• Uniglass classico σετ ποτήρια γυάλινα ούζου 21cl 12τεμ 91402 Uniglass - 1
  • Uniglass classico σετ ποτήρια γυάλινα ούζου 21cl 12τεμ 91402 Uniglass - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςUniglass

Uniglass classico σετ ποτήρια γυάλινα ούζου 21cl 12τεμ 91402

Τα γυάλινα ποτήρια ούζου Uniglass classico σετ 12 τεμαχίων, με χωρητικότητα 21cl, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε λάτρη του ούζου. Κομψός σχεδιασμός, ανθεκτικό υλικό και άψογη ποιότητα κατασκευής, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης του αγαπημένου σας ποτού. Αναδείξτε την σερβιριστική σας κουλτούρα και εντυπωσιάστε τους φίλους σας σε κάθε εκδήλωση. Αποκτήστε τα τώρα και απογειώστε την συλλογή σας με την απόκτηση αυτών των υπέροχων ποτη
20019
3800864004534
8,75 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass king σετ ποτήρια γυάλινα ουίσκι 35cl 12τεμ 93012

Το σετ ποτηριών Uniglass King είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε το αγαπημένο σας ουίσκι με στυλ και κομψότητα. Κάθε ποτήρι έχει χωρητικότητα 35cl και είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί. Με το σετ αυτό, θα προσθέσετε μια αίσθηση πολυτέλειας στην εμπειρία σας και θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε το σήμερα και απολαύστε κάθε στιγμή με γούστο και ποιότητα.
Τιμή 11,90 €

Uniglass grapes σετ ποτήρια γυάλινα νερού 27cl 6τεμ 91206/d261/d442

Τα ποτήρια γυάλινα νερού Uniglass είναι η τέλεια προσθήκη στην τραπεζαρία σας. Με μοντέρνο σχεδιασμό και χωρητικότητα 27cl, αυτά τα ποτήρια θα σας κάνουν να αισθανθείτε πολυτέλεια κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Απολαύστε το πόσιμο νερό σας με στυλ και κομψότητα με αυτά τα υπέροχα ποτήρια από την Uniglass.
Τιμή 6,05 €

Uniglass sylvia σετ ποτήρια γυάλινα νερού πολύχρωμα 6τεμ 91206d98

Το σετ ποτήρια γυάλινα νερού Uniglass sylvia είναι η τέλεια επιλογή για να ανανεώσετε την τραπεζαρία σας. Με πολύχρωμο σχεδιασμό που ξεχωρίζει, θα προσθέσει μια μοναδική πινελιά στον χώρο σας. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας γυαλί, είναι ανθεκτικά και κομψά. Κάντε δικό σας αυτό το μοναδικό σετ ποτηριών και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 6,53 €

Uniglass kouros σετ ποτήρια γυάλινα μπύρας 38,5cl 12τεμ 92502

Το σετ ποτηριών γυάλινης μπύρας Uniglass Kouros είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τη μπύρα σας με στυλ και κομψότητα. Κάθε ποτήρι έχει χωρητικότητα 38,5cl, και έρχεται σε σετ των 12 τεμαχίων. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας γυαλί, τα ποτήρια Uniglass Kouros θα φέρουν μια νέα διάσταση στην απόλαυση της μπύρας σας. Αποκτήστε τώρα το σετ ποτηριών Uniglass Kouros και αναβαθμίστε την εμπειρία σας!
Τιμή 16,20 €

Uniglass twist σετ ποτήρια γυάλινα νερού 38cl 3τεμ 91805

Το σετ ποτηριών γυάλινων νερού Uniglass twist είναι η ιδανική επιλογή για το σπίτι σας. Με χωρητικότητα 38cl και ποιότητα που δεν συγκρίνεται, αυτά τα ποτήρια θα φέρουν μια νότα πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Κάντε την καθημερινή σας ρουτίνα πιο ευχάριστη με αυτά τα κομψά ποτήρια γυάλινα νερού.
Τιμή 4,75 €

Κορυφαία προϊόντα

Adoro γάλα ελαφρύ 1,5% 1lt

Είναι πλούσιο σε ασβέστιο, καταναλώνεται ζεστό ή κρύο, είναι ιδανικό για τον καφέ αλλά και για μαγειρική και ζαχαροπλαστική χρήση.

Τιμή 1,23 €

Aroxol season σκοροκτόνο gel 12τεμ

Το Aroxol Full Season Gel, προστατεύει για 6 μήνες αποτελεσματικά από το σκόρο ενώ παράλληλα αρωματίζει διακριτικά το χώρο χάρη στο άρωμα λεβάντας που περιέχει. Είναι μορφής παχύρρευστου υγρού (gel) σε πλακέτες και το δραστικό συστατικό διαχέεται σταδιακά στο χώρο που θέλουμε να προφυλάξουμε, μέσω ειδικής διαπερατής μεμβράνης. Έτσι εξασφαλίζει συνεχή και αποτελεσματική καταπολέμηση του σκόρου και προστατεύει μάλλινα (πλεκτά, χαλιά, κοστούμια), γούνες και δερμάτινα που διατηρούνται σε κλειστούς χώρους.

Τιμή 8,60 €

Κύκλωψ λεκάνη No182 27lt

Στρογγυλή λεκάνη χωρητικότητας 27 λίτρων, της εταιρίας Cyclops, κατάλληλη για να πλένετε ρούχα, να βάζετε την μπουγάδα σας ή ακόμα και για να κάνετε ποδόλουτρο. Λιτή και πρακτική, δίνει λύσεις σε κάθε νοικοκυριό ! Διαθέτει λαβές, οι οποίες καθιστούν την μεταφορά της πολύ εύκολη.

Τιμή 4,23 €

Ζαναε ντολμαδακια με γλυκοπικαντικα πιπερακια 200gr,

Ζαναε ντολμαδακια με γλυκοπικαντικα πιπερακια 200gr είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα κερδίσει την καρδιά σας. Με την τέλεια ισορροπία γεύσης ανάμεσα στη γλυκότητα και την πικάντικη νότα, αυτά τα ντολμαδάκια θα σας ταξιδέψουν σε μια γευστική εμπειρία χωρίς προηγούμενο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε κάθε μπουκιά!
Τιμή 2,44 €