• Κλασέρ πλαστικό κόκκινο 8/32 Α4  - 1
  • Κλασέρ πλαστικό κόκκινο 8/32 Α4  - 1

Κλασέρ πλαστικό κόκκινο 8/32 Α4

Αναβαθμίστε την οργάνωσή σας με το κλασέρ πλαστικό κόκκινο 8/32 Α4. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το κλασέρ θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα έγγραφά σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την οργάνωσή σας με ένα απλό αλλά λειτουργικό προϊόν όπως αυτό. Αποκτήστε το τώρα και δώστε στον χώρο εργασίας σας έναν αέρα επαγγελματισμοϱ.
14947
5203358035020
2,45 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κλασέρ πλαστικό άσπρο 8/32 Α4

Το πλαστικό κλασέρ 8/32 Α4 είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην οργάνωση των εγγράφων σας. Με το λευκό χρώμα του να δίνει μια αίσθηση καθαριότητας και ευαναγνωστίας, αυτό το κλασέρ είναι απαραίτητο για κάθε γραφείο. Μην αφήνετε τα έγγραφά σας να χαθούν σε έναν χάος - αποκτήστε το κλασέρ πλαστικό 8/32 Α4 τώρα και διατηρήστε την τάξη στην εργασία σας!
Τιμή 2,24 €

Κλασέρ πλαστικό μαύρο 8/32 Α4

Το κλασέρ πλαστικό μαύρο 8/32 Α4 είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην οργάνωση των εγγράφων σας. Με την κομψή μαύρη σχεδίασή του και την ανθεκτική πλαστική κατασκευή του, αυτό το κλασέρ θα φροντίσει να διατηρήσετε τα έγγραφά σας τακτοποιημένα και προστατευμένα. Μην αφήσετε το χάος να κυριαρχεί στο γραφείο σας - επενδύστε σε αυτό το κλασέρ και απολαύστε την τάξη και την αποτελεσματικότητα που φέρνει.
Τιμή 2,30 €

Φάκελος κουμπί Α4 μαύρος

Αυτός ο φάκελος κουμπιών Α4 σε μαύρο χρώμα θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με ανθεκτικό υλικό και ποιοτική κατασκευή, αυτός ο φάκελος είναι ο τέλειος σύμμαχος για κάθε εργασία γραφείου. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το προϊόν να σας ξεφύγει!
Τιμή 0,38 €

Φάκελος κουμπί Α4 ροζ

Φακέλος κουμπί Α4 σε ροζ χρώμα, ιδανικός για να οργανώσετε τα έγγραφά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κρατήστε τα έγγραφά σας τακτοποιημένα και ασφαλή με αυτόν τον μοντέρνο φάκελο. Η ροζ απόχρωση του δίνει μια θηλυκή και διακριτική νότα στο γραφείο σας. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο εργασίας σας!
Τιμή 0,40 €

Φάκελος κουμπί Α4 πράσινος

Αναδεικνύει τον επαγγελματισμό και την οργάνωση σας με τον πράσινο φάκελο κουμπί Α4. Με υψηλή ποιότητα και λειτουργικότητα, αυτός ο φάκελος θα κάνει την καθημερινή σας εργασία πιο εύκολη και αποτελεσματική. Αποκτήστε τον τώρα και ξεχωρίστε στο γραφείο σας!
Τιμή 0,40 €

Κορυφαία προϊόντα

Gillette ανταλλακτικές λεπίδες venus smooth 4τεμ

Τα ανταλλακτικά της γυναικείας ξυριστικής μηχανής Gillette Venus Smooth είναι τα πρώτα με 3 λεπίδες σχεδιασμένα ειδικά για γυναίκες. Διαθέτουν 3 λεπίδες που αγκαλιάζουν τις καμπύλες και περιβάλλονται από προστατευτικά μαξιλάρια που λειαίνουν την επιδερμίδα για βαθύ και καθαρό ξύρισμα με μια μόνο κίνηση. Διαθέτει, επίσης, μια μπλε ταινία ένδειξης που ξεθωριάζει ώστε να γνωρίζετε πότε σταματάτε να απολαμβάνετε το τέλειο ξύρισμα Venus.

Τιμή 11,41 €

Dove αποσμητικό σώματος roll-on women nourishing secrets lotus flower 50ml

Ανακαλύψτε το μυστικό ομορφιάς με το Dove roll-on 50ml nourishing secrets lotus flower. Η μοναδική φόρμουλα με λωτό λουλούδι θα σας χαρίσει απαλότητα και φρεσκάδα που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αισθανθείτε τη διαφορά στην ποιότητα της φροντίδας σας!
Τιμή 2,03 €

Tns φωτάκι νυκτός led με διακόπτη

Φωτάκι νυκτός LED με διακόπτη από την Tns. Φωτίστε το δωμάτιό σας με ένα απαλό, φιλικό προς το περιβάλλον LED φως. Ο διακόπτης του είναι εύκολος στη χρήση και θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιό σας. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια νέα διάσταση στον ύπνο σας!
Τιμή 1,02 €

Kellogg's δημητριακά all bran fibre plus 375gr

Η Kellogg's all bran fibre plus 375gr είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε ισχυρή δόση φυτικών ινών στη διατροφή σας. Με μια μοναδική σύνθεση που συνδυάζει τη γεύση με την υγεία, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ενέργεια και την ευεξία σας καθημερινά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα οφέλη του!
Τιμή 4,05 €