• Vaseline lip butter ενυδατικό χειλιών με κακάο 4,8gr Vaseline - 1
  • Vaseline lip butter ενυδατικό χειλιών με κακάο 4,8gr Vaseline - 2
  • Vaseline lip butter ενυδατικό χειλιών με κακάο 4,8gr Vaseline - 1
  • Vaseline lip butter ενυδατικό χειλιών με κακάο 4,8gr Vaseline - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVaseline

Vaseline lip butter ενυδατικό χειλιών με κακάο 4,8gr

Butter χειλιών για ενυδάτωση, θρέψη και άμεση ανακούφιση από την ξηρότητα. Απορροφάται εύκολα και είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

36562
6291105153294
2,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Butter χειλιών για ενυδάτωση, θρέψη και άμεση ανακούφιση από την ξηρότητα. Απορροφάται εύκολα και είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

  • Τύπος: Butter
  • Συσκευασία: Stick

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

LIPOSAN 4,8GR REPAIR AND BEAUTY

Η LIPOSAN 4,8GR REPAIR AND BEAUTY είναι το ιδανικό προϊόν για να φροντίσετε τα χείλη σας. Με μια μοναδική φόρμουλα που επιδιορθώνει και αναζωογονεί τα χείλη σας, θα αισθανθείτε την διαφορά αμέσως. Μην αφήνετε τα ξηρά και σκασμένα χείλη να σας εμποδίζουν από το να έχετε την απόλυτη εμφάνιση. Αποκτήστε τα LIPOSAN 4,8GR REPAIR AND BEAUTY σήμερα και αναδείξτε την φυσική ομορφιά σας.
Τιμή 3,37 €

LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK

Το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK είναι το τέλειο προϊόν που θα σας χαρίσει λαμπερά και ενυδατωμένα χείλη. Η μοναδική του φόρμουλα περιποίησης θα σας χαρίσει μια αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης που διαρκεί. Με το αισθησιακό ροζ χρώμα του, θα κλέψετε τις εντυπώσεις και θα νιώθετε πάντα εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Αγοράστε το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία περιποίησης των χειλιών σας.
Τιμή 3,37 €

LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR RED

Το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR RED είναι το απόλυτο αξεσουάρ ομορφιάς που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ. Με την ειδική φόρμουλα του, προσφέρει ενυδάτωση και προστασία στα χείλη, ενώ το έντονο κόκκινο χρώμα του θα σας κάνει να ξεχωρίζετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR RED τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο κίνημα!
Τιμή 3,37 €

LIPOSAN 4,8GR PEACH SHINE

Η LIPOSAN 4,8GR PEACH SHINE είναι το απόλυτο αξεσουάρ ομορφιάς που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην τσάντα της. Με την απαλή του υφή και το εκθαμβωτικό χρώμα του ροδάκινου, θα δώσει λάμψη και ενυδάτωση στα χείλη σας όλη μέρα. Αποκτήστε το LIPOSAN 4,8GR PEACH SHINE τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 2,89 €

Κορυφαία προϊόντα

Spark υγρό καθαριστικό φούρνων 750ml

Αλκαλικό καθαριστικό της εταιρείας Spark για καμένα λίπη και λάδια. Αποτελεσματική δράση σε κουζίνες, φούρνους, ψησταριές και grill. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα συνιστάται χρήση σε θερμοκρασία 40-50°C.

Τιμή 2,41 €

Klinex υγρό καθαριστικό κατά της μούχλας spray 500ml

KLINEX SPRAY κατά της μούχλας με ενεργό χλώριο: Γρήγορη δράση, Απολυμαίνει από βακτήρια και μούχλα, Αφαιρεί αιτίες κακοσμίας. Το Spray KLINEX κατά της μούχλας με ενεργό χλώριο δρα γρήγορα και αποτελεσματικά, απολυμαίνοντας από βακτήρια και μούχλα. Κατάλληλο για χρήση σε διάφορες επιφάνειες! Αφαιρεί βακτήρια και μούχλα που είναι γνωστές αιτίες κακοσμίας.

Τιμή 2,79 €

Bianchi coffee espresso black καφές σε κόκκους 1kg

Ο καφές Bianchi espresso black είναι ένας υψηλής ποιότητας καφές σε κόκκους, ιδανικός για την παρασκευή εσπρέσο. Έχει έντονο άρωμα και γεύση, με γλυκές νότες και απαλή επίγευση. Η συσκευασία του είναι 1kg και είναι κατάλληλος τόσο για επαγγελματική χρήση σε καφετέριες όσο και για οικιακή χρήση. Απολαύστε έναν νόστιμο εσπρέσο με τον καφέ Bianchi espresso black!
Τιμή 18,64 €

Vileda universal γάντια οικιακής χρήσης πλαστικά ροζ small

Τα Vileda universal γάντια οικιακής χρήσης πλαστικά ροζ small είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε νοικοκυρά. Με την απίστευτη ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Vileda, αυτά τα γάντια θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις καθημερινές σας εργασίες με άνεση και αποτελεσματικότητα. Μην αφήνετε καμία λεκέδα να σας εμποδίσει, αφού αυτά τα γάντια θα σας προστατέψουν από όλες τις βρωμιές και τους υγρούς καθαρισμούς. Αγοράστε τα τώρα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη
Τιμή 1,53 €