• SANITAS ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΙΝΕΣ ΜΠΛΕ  - 1
  • SANITAS ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΙΝΕΣ ΜΠΛΕ  - 1

SANITAS ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΙΝΕΣ ΜΠΛΕ

Το σφουγγαριστρα με μικροίνες μπλε της εταιρίας SANITAS είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με τις μικροίνες που διαθέτει, απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Η εργονομική σχεδίαση του σας επιτρέπει να καθαρίζετε με άνεση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε το σφουγγαριστρα με μικροίνες μπλε της SANITAS και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο!
36489
5201314138044
3,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cisne σφουγγαρίστρα microfibra eco 180gr

Η σφουγγαρίστρα microfibra eco 180gr της εταιρίας Cisne είναι ο απόλυτος σύμμαχος στον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα και την οικολογική φιλοσοφία της Cisne, αυτή η σφουγγαρίστρα θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπερό σπίτι χωρίς πολλή προσπάθεια.
Τιμή 3,42 €

Vileda σφουγγαρίστρα microfibre με κοντάρι σετ

Η Vileda σφουγγαρίστρα microfibre με κοντάρι σας προσφέρει την ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα της microfibre, θα απομακρύνετε εύκολα τους λεκέδες και τη βρωμιά από τα δάπεδα σας. Το κοντάρι της σφουγγαρίστρας σας επιτρέπει να φτάσετε σε κάθε γωνία του σπιτιού σας, για άψογο αποτέλεσμα καθαρισμού. Αποκτήστε την Vileda σφουγγαρίστρα microfibre με κοντάρι σήμερα και απολαύστε ένα καθαρό και λαμπ?
Τιμή 6,17 €

Glossy σφουγγαρίστρα επαγγελματική 400gr

Η Glossy σφουγγαρίστρα κορδονι 400gr, επαγγελματική 296 της εταιρίας είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την αποτελεσματική λειτουργία της, θα ανακαλύψετε έναν εντελώς νέο τρόπο για να διατηρείτε τον χώρο σας καθαρό και λαμπερό. Αποκτήστε τη Glossy σφουγγαρίστρα κορδονι 400gr τώρα και απολαύστε την άριστη ποιότητα καθαρισμοών που προσφέρει!
Τιμή 2,62 €

Vellis magic σφουγγαρίστρα κίτρινη

Η Vellis magic σφουγγαρίστρα κίτρινη της εταιρίας Vellis είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με τη μαγική της δύναμη, αφαιρεί τους λεκέδες και τη βρωμιά με ευκολία και γρήγορα. Η κίτρινη απόχρωση της σφουγγαρίστρας προσδίδει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας στο χώρο σας. Μην αφήνετε τη βρωμιά να κυριαρχεί στο σπίτι σας, αποκτήστε τη Vellis magic σφουγγαρίστρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο κάθε μέρα!
Τιμή 2,40 €

Κύκλωψ mop σφουγγαρίστρα λωρίδα microfiber

Η σφουγγαρίστρα Κύκλωψ mop είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί το σπίτι της καθαρό και λαμπερό. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση της microfiber λωρίδας, η καθαριότητα γίνεται παιχνιδάκι. Αφήστε το Κύκλωψ mop να κάνει τη δουλειά του και θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 2,40 €

Κορυφαία προϊόντα

Melissa κριθαράκι μέτριο 500gr

Το κριθαράκι μέτριο Melissa είναι από τα πιο διάσημα σχήματα ψιλού ζυμαρικού

Παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας αυθεντική γεύση.

Τιμή 1,21 €

Dr. beckmann υγρό καθαριστικό spray για ανοξείδωτες επιφάνειες 250ml

Ανανεώστε τη λάμψη των ανοξείδωτων επιφανειών σας με το Dr. Beckmann καθαριστικό spray 250ml. Κάντε τα ανοξείδωτα επιφάνειες να λάμψουν ξανά και να δείχνουν σαν καινούργιες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν λαμπερό και καθαρό χώρο στο σπίτι σας!
Τιμή 4,51 €

Nestle δημητριακά crunch 375gr

Τραγανά σοκολατένια δημητριακά CRUNCH® με απίστευτη σοκολατένια γεύση! Κάθε λαχταριστή κουταλιά περιέχει 7 βιταμίνες, Ασβέστιο, Σίδηρο και όλα τα οφέλη της ολικής άλεσης!

Τιμή 3,75 €

Μέγα κρεμοσάπουνο hygiene ρόδι με αντλία 300ml

Το Μέγα κρεμοσάπουνο hygiene ρόδι με αντλία 300ml είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε την υγιεινή σας σε υψηλά επίπεδα. Η μοναδική σύνθεσή του με έκχυλη μυρωδιά ροδιού θα σας αφήσει ανανεωμένους και αναζωογονημένους κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Η βολική αντλία του σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε εύκολα και γρήγορα, ενώ η μεγάλη συσκευασία 300ml θα σας προσφέρει μακροχρόνια χρήση. Αποκτήστε το Μέγα κρεμοσάπουνο hygiene ρόδι σήμερα ?
Τιμή 2,00 €

Ajax υγρά πανάκια καθαρισμού pant based 50τεμ

Τα Ajax υγρά πανάκια καθαρισμού plant based 50τεμ της εταιρίας Ajax είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και λαμπερό. Με φυτική σύνθεση και εξαιρετική απόδοση καθαρισμού, αυτά τα υγρά πανάκια είναι η τέλεια λύση για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και αρωματικό χώρο σας με τα Ajax υγρά πανάκια καθαρισμού plant based 50τεμ!
Τιμή 4,37 €