• Vaseline lip butter ενυδατικό χειλιών με κακάο 4,8gr Vaseline - 1
  • Vaseline lip butter ενυδατικό χειλιών με κακάο 4,8gr Vaseline - 2
  • Vaseline lip butter ενυδατικό χειλιών με κακάο 4,8gr Vaseline - 1
  • Vaseline lip butter ενυδατικό χειλιών με κακάο 4,8gr Vaseline - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVaseline

Vaseline lip butter ενυδατικό χειλιών με κακάο 4,8gr

Butter χειλιών για ενυδάτωση, θρέψη και άμεση ανακούφιση από την ξηρότητα. Απορροφάται εύκολα και είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

36562
6291105153294
2,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Butter χειλιών για ενυδάτωση, θρέψη και άμεση ανακούφιση από την ξηρότητα. Απορροφάται εύκολα και είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

  • Τύπος: Butter
  • Συσκευασία: Stick

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR NUDE

Η LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR NUDE είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τα χείλη σας ενυδατωμένα και προστατευμένα όλη μέρα. Η απαλή απόχρωση nude θα σας χαρίσει ένα φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα, ενώ η φόρμουλα που περιέχει περιποιητικά συστατικά θα φροντίσει για την υγεία των χειλιών σας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει, αποκτήστε το LIPOSAN CARE COLOUR NUDE τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά σας!
Τιμή 3,37 €

LIPOSAN 4,8GR REPAIR AND BEAUTY

Η LIPOSAN 4,8GR REPAIR AND BEAUTY είναι το ιδανικό προϊόν για να φροντίσετε τα χείλη σας. Με μια μοναδική φόρμουλα που επιδιορθώνει και αναζωογονεί τα χείλη σας, θα αισθανθείτε την διαφορά αμέσως. Μην αφήνετε τα ξηρά και σκασμένα χείλη να σας εμποδίζουν από το να έχετε την απόλυτη εμφάνιση. Αποκτήστε τα LIPOSAN 4,8GR REPAIR AND BEAUTY σήμερα και αναδείξτε την φυσική ομορφιά σας.
Τιμή 3,37 €

LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK

Το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK είναι το τέλειο προϊόν που θα σας χαρίσει λαμπερά και ενυδατωμένα χείλη. Η μοναδική του φόρμουλα περιποίησης θα σας χαρίσει μια αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης που διαρκεί. Με το αισθησιακό ροζ χρώμα του, θα κλέψετε τις εντυπώσεις και θα νιώθετε πάντα εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Αγοράστε το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR PINK τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία περιποίησης των χειλιών σας.
Τιμή 3,37 €

Liposan blister κερασι 4,8gr

Η Liposan blister κερασί 4,8gr είναι το τέλειο προϊόν για εκείνους που αναζητούν την τελειότητα στην περιποίηση των χειλιών τους. Με μια μοναδική φόρμουλα που προσφέρει ενυδάτωση και προστασία, τα χείλη σας θα αισθάνονται απαλά και ενυδατωμένα όλη μέρα. Η κερασιά δίνει μια ελαφριά αίσθηση φρεσκάδας και γλυκιάς αρωματικής νότας που θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη στιγμή. Αποκτήστε το Liposan blister κερασί 4,8gr τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομ
Τιμή 2,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Ινδία μπούκοβο 50gr

Μπούκοβο της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Το μπούκοβο είναι ένα πολύ διαδεδομένο μπαχαρικό στην κουζίνα της βόρειας Ελλάδας, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά νιφάδες καυτερής chili πιπεριάς ή νιφάδες γλυκιας κόκκινης πιπεριάς. Ταιριάζει σε ψαρόσουπες και κρεατόσουπες, ιδιαίτερα στον πατσά. Το συναντάμε σε όσπρια και ιδιαίτερα στην φασολάδα. Μπαίνει σε μαρινάδες κρεατικών συνήθως σε συνδυασμό με σκόρδο βασιλικό και ρίγανη. Επίσης, ταιριάζει σε βραστά αλλά και σε ψητά, σε πιάτα ζυμαρικών,ομελέτες, σε κίτρινα τυριά, σε σάλτσες κ.α.

Τιμή 0,76 €

Lux-Plast ποτήρι ελληνικού καφέ No501 διαφανές 130ml 50τεμ

Το Lux-Plast ποτήρι ελληνικού καφέ No501 είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τον αγαπημένο σας ελληνικό καφέ με στυλ και ποιότητα. Με διαφανές σχεδιασμό και χωρητικότητα 130ml, αυτά τα 50 ποτήρια θα κάνουν την κάθε σας παραγγελία μια απόλαυση. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στον καφέ!

Τιμή 0,44 €

Garnier ultra suave σαμπουάν με έλαια καρύδας 400ml

Το Garnier ultra suave σαμπουάν με έλαια καρύδας 400ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική φόρμουλα του συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαίου καρύδας με την ποιότητα της Garnier. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά, ενυδατωμένα και αναζωογονημένα, ενώ το άρωμά του θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων. Αποκτήστε το Garnier ultra suave σαμπουάν τώρα και απογειώστε την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς!
Τιμή 3,54 €

Flokos σαρδέλες σε φυτικό λάδι πικάντικες 100gr

Σαρδέλες της εταιρίας Flokos, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Τρώγονται σαν συνοδευτικός ψαρομεζές, αλλά συνδυάζονται τέλεια με ρύζι δημιουργώντας ένα χορταστικό κυρίως γεύμα.

Τιμή 1,33 €