

Κανονική τιμή 1,02 € Τιμή 0,98 €
  • -0,04 €
  • -0,04 €

Luna party μπαλόνια σε διάφορα χρώματα 50τεμ

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Υλικό: Latex
  • Σχήμα: Κλασικό
  • Συσκευασία 50 τεμαχίων

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

Τιμή 2,30 €

Γρεβενιώτικο αλεύρι 3kg

Με σεβασμό στην παράδοση που ξεκινάει από την επιλογή των καλύτερων ποικιλιών μαλακού σιταριού και συνεχίζεται με ιδιαίτερη φροντίδα κατά την άλεση, κατά την πατροπαράδοτη συνταγή, παράγουμε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας το αλεύρι γρεβενιώτικο.

Το αλεύρι γρεβενιώτικο είναι κατάλληλο για κάθε χρήση όπως λαχταριστό ζυμωτό ψωμί, παραδοσιακές χωριάτικες πίτες, κουλουράκια, γλυκά και ότι άλλο μπορείτε να δημιουργήσετε με την φαντασία σας!

Τιμή 2,94 €

Axion υγρό καθαριστικό για άλατα 4lt

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Ψεκάζετε, σκουπίζετε με πανί και ξεβγάζετε.

Ισχυρά όξινο (pH:3). Καθαρίζει δραστικά τα άλατα, τα υπολείμματα σαπουνιού, τις εναποθέσεις του νερού, από τις μη ευαίσθητες επιφάνειες.

Με άρωμα λεμόνι. Εξαιρετικά δυνατό προϊόν. Καθαρίζει άλατα και βρωμιές χωρίς τρίψιμο.

Τιμή 5,08 €

Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο28

Το Fest flow ταψί αντικολλητικό στρόγγυλο νο28 της εταιρίας Fest είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την αντικολλητική επίστρωση του, μπορείτε να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά χωρίς να ανησυχείτε για το κολλημένο φαγητό. Η στρόγγυλη μορφή του επιτρέπει ομοιόμορφη μαγειρέματα και την εύκολη σερβιρίσματος. Με το Fest flow ταψί αντικολλητικό, η μαγειρική γίνεται πιο εύκολη και διασκεδαστική.
Τιμή 9,45 €